Şimdi Ara

Popcorn Hour C-300 [İncelendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar C-300 kullananlar var mı? bu cihaz C-200 gibi bluray isoları menülü açıyor mu yoksa menüsüz mü açıyor bilenler bilgi verebilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar C-300 kullananlar var mı? bu cihaz C-200 gibi bluray isoları menülü açıyor mu yoksa menüsüz mü açıyor bilenler bilgi verebilirmi acaba?

Ben kullanıyorum. İlk aldığım zaman denemiştim açıyordu. Ama daha sonraki firmwareyle kalktığını okumuştum. "Yok aynı" diyenler de vardı ama daha sonra deneme fırsatım olmadı. Nass server çökmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    Üstadım şuan kullanıyorsanız deneme imkanınız var mı acaba?
  • quote:

Memleketim de Bayburt'tayım 😌

Hocam çok enteresan bende Bayburtluyum:) hemşeri çıktık:)
  • quote:

Hocam çok enteresan bende Bayburtluyum:) hemşeri çıktık:)

Bayrama bile gelmemişsin. Esefle kınıyorum! (Neresinden)

Hocam valla uzun zamandır gitmiyorum:) merkezdenim tuzcuzade :) ağagöz olarak bilinir bizim aile
  • quote:

Hocam valla uzun zamandır gitmiyorum:) merkezdenim tuzcuzade :) ağagöz olarak bilinir bizim aile

Merkezden sen.
    Ben Aydıntepe ilçesi köyünden.

Neye niyet neye kısmet bu vesile ile hemşerimle tanışmış olduk:) üstad memnun musun cihazdan sanki değilsin gibi başlığı okuyunca?
  • quote:

Neye niyet neye kısmet bu vesile ile hemşerimle tanışmış olduk:) üstad memnun musun cihazdan sanki değilsin gibi başlığı okuyunca?

Geniş bir vakitte görüşmek isterim.
    Cihaza gelince;
    Popcorn cihazları savaşa girse sağlam çıkarlar. İşçiliğinden bir Apple kadar memnunum. Ama yazılım konusunda maalesef iyi değil.
    Androidli versiyonları var ama sevmiyorum.

C300 süper cihaz. Nass serverlerle de mükemmel uyumlu. Ama esnek değil maalesef. 3.parti yazılım sıkıntısı var.

Türkiye'de sıfırını bulamazsın gibi. Bulsan da almanı istemem.
    Ama illa da almak istersen müsait bir zamanda bana uğra hem cihazı test edersin hem çayımı içersin.

Androidli bir cihaz alma planım var. Eminim sen de beğenirsin.

Ez-cümle; C-300'ü test etmeden alma.

Üstad nazik davetin için teşekkürler öncelikle, popcorna gelince elimden geçmeyen modeli neredeyse kalmadı o yüzden baya tecrübeliyim elimden geçmeyen tek modeli sendeki :) yoksa dune sinden tut himediasına hatta Türkiyede olmayan Mede8er cihaz bile geçti elimden bu şartlarda bile test etmeden musallat olma mı diyorsun? valla sıfırı ile işim olmaz zaten o paraları gözden çıkarmam ama makul ikinci el bulursam musallat olma niyetim var:) tabi bluray isoları menülü açıyorsa c-200 gibi
  • quote:

Üstad nazik davetin için teşekkürler öncelikle, popcorna gelince elimden geçmeyen modeli neredeyse kalmadı o yüzden baya tecrübeliyim elimden geçmeyen tek modeli sendeki :) yoksa dune sinden tut himediasına hatta Türkiyede olmayan Mede8er cihaz bile geçti elimden bu şartlarda bile test etmeden musallat olma mı diyorsun? valla sıfırı ile işim olmaz zaten o paraları gözden çıkarmam ama makul ikinci el bulursam musallat olma niyetim var:) tabi bluray isoları menülü açıyorsa c-200 gibi

Forumdan biliyorum cihazlara aşinalığını. C-300'ü sybas'tan almıştım. Gümrük vs.

ac ryan marka bir cihaz var. Görselliğine aşık olmuş durumdayım. İstanbul'a dönerdönmez sipariş verecem.

Davetim her zaman geçerlidir. Laf olsun diye demedim yani.

Menü olayını test eder yine de haber ederim sana.

Veolo 4k cihazı sanırım kastettiğin üstad? çok sağolasın üstadım cihaz bir yana sırf hemşerimle yüz yüze tanışmak için de gelirim ayrıca seninde yolun beşiktaşa düşerse buyur gel sende çayımı kahvemi iç beşiktaşta avukatlık ofisim var benim teklifte laf olsun diye değil :)
  • quote:

Veolo 4k cihazı sanırım kastettiğin üstad? çok sağolasın üstadım cihaz bir yana sırf hemşerimle yüz yüze tanışmak için de gelirim ayrıca seninde yolun beşiktaşa düşerse buyur gel sende çayımı kahvemi iç beşiktaşta avukatlık ofisim var benim teklifte laf olsun diye değil :)

İstanbul'da uğrayacağımız bir mekanımız daha oldu. Davetine icabet edilecektir. Ev Ispartakule, İş yeri İBB Fatih.

• quote:

Denedim.
    Videosu da burada.
    http://youtu.be/3c8LaqxCGEE

Ama şöyle bir durum var. Rarları açınca film klasör halindegöründü.
    Klasöre gelip play tuşuna basmak da yeterli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 10 Ağustos 2015; 22:37:03 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.