Şimdi Ara

POPCORN HOUR C200 (ALDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

Ürün tamamen orjinal arkadaşım sizin sattığınız c200 lerden almıştı. Birebir aynısı benimkiside. Bu sebeple tereddüt yaşamadım.

Zaten bu fiyata bir kandırmaca yapacak kişinin alnını karışlarım.

Ürünün içinden garanti belgeside çıktı firmayı aradım ve 2 yıl garantileri altında olduğunu söyledi.

Şu an bir sıkıntı yok herkese tavsiye edebilirim yani.
  • e dostum tavsiye et de biz de araştıralım hani biraz. garanti belgesinde yazan firmanın ismi nedir?
  • garanti belgesindeki firma adı Rota İthalat İhracat sanayii ıvır zıvır bisürü takısı var gidiyor isteyen olursa fotoğraf çeker koyarım buraya
  • arkadaşlar bugün popcorn hour ile alakalı olarak memnuniyet noktasında Rota İthalat beni aradı. Valla çok iyi bir hizmet sunuyorlar.Bu arada bu kafa karıştıran distrübitörlük konusunu sordum. Adamlar bana bu markanın tescilinin kendi firmalarına ait olduğunu ve piyasadaki diğer popcornhour marka bütün malların toplatılması için mahkeme kararı çıkarttıklarını ve bundan sonra kendilerinin haricinde ithalat yapılmaması için gümrük müdürlüklerine başvurularının yapıldığını söyledi.

İnternet sitesinede yazı koymuşlar.http://forex.com.tr/POPCORN-C-200,PR-13464.html buradan bakabilirsiniz.

Ek olarak a200 modelinde hatalar olduğunu ve bu nedenle a210 ürününün çıktığını ve yakında stoklarında olacağını söylediler.

İsteyen arkadaşlar 0216-470-94-44 Osman Bey isimli satış müdürü ile görüşerek daha detaylı bilgi alabilir. Çok tatlı dilli bir insan ona yardımları için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _U_U_R_

arkadaşlar bugün popcorn hour ile alakalı olarak memnuniyet noktasında Rota İthalat beni aradı. Valla çok iyi bir hizmet sunuyorlar.Bu arada bu kafa karıştıran distrübitörlük konusunu sordum. Adamlar bana bu markanın tescilinin kendi firmalarına ait olduğunu ve piyasadaki diğer popcornhour marka bütün malların toplatılması için mahkeme kararı çıkarttıklarını ve bundan sonra kendilerinin haricinde ithalat yapılmaması için gümrük müdürlüklerine başvurularının yapıldığını söyledi.

İnternet sitesinede yazı koymuşlar.http://forex.com.tr/POPCORN-C-200,PR-13464.html buradan bakabilirsiniz.

Ek olarak a200 modelinde hatalar olduğunu ve bu nedenle a210 ürününün çıktığını ve yakında stoklarında olacağını söylediler.

İsteyen arkadaşlar 0216-470-94-44 Osman Bey isimli satış müdürü ile görüşerek daha detaylı bilgi alabilir. Çok tatlı dilli bir insan ona yardımları için teşekkür ederim.

öncelikle osman bey adlı şahıs saçmalamış sana hatalar olan bir cihaz hiçbir donanım değişikliği yapılmadan,sadece dış kasası değiştirilerek yeni bir isimle sunulmaz.a-200'de hiçbir donanımsal yada
    yazılımsal hata yok.a-200 ile a-210 arasında en ufak bir fark yok,metal kasası ve fan'ı haricinde.forumlarda a-200 ve a-210 anakartının fotoğraflarını bulabilirsin.arada bir fark görürsen banada haber ver.

• HEHE Bu konuda bişi diyemem ben zaten c200 altım en üst sınıf olsun diye, a200 eski bir cihaz bence :P
  • ben A-200 aldım hem de 299 TL'ye. Çok araştırdım ama öndeki işe yaramayan ekran dışında C-200 ile arada fark göremedim. Biri 800 lira diğeri 300 lira. Cidden niye bu kadar fark var anlamış değilim. Bence bu aletlerin en önemli eksiği HDMI 1.4 desteği. Zaten bu özellik C-200'de de yok, gelince ikisine beraber gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

4. Posecutor çok yakında ülkemizde satışına başlanacak uygun fiyatlı bir ürün gelecek.
    Fiyatı bedavadan sadece biraz daha pahalı olacak
    Bu cihaz bile DTS-MA , DolbyTrueHD , 7+1 hepsini sorunsuz veriyor.
    Türkçe Menü & Altyazı & Altyazı boy , konum , renk ayarlama vsss. hepsi var.

Hocam biraz daha tiyo versen.. En azından marka ve işlemci olarak belirtsen diyorum.. Heyecan bastı!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

ben A-200 aldım hem de 299 TL'ye. Çok araştırdım ama öndeki işe yaramayan ekran dışında C-200 ile arada fark göremedim. Biri 800 lira diğeri 300 lira. Cidden niye bu kadar fark var anlamış değilim. Bence bu aletlerin en önemli eksiği HDMI 1.4 desteği. Zaten bu özellik C-200'de de yok, gelince ikisine beraber gelir diye düşünüyorum.

tabi zevk meselesi ama bence a200 o adi plastik kasası ile çok çakma duruyor , C200 bluray sürücü ile kullanıyorum , ayrıca HDD takmak ve çıkarmak çok kolay harici bir diske ihtiyacım olmuyor. A200 e bunları taksam bi sürü kablo karmaşası ve dağınıklığı olacak saçma sapan bir görüntü oluşacak tabi dediğim gibi zevk meselesi, birde film seyrederken donma ve takılma yaşamıyorum, a200de bu yaşanıyor..

• quote:

quote:

ben A-200 aldım hem de 299 TL'ye. Çok araştırdım ama öndeki işe yaramayan ekran dışında C-200 ile arada fark göremedim. Biri 800 lira diğeri 300 lira. Cidden niye bu kadar fark var anlamış değilim. Bence bu aletlerin en önemli eksiği HDMI 1.4 desteği. Zaten bu özellik C-200'de de yok, gelince ikisine beraber gelir diye düşünüyorum.

tabi zevk meselesi ama bence a200 o adi plastik kasası ile çok çakma duruyor , C200 bluray sürücü ile kullanıyorum , ayrıca HDD takmak ve çıkarmak çok kolay harici bir diske ihtiyacım olmuyor. A200 e bunları taksam bi sürü kablo karmaşası ve dağınıklığı olacak saçma sapan bir görüntü oluşacak tabi dediğim gibi zevk meselesi, birde film seyrederken donma ve takılma yaşamıyorum, a200de bu yaşanıyor..

c200 e çuvalla para istiyorlar, iyi güzel ancak insan arkasına bir analog 5+1 çıkış koymaz mı? hayır koymamışlar. heralde c200 e bunca para verenin digital girişi olan bir ses sistemi veya a/v receiver'i vardır diye düşünmüşler.

ayrıca son zamanlarda çıkan neredeyse hiç bir media player filmleri takılmasız oynatırken a200 nasıl takılıyormuş ben onu anlamadım?

• quote:

quote:

sen pisikolojik olarak zaten kendini tatmin etmissin.a-200'ü altın kaplama yapsalar gene farketmiycek.yanlız c-200'de filimler takılmıyor,a-200'de takılıyor deme,gülerler adama

• arkadaş herhalde benim film oynarken takılıyor dememe takılmış. Bende hiç bir film takılmıyor, sadece geçen 40 gb'lık X-Men seyrederken bi problem olmuştı, o da abyss_ati isimli arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra hiçbir takılma olmadı.

Hala iddiamın arkasındayım, ben bu aleti 300'e aldıysam C-200 ile arasındaki 500 TL'lik fark tamamen anlamsız. O paraya Sony'nin en kral Blu-Ray player'ını alırım, ha PS3 varken ona da gerek yok. Kendi açımdan belki sistemi 5.1'den 7.1'e yükseltirim:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitemre -- 27 Ocak 2011; 9:42:08 >
  • quote:

arkadaşlar bugün popcorn hour ile alakalı olarak memnuniyet noktasında Rota İthalat beni aradı. Valla çok iyi bir hizmet sunuyorlar.Bu arada bu kafa karıştıran distrübitörlük konusunu sordum. Adamlar bana bu markanın tescilinin kendi firmalarına ait olduğunu ve piyasadaki diğer popcornhour marka bütün malların toplatılması için mahkeme kararı çıkarttıklarını ve bundan sonra kendilerinin haricinde ithalat yapılmaması için gümrük müdürlüklerine başvurularının yapıldığını söyledi.

aynısını sancak bilgisayar da söylüyor

• Siz o yazılara filan inanmayın , hepsi uydurma.
    Üçbeş tane cihaz alıp satmışlar , birde kötü niyetli bir marka tescili ile atıp tutuyorlar.
    Siz buraya bakın :http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=buynow
    Ayrıca hem marka tescili hemde 2 yıldır distribütör belgesi ilen tek satış yapan firma biziz. ( Sancak Bilgisayar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 29 Ocak 2011; 12:13:55 >
  • quote:

Siz o yazılara filan inanmayın , hepsi uydurma.
    Üçbeş tane cihaz alıp satmışlar , birde kötü niyetli bir marka tescili ile atıp tutuyorlar.
    Siz buraya bakın :http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=buynow
    Ayrıca hem marka tescili hemde 2 yıldır distribütör belgesi ilen tek satış yapan firma biziz. ( Sancak Bilgisayar )
    Atalarımız ne demiş " Eceli gelen ... "

Hocam selam , A 200 modeli için metal kutu getirme gündeminizde varmı lakin bayağı bekleyen var , saygılar.

• quote:

Açıkcası bu durum sizin yazdığınız gibi görünmüyor popcornhour. Eğer sizin yazdığınız gibi ise bu cihazların şu anda sizin tarafınızdan satılması gerekiyor aksi takdirde yazdıklarınızın ve gösterdiğiniz belgelerin anlamı kalmıyor. Ben 2 aydır popcorn a-200 almak için uğraşıyorum forum içinde başka bir başlıkta İzmir'de popcorn satan yer var mı ? diye sormuştum. Bu soruyu sormamın nedeni firmanızı aradığımda aldığım cevaptı. Telefona çıkan çalışanınız a-200 ve c-200 stoğunun olmadığını, ne zaman olacağı hakkında bilgisinin de olmadığını söyleyerek distribitörü olduğu bir ürünle ilgili gelebilecek tüm sorulardan tamamen kendini kurtardı. Siz hala bu ürünleri getirtme yetkisinin kendinizde olduğunu söylüyorsunuz ama 2 aydır bir ürün bile stoğunuzda yok. Şİmdi kendiniz tüketici yerine koyup yazdıklarınız tekrar okuyun, eminim kendiniz bile yazdıklarınıza inanmayacaksınız.

• Ne yetkisi arkadaslar parası ve istegi olan bu cihazları getirip satıyor ve garanti veriyor. Yoksa sadece biz satacağız şeklindeki yaklaşımları gerçekçi bulmuyorum.
  • quote:

Ben bu kadar basit olacağını düşünmüyorum. Madem siz tek distrübitörsünüz neden c200 getirmiyorsunuz hep stoklarınızda yok yazıyor. Ben bu ürünü çok aradım sizlede defalarca görüştüm. Bana hep yok dediniz. Bir keresinde mağazaların elinde olan teşhir ürünler gelecek dediniz bende içim ısınmadığı için sizden almadım. Ben bir kullanıcı olarak sadece şunu söylim size TC.de garanti belgesi olan cihazı bu adamlar getiriyor ve siz getiremiyorsanız bence sizinde ciddi sıkıntılarınız var demektir.

Ayrıca takındığınız uslüp bir satıcıya yakışmamış yazdığınız son cümle gerçekten üzücü...

• quote:

quote:

Ben bu kadar basit olacağını düşünmüyorum. Madem siz tek distrübitörsünüz neden c200 getirmiyorsunuz hep stoklarınızda yok yazıyor. Ben bu ürünü çok aradım sizlede defalarca görüştüm. Bana hep yok dediniz. Bir keresinde mağazaların elinde olan teşhir ürünler gelecek dediniz bende içim ısınmadığı için sizden almadım. Ben bir kullanıcı olarak sadece şunu söylim size TC.de garanti belgesi olan cihazı bu adamlar getiriyor ve siz getiremiyorsanız bence sizinde ciddi sıkıntılarınız var demektir.

Ayrıca takındığınız uslüp bir satıcıya yakışmamış yazdığınız son cümle gerçekten üzücü...

2 tane ürünü stoğunda tutamayan yetkili satıcı

• 2 tane ürünü stoğunda tutamayan yetkili satıcı

+1

" 2 ürünüde yani c200 ve a210 stoğunda tutamayan yetkili satıcı SANCAK BİLGİSAYAR "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 28 Ocak 2011; 10:53:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.