Şimdi Ara

POPCORN HOUR C200 (ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU ÜRÜN İÇİN FİYAT UYGUNMU ALAYIM MI? YARDIMCI OLURMUSUNUZ. 2 YIL GARANTİLİ VE FATURALI DENİYOR.
    http://urun.gittigidiyor.com/POPCORN-HOUR-C-200-BLURAY-HD-MEDIA-PLAYER_W0QQidZZ35437739

HEPSİBURADA.COM %10 maksipuan ile
    http://www.hepsiburada.com/Liste/popcorn-hour-c-200-media-player/ProductDetails.aspx?productId=bd847407&categoryId=112123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 28 Ocak 2011; 10:55:05 >

• eger yanlış hatırlamıyorsam, electroworld de c200'ün fiyatı 600-700 tl felandı...
  • yurtdışından alabilme imkanın varsa çok daha uygun fiyat

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=24
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

yurtdışından alabilme imkanın varsa çok daha uygun fiyat

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=24
    YURTDIŞI kargo masrafını sordum 300 dolar gibi bi fiyat çıkardı DHL bana, ayrıca gümrükte takılma ihtimali var dediler. Bu riske değer mi sizce? ayrıca 5 tane var yazıyordu 3 tane kalmış. Acele etmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _U_U_R_

YURTDIŞI kargo masrafını sordum 300 dolar gibi bi fiyat çıkardı DHL bana, ayrıca gümrükte takılma ihtimali var dediler. Bu riske değer mi sizce? ayrıca 5 tane var yazıyordu 3 tane kalmış. Acele etmem lazım

Alıntıları Göster
    o riske değmez dostum, garantisini kimin verdiğini öğrenip paylaşır mısın? daha sağlıklı bilgi olur en azından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

o riske değmez dostum, garantisini kimin verdiğini öğrenip paylaşır mısın? daha sağlıklı bilgi olur en azından..

Alıntıları Göster
    Gümrüge %100 takılır.Ben mesaj yolladım daha önceden 3 4 tane hediye paketi filan yazıp fatura koymasanız olurmu diye kabul etmediler.Ayrıca yeni gümrük kanununu araştırın.Ayrıca böyle bir ibare var dikkate almak lazım ''Söz konusu cihazlar dışında kalan, radyo ve televizyon yayımını almaya yarayan her türlü cihaz için 180 euro ödenmesi gerekiyor.''

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Gümrüge %100 takılır.Ben mesaj yolladım daha önceden 3 4 tane hediye paketi filan yazıp fatura koymasanız olurmu diye kabul etmediler.Ayrıca yeni gümrük kanununu araştırın.Ayrıca böyle bir ibare var dikkate almak lazım ''Söz konusu cihazlar dışında kalan, radyo ve televizyon yayımını almaya yarayan her türlü cihaz için 180 euro ödenmesi gerekiyor.''

Alıntıları Göster
    Electro World Maslak şubesinden geçen hafta benim A2-00 ü alırken C200 de mevcuttu 0 fiyatı : 599TL (KDV dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Electro World Maslak şubesinden geçen hafta benim A2-00 ü alırken C200 de mevcuttu 0 fiyatı : 599TL (KDV dahil)

Alıntıları Göster
    Bende geçen hafta Bostancı Electro World'den A-200 aldım orada da 599 TL fiyat vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kylixturk

Bende geçen hafta Bostancı Electro World'den A-200 aldım orada da 599 TL fiyat vardı diye hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    maslakta ve bostancıya sırf bu iş için gittim c200 olan 1'er adet vardı ikisindede ve olanlar teşhir ürünüydü kesinlikle kullanılmış ürünler yani ve yetkili firmaya geri yollayacaklarmış..

Ben GG sitesinden almaya karar verdim...Ürünü satan arkadaş faturalı ve 2 yıl garantili olduğunu belirtti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 19 Ocak 2011; 15:59:56 >
  • quote:

maslakta ve bostancıya sırf bu iş için gittim c200 olan 1'er adet vardı ikisindede ve olanlar teşhir ürünüydü kesinlikle kullanılmış ürünler yani ve yetkili firmaya geri yollayacaklarmış..

Ben GG sitesinden almaya karar verdim...Ürünü satan arkadaş faturalı ve 2 yıl garantili olduğunu belirtti .

Alıntıları Göster
    sancak bilgisayarın ithali mi ?
    bence ona dikkat et.
  • Bu saatten sonra c200 alınmaz. Her genc kızın rüyası zetina dikiş makinasına benziyor. Ben aldım ve bir yıl kullanıp sattım. Önündeki ekran hiç bir işe yaramıyor mavi üzeri beyaz yakından bile seçilmiyor. PowerPC tuşu o kadar kötü bir plastik ki görünümünü basitlestiriyor. Ağ,torrent,vb sorunlar bitmek bilmiyor. Eski bir dizayna sahip cihaza neden daha çok odeyesinizki.
    Size yeni çıkan WD live hub öneririm. Hem icinde 1tb hdd var ayrica etherneti gercek gigabit ,hdmi cikisi ise 1.4 ,hemde altyazi,ağ ,web hizmetleri bakımından c200 ü aratmaz.
    Ayrıca c200de eternet gigabit ama ne ayarda nede hızda bunu görmedim rooter begenmemeside cabası.
    Ben WD live kullanıyorum çıktığında hub a gececeğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 19 Ocak 2011; 21:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Bu saatten sonra c200 alınmaz. Her genc kızın rüyası zetina dikiş makinasına benziyor. Ben aldım ve bir yıl kullanıp sattım. Önündeki ekran hiç bir işe yaramıyor mavi üzeri beyaz yakından bile seçilmiyor. PowerPC tuşu o kadar kötü bir plastik ki görünümünü basitlestiriyor. Ağ,torrent,vb sorunlar bitmek bilmiyor. Eski bir dizayna sahip cihaza neden daha çok odeyesinizki.
    Size yeni çıkan WD live hub öneririm. Hem icinde 1tb hdd var ayrica etherneti gercek gigabit ,hdmi cikisi ise 1.4 ,hemde altyazi,ağ ,web hizmetleri bakımından c200 ü aratmaz.
    Ayrıca c200de eternet gigabit ama ne ayarda nede hızda bunu görmedim rooter begenmemeside cabası.
    valla arkadaşlar bilmiyorum ama hepsiburada.com da acayip kampanya yapmış bir bakın ayrıca %10 puan veriyor fiyat 769TL

http://www.hepsiburada.com/Liste/popcorn-hour-c-200-media-player/ProductDetails.aspx?productId=bd847407&categoryId=112123

• quote:

Bu saatten sonra c200 alınmaz. Her genc kızın rüyası zetina dikiş makinasına benziyor. Ben aldım ve bir yıl kullanıp sattım. Önündeki ekran hiç bir işe yaramıyor mavi üzeri beyaz yakından bile seçilmiyor. PowerPC tuşu o kadar kötü bir plastik ki görünümünü basitlestiriyor. Ağ,torrent,vb sorunlar bitmek bilmiyor. Eski bir dizayna sahip cihaza neden daha çok odeyesinizki.

Birde bu DTSMA olayını çözelebilselerdi iyi olacaktı.

• quote:

valla arkadaşlar bilmiyorum ama hepsiburada.com da acayip kampanya yapmış bir bakın ayrıca %10 puan veriyor fiyat 769TL

ürünü nerden buluyo ayıptır sorması? ithalatçısında yok diye biliyorum ürün? stok bilgisini güncellemen lazım dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Onuda bir güncelleme ile hallederler sanırım.ben dts receiver ile kullandığımdan dts-ma yı şu an önemsemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Onuda bir güncelleme ile hallederler sanırım.ben dts receiver ile kullandığımdan dts-ma yı şu an önemsemiyorum.

Alıntıları Göster
    WD Live HUB hangi işlemciyi kullanıyor ?
    Bildiğim kadarı ile Sigmanın hiçbir işlemcisi ne HDMI1.4 ne de tam gigabit desteği var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

WD Live HUB hangi işlemciyi kullanıyor ?
    Bildiğim kadarı ile Sigmanın hiçbir işlemcisi ne HDMI1.4 ne de tam gigabit desteği var ?

Alıntıları Göster
    gigabit ethernet.

http://www.wdc.com/tr/products/products.aspx?id=570

hdmi 1.4

1 sene boyunca popcorn bizi gigabit eternet diye kandırdı durdu.Hatta c200 benim linksys wrt 610 rooter im ile bile anlaşamadı.Pes doğrusu.

Yeni her zaman iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 21 Ocak 2011; 6:22:57 >

• quote:

gigabit ethernet.

hdmi 1.4

1 sene boyunca popcorn bizi gigabit eternet diye kandırdı durdu.Hatta c200 benim linksys wrt 610 rooter im ile bile anlaşamadı.Pes doğrusu.

Yeni her zaman iyidir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sonunda hepsiburada.com kampanyasından aldım maksimum kartıma 80tl maxipuan yüklediler. heheh cihaz 720tl ye geldi kargoda beleş..

sabırsızlıkla cihazın eve gelmesini bekliyorum şu anda...

• quote:

arkadaşlar sonunda hepsiburada.com kampanyasından aldım maksimum kartıma 80tl maxipuan yüklediler. heheh cihaz 720tl ye geldi kargoda beleş..

sabırsızlıkla cihazın eve gelmesini bekliyorum şu anda...

Alıntıları Göster
    yanlış yapmışsınız.Ama güle güle kullanın.
  • quote:

yanlış yapmışsınız.Ama güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    _U_U_R_ öncelikle hayırlı olsun , cihazını güle güle kullan.

Ancak birkaç konuda bilgilerimi paylaşmak isterim.

1.Şuan hepsiburada'da veya piyasada satılan Popcorn Hour C200'lerin hiçbirisi bizim ithalatımız değil.
    Yani şu an ülkemizde sıfır diye satılan hiçbir Popcorn C200 bizim ürünümüz değil. ( A200'ler bizim )
    Dolayısı ile onları kim getiriyor , nasıl getiriyor ve nereden getiriyor , orijinal mi değil mi en ufak bir fikrim yok.
    Yani bu şekilde alınan cihazlar bizim garantimiz altında değil ve olmayacak. ( Garanti belgelerini kontrol edin )
    Ayrıca Popcorn'lar ülkemize ilk geldiği günden bugüne kadar Popcorn Hour'un ülkemizdeki tek yetkili satıcısı Sancak Bilgisayar'dır.
    Kontrol edebilirsiniz =>http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=buynow

2. prosecutor & ocen76 , WD'nin Live Hub modeli bildiğim kadarı ile Sigma8654 işlemcisini kullanmakta. ( yanlışsam düzeltin )
    WD bilerek veya bilmeyerek bu cihazın işlemcisini sitesinde belirtmiyor veya ben göremedim.
    Yalnız şunu bilinki Sigma8654 işlemcisinin resmi olarak ne Gigabit ethernet desteği ne de HDMI 1.4 desteği veya 3D desteği mevcut değil.
    http://www.sigmadesigns.com/uploads/documents/SMP8650_br.pdf
    Bırakın Sigma8654'ü Sigma8644 bile ancak gigabit switch artı birtakım ekstra durumlar ile ancak 2x100Mb verebiliyorlar.
    Bu cihazda kullanılan HDMI çıkışının 1.4 olması veya ethernet çıkışının gigabit olması , işlemcinin desteği yoksa bir işe yaramaz.
    Hani TTNET'te olan 8Mbps limitsiz paket ile 8Mbps ye kadar olan paket gibi
    Eğer cihaz Sigma8654 kullanıyor ise burada laf cambazlığı yapılıyor gibi.
    Bir göz atın =>http://forum.donanimhaber.com/m_45747892/tm.htm

3. £mre bildiğim kadarı ile 2011'den itibaren internetten ürün almak artık çok zorlaştı.
    Dediğin gibi bundan sonra ürün getirtenlere ekstra bir sürü vergi bindirilmesi durumu var.

4. Posecutor çok yakında ülkemizde satışına başlanacak uygun fiyatlı bir ürün gelecek.
    Fiyatı bedavadan sadece biraz daha pahalı olacak
    Bu cihaz bile DTS-MA , DolbyTrueHD , 7+1 hepsini sorunsuz veriyor.
    Türkçe Menü & Altyazı & Altyazı boy , konum , renk ayarlama vsss. hepsi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 22 Ocak 2011; 17:20:38 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.