Şimdi Ara

POPCORN HOUR C200 (ALDIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bir satıcı, distribütör ile konuşuyorsunuz, eleştirin tamam da dalga geçmek biraz ağır kaçar. biraz daha saygı lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

arkadaşlar bir satıcı, distribütör ile konuşuyorsunuz, eleştirin tamam da dalga geçmek biraz ağır kaçar. biraz daha saygı lütfen

katılıyorum. sancak bilgisayar'ı tanımam, bilmem. ancak popcorn resmi sitesinde reseller olarak adamların ismi yazılmış. ayrıca stoklarında ürün bulunmamasının yüzlerce sebebi olabilir. onu da geçelim adamların burada bize yalan söylemekle eline geçeceği bişey de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 28 Ocak 2011; 12:12:57 >
  • quote:

arkadaşlar bir satıcı, distribütör ile konuşuyorsunuz, eleştirin tamam da dalga geçmek biraz ağır kaçar. biraz daha saygı lütfen

arkadaşım sen distrübütörün avukatı mısın? Sen savunduğun kişinin yukarıda yazdıklarını okumadın galiba tekrar oku yazalım buraya.. Ne kadar terbiyeli bir distrübitör olduğuna bak.

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Siz o yazılara filan inanmayın , hepsi uydurma.
    Üçbeş tane cihaz alıp satmışlar , birde kötü niyetli bir marka tescili ile atıp tutuyorlar.
    Siz buraya bakın :http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=buynow
    Ayrıca hem marka tescili hemde 2 yıldır distribütör belgesi ilen tek satış yapan firma biziz. ( Sancak Bilgisayar )
    Atalarımız ne demiş " Eceli gelen ... "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 28 Ocak 2011; 13:35:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

katılıyorum. sancak bilgisayar'ı tanımam, bilmem. ancak popcorn resmi sitesinde reseller olarak adamların ismi yazılmış. ayrıca stoklarında ürün bulunmamasının yüzlerce sebebi olabilir. onu da geçelim adamların burada bize yalan söylemekle eline geçeceği bişey de yok.

biz onun elinde eğer distrübitör ise neden elinde malın olmadığını sorduk.adam bize nasıl bir yazı yazdı yukarıyı tekrar oku

• quote:

Orijinalden alıntı: _U_U_R_

quote:

quote:

biz onun elinde eğer distrübitör ise neden elinde malın olmadığını sorduk.adam bize nasıl bir yazı yazdı yukarıyı tekrar oku

arkadaşım adam sizinle ticari bilgilerini paylaşmak zorunda değil ki? yukarıda da saydım, stokta mal olmamasının yüzlerce sebebi olabilir. başlıca sebeplere bir bakalım mesela.

- gümrükte sorun çıkmış olabilir
    - sipariş gecikmiş olabilir
    - ellerinde nakit sıkıntısı olabilir
    - ithalatta kullanılan evraklardan birisinin süresi dolmuş ve yenilenmek üzere başvurulmuş olabilir
    - popcorn firması türkiye pazarını sallamıyor önceliği başka pazarlara veriyor olabilir.
    - popcorn ile bir konuda anlaşmazlığa düşülmüş olabilir.

bunun gibi yüzlerce konu başlığından birisi olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _U_U_R_

quote:

quote:

arkadaşım adam sizinle ticari bilgilerini paylaşmak zorunda değil ki? yukarıda da saydım, stokta mal olmamasının yüzlerce sebebi olabilir. başlıca sebeplere bir bakalım mesela.

- gümrükte sorun çıkmış olabilir
    - sipariş gecikmiş olabilir
    - ellerinde nakit sıkıntısı olabilir
    - ithalatta kullanılan evraklardan birisinin süresi dolmuş ve yenilenmek üzere başvurulmuş olabilir
    - popcorn firması türkiye pazarını sallamıyor önceliği başka pazarlara veriyor olabilir.
    - popcorn ile bir konuda anlaşmazlığa düşülmüş olabilir.

bunun gibi yüzlerce konu başlığından birisi olabilir.

murdocklawless aynen sana katılıyorum.
    az çok bu işlerden anlarım ve bence rota firması art niyetli bir marka tescili yapmış ve bunu kullanarak haksız kazanç peşinde.
    forumlarda binlerce insan popcorn ürünlerini gerek ülkemizden gerekse yurtdışından aldı ve kullanıyor.
    rota kimi kandırıyor ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelo78 -- 28 Ocak 2011; 14:35:58 >

• quote:

Hocam eğer sen distribitörü olduğun bir markanın ürünlerini satamıyorsan, satmayı bırak stoğuna bile alamıyorsan kalkıpta forumda "biz şöyle firmayız, bakın belge var, diğerlerini bilmeyiz, ecel köpek bik bik bik" dersen dalga geçilirsin. Firmanın biri senin şu anda distribitörü olduğunu iddia ettiğin ürünleri getirip çatır çatır satıyor mu ? satıyor. sen adamlara "köpek" diyormusun ? diyorsun. E o zaman senin kalkıpta bize "adamla dalga geçmeyin distribitör bu." demen biraz saçma olmuyor mu ? dalga geçmeyin dediğin distribitör başka bir firmaya mecazi anlamda da olsa köpek deme hakkını nerden buluyor ? nasıl distribitör bu ? üstelik ben buraya yazdığım eleştiriyi kendileri ile yaptığım telefon konuşmasından sonra yaptım. çünkü sana göre dalga geçilmemesi gereken distribitör telefonda bana bir tek olumlu cümle kurmadı. ne sorduysam cevap alamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodwin

quote:

Hocam eğer sen distribitörü olduğun bir markanın ürünlerini satamıyorsan, satmayı bırak stoğuna bile alamıyorsan kalkıpta forumda "biz şöyle firmayız, bakın belge var, diğerlerini bilmeyiz, ecel köpek bik bik bik" dersen dalga geçilirsin. Firmanın biri senin şu anda distribitörü olduğunu iddia ettiğin ürünleri getirip çatır çatır satıyor mu ? satıyor. sen adamlara "köpek" diyormusun ? diyorsun. E o zaman senin kalkıpta bize "adamla dalga geçmeyin distribitör bu." demen biraz saçma olmuyor mu ? dalga geçmeyin dediğin distribitör başka bir firmaya mecazi anlamda da olsa köpek deme hakkını nerden buluyor ? nasıl distribitör bu ? üstelik ben buraya yazdığım eleştiriyi kendileri ile yaptığım telefon konuşmasından sonra yaptım. çünkü sana göre dalga geçilmemesi gereken distribitör telefonda bana bir tek olumlu cümle kurmadı. ne sorduysam cevap alamadım.

çok iyi yapıyosun dalga geçmeye devam et o zaman

ne oldu zoruna mı gitti dalga geçme sebebim ? ayrıca senin iznine ihtiyacım yok bilip bilmeden herşeye yorum yapıyosunuz sonrada haa tamam oldu o zaman deyip çekiliyorsunuz

• goodwin ne bu hırs , sen rota'nın sahibi misin ?
    ne satıp ne satmaycağımız sana mı soralım ?
    bizde ürün olmayabilir ama 2010 yılı boyunca bir çok elektronik market ve int. sitleri üzerinden ürünlere kolayca erişebiliyordunuz.
    ayrıca bizim distribütör olmamız , bir başka firmanın ürün getirip satamayacağı anlamına gelmez.
    sonuçta serbest ticaret , herkez herşeyi satabilir.
    2008 yılından itibaren bu ürünler ülkemizde faturalı satılıyor ve gümrük kayıtları var.
    ancak burada rota ith. art niyetli bir girişimde bulunmuş ve bunun da hukuki olarak bir bedeli olacak.
    ve bu bedeli de ödeyecekler , emin olabilirsiniz.
    Tanınmış markayı üzerine artniyetli bir şekilde alacaksın , bu markanın & patentinin sahibi olduğunu iddaa edeceksin dürüst & terbiyeli & kibar esnaf olacaksın.

Senin de sahtekar olduğunu söyleyen kişiler terbiyesiz olacak , aman ne güzel. ( yok öyle üç köfte 5 lira )

Buradaki bazı kişiler bu topiği provoke ediyorlar , forum modoratörlerinden bu topiği sonlandırmalarını rica ediyorum.

Artık burada değil hukuk önünde izahımızı yapacağız ve o haksız alınmış markayı en kısa sürede iptal erdireceğiz.
    Maddi ve manevi olarak ta bunun bedelini ödeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 29 Ocak 2011; 12:15:33 >

• Yazılanları okudum ve açıkçası bu kaliteli cihazın ülkemizde bu şekilde pazarlandığı için üzüldüm.diğer belirtilen firmanında sayfasına baktım o da benim diye idda ediyor kim haklı bilinmez ama zarar gören belli tüketici. Bu yazılanları okuduktan sonra bu konuda yurtdışındaki üretici firmaya bilgilendirme ve şikayet maili göndericem şahsen ve onlarada sorucam ülkemizde neden tedarik edilemiyor bu ürünler. Bu da bir tüketici olarak benim yasal hakkım olsa gerek .saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 29 Ocak 2011; 23:04:23 >
  • konu nerden nereye gelmiş.distribütör kimse kim ne fark eder,siz türkiye bu cihazı bulup alabiliyormusunuz ? garantisi varmı ? fiyatı yurtdışına göre alınabilir seviyedemi ? bunlara bakın.
    distribütör tartışması son kullanıcının karışması gereken bir tartışma değil.boşu boşuna gerginlik yaratıp kendi içinizde muhalif olmanızın anlamıda yok.
    saygılar
  • Ya arkadaşlar hiçbir yerde artık c-200 bulamıyormuyuz? Yada bulabileceğim bir yer varmı? Öncelik olarak sıfır ürün'e ihtiyacım var fakat bir sorun yok ise ve mümkün ise garantisi devam eden ikinci el bir cihazda alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoyquality

Ya arkadaşlar hiçbir yerde artık c-200 bulamıyormuyuz? Yada bulabileceğim bir yer varmı? Öncelik olarak sıfır ürün'e ihtiyacım var fakat bir sorun yok ise ve mümkün ise garantisi devam eden ikinci el bir cihazda alabilirim?

2. el bölümünü kontrol edin, ben 1-2 tane görmüştüm.
  • Merhaba,
    Popcorn C200 ile Dune HD Max cihazını karşılaştırsak, hangisi daha üstün?
  • c200 almak isteyen varsa pm den görüşelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.