Şimdi Ara

Popcorn Hour'da Türkçe altyazı problemi çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
16.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bu ürünü sıfır olarak satıyorum. Fiyatı 325ytl. Eğer ilgilenirseniz görüşebiliriz.
  • A-100 olan model mi yoksa A-110 mu
  • Arkadaşlar selam, ben de 19 Eylül'de A-110 ısmarladım ama içime kurt düştü. Şirktemizideki TNT görevlisinden genel işleyişi sorunca panik olup UPS'i aradım. Ana merkezdeki import (ithalat) departmanındaki arkadaş 100 eur'yu geçmeyen ürünlerde sorun olmaz, yoksa kontrolü yapan kişinin insafına kalırsın dedi. Ama wylc3w arkadaşın yukarda bahsedilen bayram dönemiyle ilgili biraz araştırınca bu haberi buldum: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7871592&yazarid=82 Buna göre bayram ve yılbaşlarında, 1 ay önce-1 ay sonrasına kadarki dönemlerde limit 300 eur'ya çıkıyor. Umarım doğrudur yoksa öğrendiğime göre sabit masraflar olarak gümrük 200 usd alıp üstüne bir de vergi alınca toplamda fazladan 300 usd daha ödemek pek de güzel olmaz.

• @gunn23,
    A-100 teslimatı ile ilgili bilgileri için bakınız:

http://forum.donanimhaber.com/m_20274438/mpage_2//tm.htm#26656184

Umarım sizin teslimatınız da sorunsuz olur.
    Selamlar,

Düzenle: bağlantı güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkp -- 22 Eylül 2008; 16:16:45 >
  • Arkadaşlar tekrar selam; bu ürünün sitesinde birkaç bilgi buldum. İlki cihazı stand-by değil de tam kapatmak için önce power, sonra delet tuşuna basmak gerekiyormuş. Ama tekrar açmak için ya cihaza reset atmak ya da fişini çekip tekrar takmak gerekiyormuş. Ama esas önemli olan cihazda bazı problemler yaşandığına dair forumlarda yazanlar: http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=8124&highlight=dead. Arkadaşın konu başlığı "A110 Öldü! Kumanda işe yaramaz, açamıyorum". Firmware update yapıp cihazı brick eden herhalde 15-20 kişi var gibi. Gerçi firma "birçok adet satıyoruz, memnun olanlar buraya kolay kolay girip yazmıyor ama problem yaşayanlar panik yapıp biraz abartıyor" diyor. Bir de sanırım sevkiyat partilerine göre bu olay değişkenlik gösteriyor. Sadece ısmarlayacak varsa gözü kapalı almak yerine olabileceklerin farkında olarak ısmarlasın dedim. Firma değişim ve tamir de yapıyor anladığım kadarıyla ama yol masrafı vs. diyince astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

• türkçeyi seçmeme rağmen ve dosyanın uzantısı srt olmasına rağmen tükrçe altyazıyı göstermiyor.ürün popcorn hour a-110 ve en son çıkan fimrware var.Lütfen yardımcı olurmusunuz.
  • Film adıyla altyazı adını aynı yapın, Tomacro'da böyle yapınca görünüyor belki Popcorn dada işe yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Film adıyla altyazı adını aynı yapın, Tomacro'da böyle yapınca görünüyor belki Popcorn dada işe yarar.

hocam teşekkürler altyazı meselesini hallettim.

Şimdide ses ile ilgili sıkıntlıarım başladı.Filmi açıyorum ses yok.ne önderirsiniz arkadaşlar.
  • arkadaşlar selam. 2 gün önce popcorn a-110 cihazı elime geçti. Fakat bu cihazda hangi hdd yi kullanabilirim bilemiyorum. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.şimdiden teşekkürler... Burada hekesin bayramı kutlu olsun..
  • Yanlış bilmiyorsam Popcorn da IDE harddisk kullanabiliyorsunuz (masaüstü pc harddiski)
  • a-110 modeli satayı destekliyormuş diye biliyorum. O yüzden yanlış bir ürün almak istemiyorum. Hatta bu işten anlayan arkadaşlar (Fiyat- performans açısından) marka ve model olarak yardımcı olurlarsa sevinirim.

quote:

Yanlış bilmiyorsam Popcorn da IDE harddisk kullanabiliyorsunuz (masaüstü pc harddiski)
  • A110 bağlantı arayüzü olarak sata desteklemekte bundan başka A100 e göre farkları dijital ses çıkışı optik ayrıca arka panelinde fazladan bir usb 2.0 portu daha var böylece elinizde bulunan external herhangi bir hdd yi bilgisayar ihtiyacı olmadan direkt olarak popcorn a takarak medyalarınızı popcorn a aktarabiliyorsunuz....
  • cevap için teşekkürler, Ben bu işte acemi sayılırım, bana önerebileceğin bir hdd marka ve model var mı? Mesele hangi markayı ve kaç gb.lık alırsam iyi olur? Ayrıca cihazın fazlaca ısındığı söyleniyor. Fan taktırma imkanı var mı? tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

A110 bağlantı arayüzü olarak sata desteklemekte bundan başka A100 e göre farkları dijital ses çıkışı optik ayrıca arka panelinde fazladan bir usb 2.0 portu daha var böylece elinizde bulunan external herhangi bir hdd yi bilgisayar ihtiyacı olmadan direkt olarak popcorn a takarak medyalarınızı popcorn a aktarabiliyorsunuz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: customerk

cevap için teşekkürler, Ben bu işte acemi sayılırım, bana önerebileceğin bir hdd marka ve model var mı? Mesele hangi markayı ve kaç gb.lık alırsam iyi olur? Ayrıca cihazın fazlaca ısındığı söyleniyor. Fan taktırma imkanı var mı? tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

A110 bağlantı arayüzü olarak sata desteklemekte bundan başka A100 e göre farkları dijital ses çıkışı optik ayrıca arka panelinde fazladan bir usb 2.0 portu daha var böylece elinizde bulunan external herhangi bir hdd yi bilgisayar ihtiyacı olmadan direkt olarak popcorn a takarak medyalarınızı popcorn a aktarabiliyorsunuz....

HDD_ÖNERİSİ

• merhaba
    benim a-110 yeni geldi...
    içine 500 gb wd sata taktım.
    torrentten acaip güzel dl yapıyor.ben bit-hdtv den indiriyorum.Ürün gayet güzel.1080p filmleri 3-4 saniye içinde açıyor.htpc den kesinlikle daha iyi görüntü daha keskin bu alette 720p ile 1080p arasındaki farkı çok rahat görebiliyorsunuz.a-110 cuma günü geldi.cuma akşamından beri sürekli torrent çalışıyor.disk sesinden başka bir ses yok.zannediyorum artık yüklü elektrik faturalarından kurtuldum.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lezgi

wylc3w
    Dostum bende kendi sitesinden sipariş verdim şuan.
    Sana ups ile gelmiş sipariş verirken kargo şirketi seçmek gibi bir seçenek çıkmıyor. Acaba bana da mı ups ile gelir? dhl ile gelmesini bende istemiyorum.

Çünkü o. çocukları paketleri bilerek gümrüğe taktırıp kendilerine kalmasını istiyorlar.
    Her dhl çalışanında bu şekilde kazanılmış bir iphone var.

İkinci olarak siparişimiz işleme konulduğunda bize bildiriliyor mu? Yoksa ne zaman gelirse o zaman mı haberimiz oluyor.

Üçüncü olarak power adaptörü tr ye uyumlu mu? (240v)

Amerikadan aldığım elektronik ürünlerde bu konuda hep sıkıntı yaşıyorum çünkü adaptörleri 110 v oluyor, bunda durum nedir?

Birde bu alette wifi var mı? Yok ise usb dongle kullanarak usb üzerinden wifi çalıştırabilirmiyiz? Çalıştırdık diyelim Wifi üzerinden cihazın kendi hdd sine kayıt etmeden direkt pc deki filmleri takılmadan izleyebilirmiyiz?

Ben 11 Ağustos 2008 de sipariş verdim, 23 Eylül'de Çin'den yola çıktı 25 Eylül saat 12:00 da bana UPS ile geldi Ramazan bayramı arifesi sebebiyle olsa gerek gümrük sorunu yaşamadım.

• Arkadaşlar,
    Ben Popcorn Hour A-110'u yeni aldım ve için 500GB Sata hard disk koydum ama formatla gibi işleri beceremedim. NTFS sisteminde formatladım ama NMT linux kullanıyormuş. Makinanın içinden formatlamayı denedim, internetten gerekli dosyaları USB Memory stick'e yükedim ve ext3 şeklinde formatlamaya çalıştım ama hata verdi ve dondu. Elektrik fişini çektim ve geri taktım, bu sefer HD'yi görmeye başladı ben de Slave USB kablosuyla PC'ye bağladım. Ext2 Volume Manager programı ile içine baktım ve 3 adet drive gözüktü en büyük olana "E" drive adını mount ettim. Bilgisayarımdan E drivına girmeye çalıştım ama formatlamak gerekli uyarısı geldi. ben de NTFS şeklinde formatladım. Sonra içine film kopyaladım. TV'ye tekrar bağlayınca bu sefer 2 adet hard disk gözüktü. Film kopyaladığım hard diskten filmi gösterdi ama eminim yaptığım iş yanlış. Yardım edebilecek kimse var mı???

• quote:

Orjinalden alıntı: customerk

a-110 modeli satayı destekliyormuş diye biliyorum. O yüzden yanlış bir ürün almak istemiyorum. Hatta bu işten anlayan arkadaşlar (Fiyat- performans açısından) marka ve model olarak yardımcı olurlarsa sevinirim.

quote:

Yanlış bilmiyorsam Popcorn da IDE harddisk kullanabiliyorsunuz (masaüstü pc harddiski)

Ben yeni A-110 aldım ve Sata HD yi destekliyor IDE destekleyen A-100.
    Sevgiler...
  • ISTAR hakkında bilgisi olan var mı?Popcorn ile aynı özelliklere mi sahip? ISTAR kendi istesinde satış fiyatı 160$? Sizce alınır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.