Şimdi Ara

Popcorn Hour'da Türkçe altyazı problemi çözüldü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
16.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

1 haftadır A-110 kullanıyorum, son firmware güncellemesini de yaptım, şimdilik herşey süper, oynatmadığı format yok.Codec sorunum kalmadı, alet sessiz, hiç ısınmıyor, her türlü filmi çok çabuk açıyor.İnşallah bir sorun yaşamam
  • Merhaba,

ısınma sorununa bir çözüm olarak içine takılacak HD olarak 3.5 inçlik HD yerine bir "3.5 to 2.5 to adaptor" ile birlikte 2.5 inçlik hard disk kullananlar var. Ben de öyle yapıyorum.

Selamlar,

quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

bu cihazaın direk içine HDD takılabiliyor mu yoksa sadece dışardan harici HDD ile mi çalışıyor.
    Teşekkürler..............

bu arada iyi günlerde güle güle kullanırsınız inş...........
  • Arkadaşlar A-110 modelin son sürümü olan 01-17-081023-15-POP-403 yükledim.
    Sitesinde DTS ses sistemini desteklediğini söylüyor.Ama ben DTS li bir film çalıştırdım ses yoktu.

Bilen varsa ne yapmam gerekiyor?

Yardımlarınız için teşekkürler...
  • Popcorn a-110 ile tvix 7000a arasinda kaldim hangisini onerirsiniz?
  • Ben de ayni ikili arasinda kararsiz kalmistim fakat tvix cok pahali geldi bende siparisi cancel edip popcorn siparisi verdim daha yeni bugun verdim bakalim umarim sorun olmaz isinma sorununa karsi da arkadasin soyledigi gibi 3.5-2.5 donusturucusunu kullanip halledicem hd'in buyuklugu havanin dolasimini kolaylastiracagi icin 2.5 inc hd'le halledebilirim tabi eger gercekten isinma problem oluyorsa :) onu da tam olarak bilmiyorum yani...
    Forum da dahil her kafadan bir ses cikiyor hangisi guvenilir bilmiyorum yani bu alet gercekten yazin sicak gunlerde kullanmak icin cok mu kotu olur bozulur mu anlayabilmis degilim...
  • Tabii icine HDD takmadan disardan da external hd'i usb'den baglayip kullanirsan eger ici bos kutu isinsa cok buyuk bir problem olmaz sanirim sunun surasinda en fazla iki saat acik kalacak sonucta...
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bende PCH-A110 var. Seagate 1 TB HDD taktım. Hem HDD'yi hem de PCH-A110'u internetten upgrade ettim. Şimdi normal çalışıyor. Fakat torrent özelliği nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek, bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa, bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bende A-110 var 2-3 aydır kullanıyorum bazen pazar günleri kesintisiz yarım gün cihaz çalışıyor ne ısınma ne takılma ne de bişey..
    Bir kaç kişinin cihazında sorun çıkmış diye o kişilerin yaygara yapmasının anlamı yok.
    Yüzbinlerce dolar veya euro verip özel otomobil alıyorsunuz onlarda bile sorun çıkabiliyor , sonuçta kul yapısı.
    Amerikandan alınacağına bir yakınınız vasıtasıyla avrupadan getirtmek daha mantıklı ancak orda cihaz 250-300 € arasında değişiyor.
  • Selam arkadaşlar,
    A-110 alalı 3-4 hafta oldu. Öncelikle gümrüğe takıldığını söyleyeyim. Heralde piyango bana vurdu. totalde 260$ a mal olmasını beklerken 330 YTL gümrüğe verdim. Tabi noterden vekalet flan da cıkarmak zorunda kaldım. Sonucta bana çok tuzlu olmuş oldu cihaz. 3.5 inc disk ile beraber sürekli kullanıyorum son firmware güncellemesini yaptım. Hemen hemen sorunsuz olduğunu söyleyebilirim. Bazen nadiren (son güncellemeden sonra) seste bozulma oluyor, cihazı kapatıp açınca düzeliyor. 1-2 haftadır yapmadı. Firmware yüklemeden önce sesle 1 mkv filmde okuma sorunu vardı, yani 15 film varsa birini okuyamamıstı. Onu da okumaya basladı. Isınma konusunda evet cihazı tam shutdown yapamadım dolayısıyla iş bittikten sonra da standbyda kaldığı için bir miktar sıcak üstü, çalışırkende epey ısınıyor (ADSL modemler kadar). Fakat 3.5 inclik disklerden kaynaklanıyor, sonucta bilgisyarınız calışırken SATA 3.5 inch diskinize dokundugunuzda da ateş gibi oldugunu görürsünüz. 2.5 inc disk daha serin olur kanımca. Sonuc olarak gümrüğe takılma olayı dışında çok memnunum. Tavsiye ederim.

• Arkadaşlar Pop Corn A-110 cihazını 2 ay önce aldım. Bana toplam 265 USD ye mal oldu. Cihazdan çok memnunum fakat ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Fiyat 300 USD olup, Kutu ve evrakları ile teslimdir. İsteyen arkadaşlar cihazı test edebilir. Saygılar..
  • Ürünün bi üst modeli olan A110 bile 215$, kargoyla 250-260$ a geliyor, UPS getiriyor ve daha hiç gümrüğe takılanı duymadım herkes kendi sitesinden aldı, böyle fahiş fiyatlara satmaya çalışıyor bazı insanlar hemde eski modelleri, ben önermem şahsen.
  • Faturası ile geliyorsa muhakak UPS'de gümrüğe takılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Ürünün bi üst modeli olan A110 bile 215$, kargoyla 250-260$ a geliyor, UPS getiriyor ve daha hiç gümrüğe takılanı duymadım herkes kendi sitesinden aldı, böyle fahiş fiyatlara satmaya çalışıyor bazı insanlar hemde eski modelleri, ben önermem şahsen.

Gümrüğe takılan çok oldu.
    A110 cihazından bende var.
    Şöyle bir tavsiye.Eğer bu cihaz ile download yapmayacaksanız,pahalı. Sadece film izlemek için WD nin ürününü bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 18 Aralık 2008; 15:42:08 >
  • teskkur ederım bılgıler ıcın
  • Arkadaşlar PopcornHour sanırım memlekete gelmiş , ilgilenen arkadaşlar bi okusun

http://www.divxm.com/popcornhour-mkv-player-divxm-ayricaligi-ile-x264-oynaticilar-artik-turkiyede-t75196.html?highlight=popcornhour
  • Arkadaşlar, müjde, cihaz Türkiyede :)
    jestyap.com da satılıyor. 2 yıl garantili. Hiç gümrüklerle filan uğraşıp canınızı sıkmayın. Fiyatı da Avrupadan ucuz, 450YTL. Taksit de yapıyorlar. Kadıköyde showroomları var ve aleti isterseniz LCD ekranda deneyerek, göstererek veriyorlar. Ben aldım 1 tane çok memnunum. Fırsatınız olursa uğrayıp inceleyin derim, bence görüp, kaliteden emin olup almak için harika bir fırsat :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengo78

Arkadaşlar, müjde, cihaz Türkiyede :)
    jestyap.com da satılıyor. 2 yıl garantili. Hiç gümrüklerle filan uğraşıp canınızı sıkmayın. Fiyatı da Avrupadan ucuz, 450YTL. Taksit de yapıyorlar. Kadıköyde showroomları var ve aleti isterseniz LCD ekranda deneyerek, göstererek veriyorlar. Ben aldım 1 tane çok memnunum. Fırsatınız olursa uğrayıp inceleyin derim, bence görüp, kaliteden emin olup almak için harika bir fırsat :)

www.popcornhour.com.tr den mi almış onlar da?

• Aşağıdaki ana konudan devam edelim lütfen.

# POPCORN HOUR # Ana Konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_20274438/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.