Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam misafirlerim vardı , eve geç döndüm bakamadım.. bu akşam bakarım :)
  • Hocam cihazı satılığa mı koydunuz ?
  • evet şimdilik satılığa koydum.. biraz daha inceleyip kararımı vereceğim....
  • Bu cihazı kim alırsa alsın eninde sonunda satmaya mecbur..aynı şey a400 de de oldu.. Bu adamlar sürekli firmware çıkarıyor, bi tarafı yaparken diğerini bozuyor.. Büyük ekranlı tv/projeksiyon kullananlar zaten altyazıyı görünce kırıp atarlar cihazı.. Benim sevgili forumdaşlara tavsiyem bu cihaz için maceraya girmesinler.. Görüntünün dune303/base 3d den iyi olması gibi bir durumda söz konusu değil.. Dune da yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi frame atlaması ts açamaması görüntünün kumlu puslu olması vs külliyen yanlış. Arkadaşa sorunlu bir cihaz denk gelmiş olabilir.. Benden nacizane bir tavsiye bulaşmayın bence selamlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış düşünüyorsunuz. Evet A400 sigma 891x yüzünden sorunlu bir cihazdı. Ne kadar düzeltmeye çalışsalarda çekirdek hatası yüzünden bir türlü istenilen kıvama getirilemedi ki görüntü duna base 3d ye göre(aynı dönemde ikisinide kullanmamdan ötürü)iyi olmasına rağmen bu yüzden satmıştım.

Vtende a400 de olan ağırlık yok sapıtma yok ,cihaz gerçekten güzel biraz daha özelliştirilebilirse çok daha iyi olur.

Kim nederse desin şu an dune hdmax ve vten kullanıyorum, vtende srgb yuv hepsinde(şu an yuv`da kullanıyorum) denemelerimde vten hep bir tek önde.

Açıkçası dune banada daha hoş ve mantıklı geliyor ama adamlar bu işi bırakmış gibi resmen 2.5 –3 senedir ortada bir cihazları yok.Eskiden fuarlarda boy gösteriyorlar dı şimdi o da yok.Adamlar 3d li daha (max kalitesinde)makine çıkaracaklardı onlar çıkarana kadar piyasanın standartları(4k) değişti...

Popcorn firması öyle değil,piyasadaki androidli makinalara karşı old scholl tek nmt cihazını çıkarmışlar vallaha helal olsun.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de 8911'de sorun vardı. Hatta Dune'un bu sebepten bu işlemciyle ilgilenmediğini düşünüyorum.

•  Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 29 Nisan 2015; 19:55:56 >

• Otomatik turkce alt yazi gorme problemini hallettim heyecandan olsa gerek seceneklerde gormemisim... Bunun disinda ekledigim fotograflardali alt yazi genisligi sizce fazla ise evet bu bir sorun ama diger taraftan gilm uzrinde iken altyaİ aratip dosyaya atmak guzel bi ozellik ayrica infoya bastiginizda film bilgileri poster ve konusu ile gorebilmek ta hos olmus... Alt yazi ebatlari ile oynayamadigimi soylemistim bunuda cozdum... Eskiden direk cikardi ebat degistirme simdi alt yazi renk secenegi otomatikte iken cikmiyor... Renk sectikten sonra ebat ve alt yazida ekran uzerinde gezdirilebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 29 Nisan 2015; 19:56:22 >
  • Vten'i alanlar arasında perde de izleyen kimse yok mu?
    Varsa fotoğraf paylaşabilirler mi, büyük ekranda harf aralıkları konusunun canlısını görebilsem yolumu çizeceğim ben de...
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Vten`de altyazı seçenekleri daha kullanışlı mesela dune`de belirli boyutlar dışında seçeneğimiz yokken vtende gıdım gıdım büyütüp küçültebiliyoruz yeterki autoda kalmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Vten'i alanlar arasında perde de izleyen kimse yok mu?
    Varsa fotoğraf paylaşabilirler mi, büyük ekranda harf aralıkları konusunun canlısını görebilsem yolumu çizeceğim ben de...

Yukarida ekledigim fotograf perde den cekilmis fotograflar... Eger baska fotograf isterseniz eklerim biraz kotu cekim oldu Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 29 Nisan 2015; 20:43:55 >

Perdedeki görünüme bakılırsa hiçte fena gözükmüyor altyazı karakterleri.

Altyazı ayarlarında Türkçe dili seçme olayını da başardığınıza göre o zaman bize de şunu söylemek düşer : Keyifli seyirler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kafaya takilacak kadar bi alt yazi problemi gorunmuyor... Cihaz sinifi benim acimdan gecti diyebilirim.... Tesekkurler papirus.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 29 Nisan 2015; 21:37:33 >
    Sizden ricam şu hep merak edilen VXP işlemciyi bir test etmeniz.

Öncelikle normal haliyle sonra da bu işlemciyi devreden çıkartarak farklı videoları gözlemlemeniz. SD ve HD görüntülerde bir fark yaratıyor mu bir inceler misiniz ?

Selamlar...

• Tamam ilk firsatta inceleyecegim bu arada az once bi ozellik kesfettim daha once kullanmadigim ... Vten de youtube e girip ipad ile eslestirme yapilabiliyor... İpad den istedigim klibi secip o anda vten youtube se izleyebiliyorum ...

• Birinci resim acikken cekildi 2. Resimde kapaliyken... Telefonda cekim ile cok analasilmayacaktir belki ama vxp aciklen bariz bi canlilik geliyor goruntuye kapatip bakinca ise renkler solgun gorunuyor vxp ye oranla...https://store.donanimhaber.com/aa/e7/4e/aae74e107684d2463ed7dd767a217f31.jpghttps://store.donanimhaber.com/38/c3/9d/38c39d3c134bab65e3277d5ffb821399.jpg
     Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 30 Nisan 2015; 9:19:15 >

Telefon çekimlerine göre değerlendirmek zor tabii. Çekim açısı , o anki ışık durumu v.s bir sürü etken fotoğraf çekimini etkileyeceği için yanıltabilir bizi.

Ama siz o farkı perde karşısında hissedebiliyorsanız önemli olan o.

• Hocam ağ üzerinden (Nas cihaz vs) bluray iso veya remux oynatımı nasıldır test edebilirmisiniz ?Bluray iso lar menülü açılmıyor değil mi?
    Saygılar
  • Bence altyazılarda hiç bir sıkıntı yok, hatta böyle daha rahat okunuyorlar. Bu cihazda bir sıkıntı yok bence, alınabilir. Sadece internette nasıl gezinip forumlara gireceğiz o belirsiz.

Teşekkür ederim hocam. Evet dediğiniz gibi perde de çok aralıkmış gibi durmuyor.
    Güzel bir fırsat yakalarsam değerlendirebilirim bende. :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.