Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/vten

Bu ay çıkıyor,sigma işlemci ürünü heyecanlı hale getirse de dahili wi-fi olmaması,usb 3.0 bulunmaması ürünün eksikliği tabi en önemli kriter görüntü kalitesi ve ses..popcorn kullanan arkadaşlar genel görüntü ve ses kalitesi hakkında bilgi verebilir mi? popcorn baya bir zamandır ürünlerinde sigma işlemci kullanıyor..

• Acaba c-300 yerine c-400 ne zaman gelir açıkçası o ürünü merakla bekliyorum c 300 ün piyasaya çıkış tarihi 2011 üzerinden 4 yıl geçmiş bence yeni modelin eli kulağındadır ve 4k olarak c-400 gelirse o kasayla bence son derece iyi satış rakamlarına ulaşır
  • ayrıntılı specleri göebilsek daha iyi olur ama yinede güzel haber.babalar piyasaya çıksın artık yavaş yavaş.dune da duyuru yapar herhalde kısa zamanda.artık
  • ya birde sigmanın sitesinde 8757 diye bir işlemci gorunmuyor.8756 ve 8758 var ama 8757 yok.benmi goremedim.bilgisi olan var mı?
  • Bu konuda ustaların yorumlarını bekliyoruz. özellikle SADAYS ustanın bu cihazla ilgili görüşlerini merak ediyorum.
  • VXP görüntü işleme sayesinde görüntü kalitesinin çok iyi olacağı kesin. Popcorn Hour yazılım konusunda sabıkalı olduğundan aynı işlemciyi kullanan Dune cihazları beklemekte fayda var.
  • kardeş görmek lazım arm tabanlı bir işlemci sigma 8757 dolayısıyla buradaki diğer android playerlardan farklı olmayacaktı eğer vxp olmasaydı ancak vxp işlemciyi arm işlemciye nasıl entegre ettikleri bir muamma amma gerçekten başardılarsa yıkar ortalığı en azından ben bir tane kesin alırım ne zaman çıkar ne zaman incelenir onu görmek lazım
  • dune bir tane bile vxp işlemcili cihaz çıkarmadı ki inşallah dediğin gibi olur seko92
  • Çıkarmadı çünkü bana göre Sigma 8910 doğuştan sıkıntılıydı. Popconhour adam edemedi bir türlü A-410'u... Dune yazılım konusunda çok daha iyi, onlardan ümitliyim. Yalnız bu Sigma işlemciler 4 çekirdekli değiller. Genel kullanım performansı (internet, oyun vs) düşük olabilir.
  • en ufak ilgim yok android boxlara görüntü kalitesi birinci önceliğim bunu kafaya takmam vxpden
    evde 3 notebook 3 tablet 3 note3 var daha ne yapayım androidden oyun v.s. işlerini tek amacım yeni aldığım onkyoya hdmi üzerinden mkvlerde dts hdma ses verebilmek malum piolar hd sesli mkvlerde zıçıyor

acil ihtiyacım var cortex a9 işlemcili olduğu için 4kyı en fazla hdmi 1.4ten dolayı 30hz gösterecektir gerçi tv hd ne yapayım 4kyı

bir getiren olsa da test etsek amerika olmasa çin olsa hemen vereceğim siparişi de işte amerika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Şubat 2015; 22:47:55 >
  • Sadays Üstad selam ve sevgiler. Onkyonun hangi modelini aldın. Bu arada pio bdp-140 da hala 4.03 yazılımı yüklü. Çinlinin her model için bir adet yılbaşı hediyesi gibi verdiği yazılımı indirdim. Ama kurmadım. ne olduğunu ne getirip ne götürdüğünü bilmediğim için. Bu konuda tavsiyen nedir.
  • imzamda var ya onkyo 806 aldım
    zaten hiç kimse kuramadı ki o yazılımı sen de muhtemelen kuramazsın forumları çince soramadık da kuramadık filan diye öylece kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

en ufak ilgim yok android boxlara görüntü kalitesi birinci önceliğim bunu kafaya takmam vxpden
    evde 3 notebook 3 tablet 3 note3 var daha ne yapayım androidden oyun v.s. işlerini tek amacım yeni aldığım onkyoya hdmi üzerinden mkvlerde dts hdma ses verebilmek malum piolar hd sesli mkvlerde zıçıyor

acil ihtiyacım var cortex a9 işlemcili olduğu için 4kyı en fazla hdmi 1.4ten dolayı 30hz gösterecektir gerçi tv hd ne yapayım 4kyı

bir getiren olsa da test etsek amerika olmasa çin olsa hemen vereceğim siparişi de işte amerika

Hocam sana Himedia Q5 Quad'ı tavsiye ederim. Sorunsuz, her videoyu açar, her sesi iletir, 3D ISO açar. Dune 301'im vardı bunu alınca sattım. Şu an için klasik medya oynatıcıların yerini tuabilecek tek Android cihazı diyebilirim.

http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q5-quad-core-android-tv-box-2gb-4k-video-8gb-emmc-android-4-4.html

• Kardeş benim tv 64" en ufak görüntü kalitesi bozulması beni rahatsız ediyor o yüzden bir tane android test etmeden almayacağım bakalım papirus ugos u gönderecek bir bakayım
    3d ile alakam yok bu cihazlar anlamında ben menülü izliyorum zaten lx-55te
    bu cihaz veya q5 veya ugos bana kaliteli ve hd ses aktarımlı mkv izletsin yeter tek derdim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ,

Geçenlerde yaptığımız bir AnTuTu testinde bütün ses denemelerinden alnının akı ile çıktı Ugoos.Çıkan test sonucuna göre çözmediği hiçbir ses formatı yok gözüküyor.

Bu yüzden , ses anlamında bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama görüntü anlamında sorarsan Android Box seni memnun etmeyebilir belki.

Ama yine de göndereceğim sana cihazı ve buna sen karar vereceksin.

Görüntü konusunda ikna olmasanda en azından günümüzün en popüler RK3288 chipsetli Android Box'larından birisini görmüş olur , inceler ve neyin ne olduğuna bir bakarsın en azından.

Çünkü ( görüntü konusunu ayrı tutarsak ) bu Andorid Box'lar hakikaten becerikli cihazlar.

Mesela cihaz üzerinde 3 tane farklı medya oynatıcı geliyor.Artı olarak SPMC medya oynatıcısı da yüklü.Bunlar bana yetmez diyorsan eğer MXPlayer Pro gibi bağımsız popüler medya oynatıcıları Play Store'dan indirip cihaza yüklüyor ve onu kullanıyorsun.Hangisinin performansı , akıcılığı , görüntü kalitesi v.s hoşuna gidiyorsa o programı kullanabilmen çok iyi birşey.

Seninle aynı dönemde aldığımız ve yıllarca kullandığımız Egreat M32B'yi düşünüyorumda ; yavaş çalışan , sadece kendi medya oynatıcısına mahkum olduğumuz , afişleme programını kullanabilmek için 40 takla attığımız bir cihazdı.Ugoos UT3 onun yanında inan ki Mercedes gibi geliyor bana.

Bir farklılığı da şurda bu cihazın: O dönemlerde Egreat'in veya Popcourn'un güncel bir yazılım çıkarmasını bekler dururduk hatırlarsan.

Oysa Ugoos bu konuda çok hızlı.Okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla en iyi fabrikasyon yazılım desteğine sahip firmaların başında geliyor Ugoos ve iyileştirmeler anlamında yazılımını sık sık güncelliyor.Hatta Dual Boot'lu yazılımını dahi var şimdiden.Ayrıca fabrjkasyon yazılımları haricinde 2 ayrı şahsın hazırladığı 2 özel rom daha var cihaz için. Yazılım desteğinin bir cihazda ne kadar önemli olduğunu sende bilirsin zaten.Eee daha ne olsun.

Yazdıklarım konusunda haklı olduğumu zaten göreceksin , yeter ki cihazın görüntüsünü beğen sen.

Selamlar...

• Selamlar. Popcorn hour A-110 kullanıyorum görüntü kalitesi hakikaten tatmin edici. Fakat Hd seslerde eksiğimiz var. Artık yenileme zamanı geldi. BDP140 da altyazı nedeniyle sıkıntı veriyor o yüzden arayıştayım. Ama öncelik görüntü kalitesi ve ses android mandroid olsa da olur olmasa da . Saday üstad senin tercihini bekleyeceğim.
  • çok beklentim yok ama bakalım görüşlerimi yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

çok beklentim yok ama bakalım görüşlerimi yazarım

sadays hocam seni diğer forumdan takip ederdim tv almam da baya yardımcı olmuştun:) Sen görüntü ve ses konusunda titizsin android box lar seni kesmez diye tahmin ediyorum ama yinede bbeli olmaz cihazlar becerikli :)bende kullanıyorum ugoos değil beelink modelini artık film dizi arşivlemeyi bıraktım açıp 1080p yada 720p çözünürlüğünde web den izliyorum.
  • hep böyle negatif konuşan biriymiş gibi olacak ama android gerçekten çok sorunlu bir işletim sistemi.daha öncede dedim asıl alanları olan cep telefonlarında bile doğru dürüst çalışmıyor.medya oynatıcısı olarak daha yolun çok başındalar.android bir medya oynatıcısı güven vermiyor bana.bence çok fazla beklentiniz olmasın.
  • Q5 Quad'a güvenebilirsiniz. Sebebi de diğer Android cihazlar gibi her şeyinin özelleştirilememesi, kurcalanamaması. Custom yazıımı yok, firma ne verirse o kullanılıyor. Kendi medya oynatıcısı dışında hiçbir yazılım düzgün oynatma yapamıyor. Oynattığı her şeyi çok iyi ve sorunsuz oynatıyor (4K 60 fps videolar hariç), her türlü formatı destekliyor. Medya oynatıcılar gibi açıp kulanıyorsunuz. Ben de video izlerken en ufak bir takılmadan, teklemeden rahatsız olan birisiyim ama Himedia için bu konuda kusursuz diyebilirim. Q5 II'yi aldıktan sonra Dune 301'i bir daha kullanmayıp sattım çünkü ona göre hiçbir eksiği yoktu, şimdi ise Q5 Quad kullanıyorum ve Q5 II'den çok daha iyi bir cihaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.