Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Papirus

Dune cihaz çıkartacakta bizler 4K'ya geçeceğiz , VXP'yi ( yada başka birşeyi ) test edeceğiz ...

Ohoooo. Ölme eşeğim ölme.

Dune ile işimiz zor arkadaşlar...

Bana göre çok bekleriz...

4k ya kaç kişi geçmişki biz geçelim.elde avuçta kaynak yok doğru dürüst.o yüzden şimdiden geçmenin çok fazla bir anlamı yok.elimde cihaz olmaz o zaman tamam ama şu anda 4k oynatıcı alıp film gelirmi diye bekleyeceğimi , daha iyi bir cihaz çıkmasını beklemek daha mantıklı geldi.
    daha iyi çıkarmı onuda bilmiyorum tabi ama en azından dune iyi bir marka.
  • a400 ve 303d sahibiyim..a400u 65stw60 ile duneu 42w805b ile kullanıyorum(QNAP'le)...g1den beri de android kullanırım.Android cihazlar ucuzluğu esnekliği ile çekici geliyor fakat asla goruntu anlamında
    sigmalı nmtler ile yarışamazlar.Keşke olsa..Özellikle SD kaynaklarda çok farkediyor görüntü kalitesi.
    A400 un goruntu kalitesi 303dden bir tık önde.Sadece bir tık ama....

@ahmet A400deki türkçe altyazı probleminiz nedir?Ben hiç sıkıntı yaşamıyorum.a400 adına tek şikayetim filmi ilk seçtiğinizde açmak için epey uğraşıyor,dune daha başarılı ki o wifi ile bağlı,a400 kablo ile.

Menulerin hızlılığı konusunda hiç mi hiç ümidim yok vten'den...Kaldı ki ağ üzerinden dosyalara ulaştığımız için pek de değişemez diye düşünüyorum.
    Görüntü kalitesinin de HD için değişeceğini sanmıyorum.4Kyı bilemem ilgi alanımda değiller :)
    Benim asıl beklediğim Dunedan VXP li ve XBMC(aka Kodi) arayuzlu cihaz.Söz vermişti görüntülerini seyretmiştik :) hala bekliyorum,umutluyum.

@albani bildiğim kadarıyla Antalya'da ikamet ediyorsun.Ben de Antalya'dayım.İstediğin zaman A400 veya 303dyi alıp evinde test edebilirsin,eğer denemediysen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aced -- 2 Mart 2015; 13:51:33 >

• Andorid cihazların görüntü kalitesi hakkında haklısınız. Benden en başından beri aynı şeyi söylüyorum.Bence de Sigma chipsetli oynatıcılar daha üstün.

Ama gelgelelim Sigma chipsetli cihazlar ; Android'e göre daha hantal , daha yavaş ve özelliği olmayan basit cihazlar.

Bu yavaşlığı en basitinden bir video dosyası açarken bile hissediyoruz.Ee güncelleme gelmiyor doğru dürüst.

Mesela bende Egreat M32B var.İndirdiğim bazı video dosyalarında zaman zaman ne ses çıkıyor, ne de görüntü geliyor.Bu tarz dosyaları mecburen mkvmerge programı ile ayarlayıp tekrar atıyorum HDD'e.

Oysa bunun için Popcourn zamanında bir yazılım çıkarmıştı.Fakat biz Egreat kullanıcıları böyle bir düzeltme yazılım alamamıştık.Bunun gibi örnekler mesela.

Oysa Andorid'e ne koyarsan koy oynatıyor ve çözüyor.Bir yazılım çözmezse diğeri çözüyor.Firmware güncellemeleri genelde daha sık oluyor.

Ama tüm bunlar için Android kullanırsakta görüntü kalitesinden taviz veriyoruz işte.Ama bu tavizde şimdilik , ileri de ne olur bilinmez.

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    @Papirus

Verdiğiniz örneğe göre sigma alınacaksa Popcornhour/düne alınır.
    Diğerlerinden uzak durulur çıkıyor.
  • aced A kullanıcısına yanıt
    @aced

A400 artık bende değil. A400 adına inceleme topiği bile açmıştım.
    Görüntü kalitesi süperdi açmadığı/açamadığı video dosyası görmedim ama altyazılarda çok kötüydü.

Ben genellikle yabancı dizileri altyazılı izlerim.

Dune HD Base 3D geldiğinde hatta ön sipariş ile aldım.

Bir süre iki cihazı aberaber kullandım.
    Altyazılıları Dune den Türkçeleri A400 den izleyerek.
    A400 görüntüde Dune den bariz üstündü ama altyazı olayı beni cihazdan soğuttu.

A400 de altyazıda harflerin arasına bir harf daha girecek şekilde çıkıyordu.

Örneğin bir testimde "Arrow" dizisi bölüm başında ada da başına gelenleri anlattığı yerlerde
    A400 5 satır, Dune 2 satırda gösteriyor ki yazı büyüklüğü aynı olmasına rağmen.

Diğer yandan anlatımlarda altyazıları A400 italik Dune normal gösteriyordu.
    A400 ün yaptığı daha hoş geliyordu bu konuda ama 5 satır çok kötüydü.

Bir arkadaşım A400 ü istedi ve ona verdim.

• Aynen Üstad ,

Ne yazık ki görüntü kalitesi anlamında Popcourn yada Dune'a mahkum oluyoruz işte.

Ve mecburen bu firmaların ürünlerini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 2 Mart 2015; 21:42:04 >
  • Ben bahsettiğin altyazı sorununu yaşamıyorum.Belki de arada güncelleme geldi düzeldi veya beni rahatsız etmiyor o boşluk :))
    Akşam deneyip fotograflayacağım.buradan paylaşırım.

@Ahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aced -- 2 Mart 2015; 17:16:14 >
  • http://www.ebay.com/itm/Popcorn-Hour-VTEN-/111597190249?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19fbb5fc69#shpCntId
    ürün amerikan postası ile geliyor en fazla %18 kdv ödenerek alınabilir..
  • Verdiğiniz linkte pek öyle demiyor ama...

169 $ Ürün bedeli
    42,46 Kargo bedeli
    51,56 vergi ( sanırım )

Toplam Maliyeti 263 $ gözüküyor ki bu da bayağı fark demek. % 18 vergi olsa yaklaşık 31 $ yapması gerekmez mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama anlamadığım o parayı kendine alıyor bide burası var bu iş hikaye oldu..
    kendi sitesinde durum nasıl acaba?
  • Velhasıl kelam yalan oldu bu cihaz.

Bul ki alasın bu nedir yahu , ararsın bulunmaz , bulursun alınamaz. Doğru dürüst satıcı olmadı mı kıvranıp dururuz böyle.

Geekbuying ya da Aliexpress gibi bir yerde olsa şimdiye çoktan almıştık.Ama maalesef yok , bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aced

Ben bahsettiğin altyazı sorununu yaşamıyorum.Belki de arada güncelleme geldi düzeldi veya beni rahatsız etmiyor o boşluk :))
    Akşam deneyip fotograflayacağım.buradan paylaşırım.

@Ahmet

Sonuç?
  • :)) Dün akşam fırsatım olamadı.Bu akşam inşallah..
  • Ben de merak ettim şimdi, gerçekten düzeldi mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler selamlar

yaw bu MP cihazları hastalık ötesi gibi bir şey;ülen elini sallasan MP ye değiyor,hala da son noktası zaten konmamış! kaldi ki konamaz,netice de çakal Çin liler üretiyor bu meretleri
    belki bazıları daha öne çıkıyor gibi ama işin sonu yok,sürekli bir takım değişiklikler v.s oluyor,insanlar da sürekli bir arayış modundalar

5 tane MP cihazı aldım biraz kullandım sonra aynen postaladım,tek kriter resim kalitesi(bunu da bir tek Phil 7001 de yakalamıştım ama kumandası,tepkimesi v.s sinir bozucu ağır idi)
    en son onu da şutladık dan sonra imzamda ki Tosh BluRay aldım,olayı resim kalitesi anlamın da çok ciddi çözdüm (özellikle "SD" lerin upscale ve sonrası kalitesi tek kelimeyle
    mükemmel ötesi!) formatların çoğunu açıyor(DTS de OK)ama normal bir MP cihazı gibi bu konuda sorunsuz değil ve bazı videoları açamıyor,ıvır-zıvır özellikler zaten yoktur Tosh larda

Sürekli ben de bir MP cihazı bakarım ama sonra dururum,ya fiyatı beni açmaz ya da okuduklarım beni kesmez yani sıkı bir MP aslında istiyorum ama hangisi olacak onu
    bilmiyorum??

Dune hep aklım da bir de şu Zappiti var sanırım bu da o Yahudi firmasının ürünü gibi geliyor bana tamamen Dune ile aynı bu cihaz???

Hocam şuna bir bakın, Zappiti 4K ile Oppo BDP-103D karşılaştırması :

http://zappitiforum.com/viewtopic.php?f=26&t=1946&p=11862#p11862

• bence sorunsuz..
     Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

Bence aynı medyayı diğer playerınızda da deneyin sonra karar verelim.
  • Bence de sorun yok, aralıklar normal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da 303d den...
    Evet harf araları biraz daha fazla fakat bunun bilinçli bir tercih olduğunu ve daha modern durduğunu düşünüyorum.okuma kolaylığına da negatif bir etkisi yok kanaatimce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aced -- 5 Mart 2015; 18:58:44 >
    Resimi o mesaja nedense yukleyemedim?
     Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.