Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

>"ANDROID" li MP cihazlarının "resim kalitesi" iyi değil veya diğer olmayan cihazlara göre daha vasat/kötü v.s diye hem okuyor hem de duymaktayım(içeride-dışarıda)

burada yeterince bu meretler den kullananlar var,nedir tam durumu şu Android li cihazların görüntü kalitesi durumu,elim den hiç geçmedi böyle bir cihaz onun için
    sadece okuduklarım v.s ile yetiniyorum,ya da varsa bir arkadaşın elinde böyle bir cihaz bana emanet göndersin,test edeyim çıplak gözle,hemen anlarım zaten,ertesi
    günde aynen iade ederim(kargo masrafı da bana ait tabiki)

++

Bunu şunun için sordum günümüz artık Android oldu yaw,neye baksan Andro lu iyi de bunun espirisi gördüğüm kadarıyla bana hiç hitap etmeyen atraksiyonlar için
    dolayısıyla Andro bir cihaz da işime yaramaz,ben HDD yi bağlayıp SD&HD içeriklerimi izliyorum başka bir numara yapmam veya PC den yaparım v.s

++

Zappiti 3 senedir gündemim de ama o kadar para vermek pek istemiyorum,yoksa bu meret USA/Avrupa da fazlasıyla yer buldu kendisine ve çok iyi yerde

PCH hiç güvenmiyorum,zira bu heriflerin bitmeyen senfoni gibi bitmeyen FW sorunları var!

4k ve HEVC decoding v.s işine de şu anda bakmıyorum

şimdilik son kararım Med8er 600 serisi gibi++

• albani kullanıcısına yanıt
    himedia Q5 quad core tavsiye ederim benim elimde vardı sattım satmasaydım size gönderirdim denemeniz için http://forum.donanimhaber.com/m_95335155/mpage_7/tm.htm
  • Albani üstad zappiti de android tabanlı ama resim kalitesi en az oppo kadar iyi deniyor. Karşılaştırmalı resimleri bile var.
  • @fenerli

teşekkürler,ben 2 yıl kadar evvel Himedia kullanmıştım çok kısa süre sonra da postalamıştım ama hangi serisiydi unuttum bile,forumdan bir arkadaş dan almış
    sonra yine forumdan birisine satmıştım,sanırım Malatya ya gitmişti,Himedia beni kesmedi

@vahdettin

Zappiti hem aklım da ama yukarıdaki soru hep kafamı kurcalıyor kısaca Android cihazlar da resim kalitesi pek iyi değil deniyor veya işte Android olduğu için resim kalitesi
    düşüyor tarzından şeyler duydum,yoksa budamı "efsane" laf

Veya şöyle olabilir;örneğin cihaz Andro dur ama adam gibi bir firmadan çıkar dolayısıyla resim kalitesi de o zaman çok iyi olur! dolayısıyla şimdi Zappiti adam gibi bir firma
    ve ciddi olarak da tutulmuş v.s bir cihaz o zaman ben elbette cihaz Andro dur diye bir öngörüyle yaklaşmam ve tercih de ederim tabiki,zaten pahalı olmasa çok tan almıştım
    ama baktım o da açmıyor o zaman da diğerlerini yaptığım gibi postalamıştım

"Oppo kadar iyi deniyor" da bana biraz ticari slogan gibi geliyor yaw,böyle yemlere ben hiç gelmem,ama güvendiğim bir kullancı bunu bana söylerse o zaman eyvallah derim

Ben geçmişte epeyi bir para vererek USA dan getirilme Oppo DVDPlayer(DV980H) almıştım 2.el olarak(aslında sıfır sayılırdı ve halen de durmaktadır)o zamanlar DVD ler henüz moda idi
    ben de çok iyi olsun diye bunu aldım ve gerçekten çok iyiydi ama sonra Tosh un EP-30 HD-DVD sini alınca Oppo nun hikaye olduğunu şak diye anlamıştım
    Üstelik insanlar net de EP30 dan pek bahsetmezlerdi yada Oppo dan daha iyi diye ne ticari nede başka yerlerden okumadım,ama ne zamanki insanların Tosh HD-DVD sini alıp da
    ne mal olduğunu anlayanlar bunları yazarak Oppo ile bile gırgır geçebilmişti şu anda bende MP olarak kullandığım Tosh Bluray var imzamda gördüğünüz alet,gerçekten iyiden öte
    çok çok iyi ve Dune/Zappiti nin de bundan iyi olacağını(özellikle SD lerde)hiç sanmıyorım!! ama MP cihazları tam bu işe yönelikdir ve çok fazla uygulamalar da yapabilmektedir!
    arada bazı formatları açmaz Tosh ama MP lerin açmamadığı sanırım hiç yok ve diğer ıvır-zıvır özellikler v.s derken MP ler bu konuda yinede daha iyidir diye düşünüyorum+

yaw bir de sinir olduğum bir şey,TR ye adam gibi "marka" pek gelmiyor ya da hiç gelmiyor! Çin malı bir alay teneke kutuları dolu piyasa MP cihazı diye! millete bakıyorum hiç kimse
    çok uzun yıllar aynı cihazı kullanamıyor sürekli bir el değiştirme ve sürekli bir arayış içindeler! ya da marka bir mal getirirler bu sefer de absürt rakama satarlar sonra satılamadığı
    için bir süre sonra devamı da gelmez v.s

++

@albani himedia q12-II var kullandığım eğer tekrar himedia denerim dersen gönderebilirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahdettinp

Tüh be hikaye mi oldu VTEN siparişi. Hayırlısı olsun kardeş. Biz de daha karar veremedik. Beklemedeyiz.

İnat ettim. Bu sefer gümrük bedelli sipariş verdim. 40 euro ekstra gitti. Bakalım inşallah elime geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

@albani himedia q12-II var kullandığım eğer tekrar himedia denerim dersen gönderebilirim. :)

peki sen ne dersin görüntü kalitesi için??

ayrıca cihazı denemek için gönderirsen de çok memnun olurum,ben de en fazla 1 gün kalır ve geriye postalarım+
    ama toplam da gelmesi-gitmesi v.s derken 4/5 gün geçebilir ok dersen gönder gelsin o zaman,bir de buna bakalım

adres bilgimi PM den atarım

CAN++
    Tabi ki gönderirim ama hafta sonu bende kalsın Pazartesi gönderirim. ;)
    Ben bdmv yada iso olarak izliyorum. Daha önce notebook üzerinde potplayer+lav+madvr ile kullanıyordum. Onunla karşılaştırdığımda pc'de bir tık daha iyiydi görüntü. Onun dışında ps4 üzerinde bluray ile karşılaştırdığımda ps4'ten mi yoksa orjinal Bluray olmasından mı bilmiyorum ama seste bariz bir fark vardı. Görüntü kalitesi yine ps4 lehine biraz daha iyiydi.
    Medya player olarak daha önce dark mania kullandım ama onu kullanırken hem bu sistemim yoktu hemde bu kadar iyi medya kullanmıyordum karşılaştırma yapmam doğru olmaz.
    Senin tecrübelerin daha fazla yorumun benim açımdan da faydalı olur. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir Popcorn Hour kullanıcısı olarak sorunsuz bir firmware'den çok ümidim yok ama yine de takip edelim bakalım :)
  • Selam arkadaşlar

Benim Vten geldi. Usa edition

Şuan için benim en önemli sorun passthorgh geçişlerde dts hd ma filmlerde egreat ve himedia da takılma yapıyordu. Bu cihazda hiçbir ses geçişinde sorun yaşamadım.

3d filmlerde de bir sorun yaşamadım

4k filmim olmadığı için deneyemedim.

Menu türkçe, altyazı da türkçe oluyor.

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

• CANOZ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun

detaylı bir inceleme bekliyoruz sizden
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. :)

İncelemenizi dört gözle bekliyoruz :D
    Ps gördüm fotolarda, ps'te bluray ve vten'de iso karşılaştırması da ekler misiniz incelemeye?
    Hangi himedia'da sorun yaşıyordunuz?
    Hayırlı olsun ,

Müsait bir zamanınızda satın alma süreci ile ilgili detayları da paylaşırsanız sevinirim.

Nereden aldınız , kaç günde geldi , gümrüğe takıldı mı v.s gibi bilgiler bundan sonra aynı cihazı almayı düşünenler için yol gösterici olacaktır.

İyi günlerde kullanın...
  • hayırlı olsun.merakla bekliyorum bende.
    TR alt yazı sıkıntı var mı?
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Satın alan arkadaş " Menu türkçe, altyazı da türkçe oluyor. " diye yazmış ama dizi ve filmlerdeki altyazı uygulamasını ekranda görerek yorumlamak lazım.

Ekrana gelen altyazı karakterlerinin konumu , satır aralıkları gibi detaylar da önemli.

Ama herşeyden önemlisi ; Sigma işlemcili ve VXP chipsetli bu cihazın görüntü kalitesi nasıl ?

Görüntü kalitesi gerçekten bahsedildiği kadar iyi mi en başta merak ettiğimiz bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 30 Mart 2015; 9:28:55 >
  • ben görüntü kalitesinin diğer andorid cihazlardan ve rockchip cihazlardan daha iyi olacagını düşünüyorum.
    alt yazıda sıkıntılar oluyordu o yüzden ilk onu sordum.
    alt yazıda da sorun yoksa alınabilir.
  • Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Resim kalitesini karşılaştırmalı test edebilirsen kafalardaki soru işaretleri dağılabilir. Kolay gelsin.
  • Hayırlı olsun görüntü kalitesi ve altyazı ok ise ..bu iş tamamdır
  • VTen'e ait şu ana kadar görebildiğim ilk ve tek video.

Eyvallah...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.