Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende altunizadedeyim sizin için sıkıntı olmayacaksa test etmek için vteni almak isterim bir sürü almak isteyen arkadaş için de test edip yorumlarım bende lx-55 var qdeo chipli bakalım bir kapıştırayım ne yapacaklar göreyim
  • Hadi bakalım arkadaşım,

Can Bey izin verirse test ederek suyunu çıkar şu cihazında bizlerde nokta atışı yapalım ve bitirelim medya oynatıcı arayışımızı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar dune hd tv cihazımdan memnunsam da konuyu ve olursa test sonucunu takip ediyorum.
  • albani kullanıcısına yanıt
    Hocam senin denediğin Himedia sanırım Realtek'ti. Android olanları ile Realtekli modellerin alakası yok. Özellikle son çıkan Quad modellerde görüntü kaltesi ve sesler son derece iyi. Zaten istenildiğinde kapatılabilen bir görüntü iyileştirme uyguluyor. İndirdiğim HD olmayan filmlerin görüntüsüne bazen hayret ediyorum. Ses farkını Dune' 301'den geçince eşim bile hemen anladı. Bir de şu var ki Android cihazlarda görüntü kalitesi ve oynatma performansı kullanılan çipsetine çok bağlı, o yüzden Zappiti o kadar iyi görüntü veriyor. Benim elimde Zappiti'nin de kullandığı Realtek 1195 çipsetli Eweat EW902 var, bunun da görüntü kalitesi ve oynatması çok çok iyi. Oynatması derken görüntü akıcılığından bahsediyorum, çünkü malesef Android cihazlarda eski tip medya oynatıcılarda olmayan hafif takılmalı ve kırılmalı oynatma sıkıntısı mevcut. Bir sürü cihaz denedim sadece Himedia ile Eweat de bu konuda sıkıntı görmedim. Umarım Vten hem görüntüde hem de oynatımda çok iyi olur. Tabi internet kullanımının da iyi olmasını istiyorum. Bu saatten sonra internete düzgün bağlanamayan cihaz istemiyorum. Vten'in kendi Jukebox yazılımının olması büyük avantaj, bizi o özürlü Kodi (XBMC) ile uğraştırmayacak.

• Arkadaşlar

Bu resimleri Epson tw 9200 projeksiyon ve Elite screen 100 inc perde ye yansıyan görüntülerdir.

Açıkçası ben resim kalitesini ölçebileceğimi düşünmüyorum.Projeksiyon ve perde üst düzey serilerden. herkes için fark sonuç verebilir. Açıkçası be görüntü bakımından olağanüstü bir fark göremedim. Gözden göze de fark var var. Tv de de bugün zamanım olursa deneyeceğim. Tabii saatlerce de denemedim.

Altyazı konusunda aşağı da görüldüğü üzere hiçbir sorun yok. Bluray filmlerin altyazı fontları nedense daha kaliteli çıkıyor.

Belki çoğu cihazda daha önceden olan ama benim fark etmediğim :) kendiliğinden altyazıyı indiriyor

Ses passthugh çok stabil hiçbir sorun yok. cihaz amfiyi yormuyor.

Dediğim gibi menu geçişleri philips tv ler gibi yavaş

Bunun dışında benim sorunum şuydu; amfi olarak pioneer sc 1223 kullanıyorum. bütün cihazlar ona bağlı, 1223 de hem tv hem de projeksiyona bağlı. 7.1 ses sisteminin tüm hoporlorleri aktif. Bu nedenle dts hd ma sesli filmleri tercih ediyorum 8 kanaldan ses alabilmek için. hem egreat ve himedia da 8 kanallı hd seslerde takılma yapıyordu. Adam gibi stabil passthrough yapamıyordu. Bazen takılıyordu bazen takılmıyordu. Şuan 10 filmde deneme yaptım. sıkıntı kalmadı.

@Papirus, @ sadays
    ister ofisime gelin ister evime kapım açıktır.

cihaza 169 dolar , kargoya $42.46 , $48.44 gümrük ödedim. Kapıma 7 günde geldi. Satıcı 15 güne kadar sürebileceğini söylemişti şans oldu

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 31 Mart 2015; 9:39:04 >

• CANOZ kullanıcısına yanıt
    Konukseverlik için eyvallah Can kardeşim...

Her ne kadar ben Bursa kadar uzaklıkta olsamda orada can dostlarımdan birisi yani Sadays var.Sana daha yakın olması anlamında o irtibata geçecektir seninle zaten.

Ama bende bir fırsatını bulup İstanbul'a gelebilirsem bakarsın bir gün kapını çalar ve bir çayını içmek isterim.Kısmet artık.

Cihaza dönersek ; görüntü kalitesine Sadays bakar ve iyiden iyiye değerlendirir.Ama tahmin edildiği gibi gibi menü geçişlerindeki yavaşlıktan bahsetmişsin.Bu bekleniyordu zaten ve hiç şaşırmadım.

Yazdığına bakılırsa ; kargosuydu , vergisiydi derken 260 $ gibi bir maliyeti olmuş sana.

Ama önemli olan cihazın seni memnun etmesi.Umarım uzun yıllar kullanırsın.

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 31 Mart 2015; 10:20:05 >

• Perdeden net olarak görüntü kalitesi hakkında fikir elde edilemiyor gibi. Ancak TV deki test resimlerini de görmek lazım. Kardeş eline sağlık. Tekrar güle güle kullan.
  • CANOZ kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
  • Eğer buluşup test yapılacaksa himedia q12-II android cihazı gönderebiliriz. :)
  • Altyazıda bir farklılık yok.A400 deki harf açıklığı bunda da mevcut screenshota bakılırsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

Altyazıda bir farklılık yok.A400 deki harf açıklığı bunda da mevcut screenshota bakılırsa..

Bence çok dikkat çekmiyor. En azından ben farketmemiştim.
  • Bende aynı fikirdeyim.
    Açıkçası altyazı sorunu diye anlatılan konu buysa boşuna ph başı yenmiş.
    a400 konusunu da takip ediyordum altyazı ile ilgili sıkıntının bu olduğunu fark etseydim alırdım a400'ü...
  • 2 satır yazılarda nasıl oluyor acaba?

birde yurt dışından alıp getirmek neredeyse 700 tl yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

2 satır yazılarda nasıl oluyor acaba?

birde yurt dışından alıp getirmek neredeyse 700 tl yapıyor.

Bugün bir kaç resim daha koyacağım

2 satırda da bir problem olmuyor.
  • harfler arasında boşluk fazla değil mi?
  • vahdettinp V kullanıcısına yanıt
    Bana daha guzel bile geliyor diyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Eğer buluşup test yapılacaksa himedia q12-II android cihazı gönderebiliriz. :)

Selam millet

Bahsedilen cihaz şu anda ben de

Sadays/Papirus isterseniz size göndereyim bir de siz bakın millet Himedia lara nasılsa çok meraklı veya satılıyor v.s dolayısıyla işten anlayan arkadaşların da katkıları olur
    ve yazarsınız buraya,benim cihazla işim bitti aynen yolcu ediyorum yarın sabah

++

Ben daha önce de Himedia kullanmıştım,ama 3 mü 5 mi onu bile unutmuşum yaw,forum dan almış yine forum dan birisine satmıştım,sanırım 1 ay kadar kullanmıştım
    Resim kalitesi bana pek farklı gelmedi aynı gibi gördüm,uygulamaların hiç birisine bakmadım bile,işim olmaz bunlarla,takıldığım nokta ise bendeki Himedia küçük
    ve bildiğimiz kutu büyüklüğü idi ama bu gelen meret bit kadar yaw,sinir oluyorum böyle cihazlara kabloları takıyorsun yerinde duramıyor oynuyor

HD resim kalitesi için hiç bir ayar yapmadan her iki panelimde de izledim görüntü çok güzel
    özellikleri dosya bulma ileri-geri sarmalar v.s çok hızlı(sanırım eskisi pek böyle değildi diye aklımda kalmış!)

kısaca film v.s izlemede sorunsuz ve çok iyi

SD içerikler de bende bolca vardır! cihaz burada bana göre çuvallıyor,örneğin hem Tosh panelimin playerı ile hem de MP için kullandığım Tosh Blurayın SD kalitesi ile de alakası yok
    Tosh lar bu konu da daha evvel de yazdığım gibi en iyisi

"VOB" dosyalarını açamadım??? dosyayı gördü ama içine girip okumayamadı ve geri döndü! (Tosh BD bunu yapıyor örneğin)

Resimlerimi bir süre izledim,bunlar da oldukça iyi ama Tosh bir tık daha iyi geldi bana

Satın aldığım 6 MP cihazı oldu bu test ettiğim 7.oldu,sıralama yaparsam hala en iyi SD&HD resim kalitesini Phil 7001 ile almıştım Himedia hemen ardından geliyor
    diğerlerini zaten sallayıp geçmiştim

Belli ki ben daha bir süre MP cihazı almak yerine Tosh BD ile yola devam etmem gerekiyor,Dune/Zappiti ve diğer pahalı cihazları da sanırım boşa almış olurum,bu cihazlara
    100/200 bilemediniz 250 kağıt bence anca değer daha fazlası işlemez gibi+

Ancak burada bazı kişiler cihazın bir ton diğer özelliklerini kullanıyorsa veya kullanacaksa o zaman lafım onlara olamaz tabiki! zaten gördüğüm kadarıyla da bu cihazların
    en büyük esprileri de bu diğer bir ton uygulamaları olabilir++

++

Bu arada Sn.onkal arkadaşa da ilgisi ve nazik davranışı için de ayrıca teşekkür ediyorum,sağolsun+

CAN

Ne demek abi tecrübeli bir gözden ben de aletin marifetlerini öğrenmiş oldum. :)
    Hd'deki performansı yerindeyse o zaman bir süre daha bununla devam yolu gözüküyor bize...

Vten yada başka bir aletle karşılaştırmak isteyen olursa Can abi direk size göndersin bizde tecrübe etmiş olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VTEN spec'lerinde 4Kx2k @30 FPS demiş. Bende 4K TV yok konuya uzağım. 4K HFR film ve bunu destekleyen TV, player vs yok mudur?
    Hocam ben anlamadım Q12_II için mi bu yorumların ? Onun içinse ben sana Quad'ı göndereceğim galiba en sonunda. Q5 II ile Q5 Quad arasında HD'de belirgin fark vardı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.