Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben nas üzerinden izliyorum filmleri iso olsun remux olsun herhangi bir sıkıntı yok gayet akıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen 3d siz film arar oldum sinemada çok yoruyor ve görüntü derinliği benim gözüme kötü geliyor. Albani üstaddan Allah razı olsun 46c650 almıştım onun tavsiyesi üzerine halada çok çok memnunum 3D siz UHD siz gayet mesut ve mutluyum.
  • Çok teşekkürler.Peki cihazda youtube vs aplikasyonlar mevcutmu?
  • serdarrx kullanıcısına yanıt
    Evet moda olan aplikasyonların çoğu mevcut.

• serdarrx kullanıcısına yanıt
    ayrıca youtube deki ipad- iphone eşleştirme özelliği ni kullanabilmek hoşuma gitti benim.. elime ipad i alıp youtube de arama yapıp oynat dediğimde Vten de izleyebiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Ben nas üzerinden izliyorum filmleri iso olsun remux olsun herhangi bir sıkıntı yok gayet akıcı

Dostum selam. Ben de aynı yolla izleyeceğim filmleri de acaba film listesini xbmc gibi afişli gösteren bir uygulaması var mı? Bir de HD sesleri bitstream yapabiliyor mu? Teşekkürler.
  • film üzerine gelip info ya bastığınızda film afişleri ve konu özetini hangi dile ayarlarsanız otomatik çekiyor... ayrıca film afişi seçebiliyorsunuz... zahmetsiz bi özellik güzel olmuş....
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ederim. Videosunu izledim az önce çok beğendim. Sadece True Hd bitstream yapmaması sıkıntı. Gerçi 10 tane film izliyorum belki bir tane turehd oluyor. Belki de daha az. O yüzden sonunda çok şükür alacağım cihazı buldum:)) Alt yazılar da sıkıntısızmış. Alan arkadaşlar nerden kaça aldığını yazabilir mi lütfen. Teşekkür ederim.
  • -spawn- kullanıcısına yanıt
    True HD seslerde sıkıntı yok,nerden öğrendiniz bu yanlış bilgiyi acaba?

• Şimdi bu cihazı en uygun nasıl getirtiriz,kendi sitesinde kargo ile 230.-usd buluyor hangi kargo şirketini kullanıyor bilmiyorum, bence çok pahalı,arkadaşın garanti bankası'nı kullanarak alldığı site amerikan express kart istiyor yaw,oda iş görmüyor nasıl ürünse topu topu 3 sitede satılıyor..ebay gümrük v.s. koyuyor oda 270.-usd şöyle 200.-usd civarı nasıl gellir acaba..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Bak bir önceki sayfada aynı cihazı getirten Tolga_06tr ne yazmış :

" garanti bankasının özel servisini kullandım direk web sayfasından satın alarak. sadece 36 usd kargo ücreti verdim... bariz bilindik bi marka elektronik eşya olmadıkça kendileri fatura düzenliyorlar, gümrük için 70 usd lik fatura düzenlemişler...

incelemek isteyen varsawww.shopbyamex.com "

Dolayısıyla firma cihaz bedelini düşük gösterdiği için sadece 36 $ kargo bedeli vermiş , o kadar...
  • amerikan express kart istiyor papirus...
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Detayları bilemiyorum ama eğer arkadaş çevrende bu kartı kullanan birisi varsa ancak onun üzerinden alabilirsin o zaman.Daha ne diyeyim ?

Sonuçta 36$ kargoya getirtiyorsun bu seçenekte.Zaten kargo anlamında başka alternatifte yok gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 5 Mayıs 2015; 10:13:30 >
  • ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Dostum sayfasında pass-through kısmında true-hd yazmamışlar. Sende varsa avrde true-hd ibaresini görebiliyor musun acaba? Teşekkür ederim.

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/vten/vten-with-wn-160p
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Dostum sayfasında pass-through kısmında true-hd yazmamışlar. Sende varsa avrde true-hd ibaresini görebiliyor musun acaba? Teşekkür ederim.

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/vten/vten-with-wn-160p

Tabii ki denemeden söylemem, a400 dede yazmıyordu tahminim lisansla ilgili bir durum olabilir.

• bir VTEN ci daha geliyor.... şimdiden aramıza hoş geldin özgür :)
  • Teşekkür ederim. C200'den sıkılmıştım artık.

• yaw bu ürünü alacak adam gibi bir yer bulamadım,popcorn'da pazarlama sıfır utanmasalar gelin ürünleri dükkandan alın diyecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Teşekkür ederim. C200'den sıkılmıştım artık.

Hayırlısı olsun,aramıza hosgeldiniz

• Teşekkür ederim dostlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.