Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok doğru katılmamak elde değil, aşağı yukarı hep aynı yolları kullanıyoruz dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

30 Mayıs, bekliyorum. bir aksilik olmazsa o gün VTEN bende

Hadi bakalım İnşAllah,bu arada vxp`li vten`e alıştıktan sonra duneden bir şey izleyemez oldum.

dostum vxp cihazda yüklü olarak gelecek değil mi?

Tabii ki işlemciye entegre bir özellik

ayrıca yüklemeyeceğiz o zaman, tamam. gelsin vten bakalım ne kadar başarılı bu program göreceğiz

• Benim de yaşım 43 ve hala Himedia Q5 Quad'ın en az bunlar kadar iyi bir cihaz olduğu iddiasındayım . Vten'i canlı görmeyi çok isterim çünkü resim karşılaştırmaları bence çok sağlıklı sonuç vermiyor. Keşke hepsini yanyana getirip her türlü videoda deneme fırsatımız olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Benim de yaşım 43 ve hala Himedia Q5 Quad'ın en az bunlar kadar iyi bir cihaz olduğu iddiasındayım . Vten'i canlı görmeyi çok isterim çünkü resim karşılaştırmaları bence çok sağlıklı sonuç vermiyor. Keşke hepsini yanyana getirip her türlü videoda deneme fırsatımız olsaydı.

İzmirdeyseniz buyrun misafirin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albani selam,

fotoğrafları perdeden çektim fakat maksadım görüntü değil alt yazı yı göstermekti o sebeple görüntünün kalitesine özen gösteremedim.. elimde prof bi makine yok , telefonla çekildi o sebeple görüntü için kaliteli bi fotoğraf çekemiyorum şu an için.... oradaki fotoğraf aldatmasın..

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 11 Mayıs 2015; 11:47:50 >
  • ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Bazı VTEN kullanıcıları İstanbul'da , bazı kullanıcılar ise İzmir'de. Bursa'da ise kullanan yok.

O zaman ortada buluşmak en doğrusu.

Ortada buluşmak deyince de çözüm belli : Sizlerin Bursa'ya gelmesi ve testi Bursa'da yapmak.

Başka çaresi yok...

Şöyle koyalım cihazları yanyana ve aynı anda aynı görüntülerle test edelim.

Düşünsenize sıralamayı...

Sol başta VTEN , ortada Himedia Q5 Quad , sağ tarafta ise Zidoo X9 ( ve varsa başka cihazlar )

Böyle bir testle yıkılsın ortalık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 11 Mayıs 2015; 12:41:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Benim de yaşım 43 ve hala Himedia Q5 Quad'ın en az bunlar kadar iyi bir cihaz olduğu iddiasındayım . Vten'i canlı görmeyi çok isterim çünkü resim karşılaştırmaları bence çok sağlıklı sonuç vermiyor. Keşke hepsini yanyana getirip her türlü videoda deneme fırsatımız olsaydı.

İzmirdeyseniz buyrun misafirin olun

Karşıyaka'lıyım ama şu anda Bursa'da yaşıyorum :) İzinde geleceğim.

• Bende şemiklerdenim buyrun herzaman beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bazı VTEN kullanıcıları İstanbul'da , bazı kullanıcılar ise İzmir'de. Bursa'da ise kullanan yok.

Ortada buluşmak deyince de çözüm belli : Sizlerin Bursa'ya gelmesi ve testi Bursa'da yapmak.

Başka çaresi yok...

Sol başta VTEN , ortada Himedia Q5 Quad , sağ tarafta ise Zidoo X9 ( ve varsa başka cihazlar )

Çok iyi olur ama işte iş güç çoluk çocuk derken senelik izin dışında şehir dışına çıkamıyoruz maalesef.:(
    Saygılar.

• ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Valla bizimklisi latife tabii ki ama şöyle bir düşünsenize.

Böylesine popüler farklı cihazları bir araya getiripte bir test yaptığımızı düşünüyorumda meşhur oluruz yahu...

Neyse kapımız açık , arzu eden buyursun gelsin dostlar...
  • quote:

Valla bizimklisi latife tabii ki ama şöyle bir düşünsenize.

Böylesine popüler farklı cihazları bir araya getiripte bir test yaptığımızı düşünüyorumda meşhur oluruz yahu...

Neyse kapımız açık , arzu eden buyursun gelsin dostlar...

valla ben izmitteyim, her yere gelirim, istanbul, bursa farketmez
    davet olursa hayatta hayır demem. ki daha önce bu tip buluşmalara katılmış biri olarak çok çok keyifli olduğunuda
    eklemeden duramayacağım, her buluşmanın tadı hep damağımızda kalmıştır. sohbetler muhteşem geçmişti hep

• Özgür bugün mail geldi, siparişini 15 mayıs taki toplu sevkiyata almışlar...20 si gibi Türkiye 'ye ulaşır sipariş... :)
  • Hadi hayırlısı inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

Özgür bugün mail geldi, siparişini 15 mayıs taki toplu sevkiyata almışlar...20 si gibi Türkiye 'ye ulaşır sipariş... :)

Teşekkür ederim üstadım, cihazı biraz inceledim gayet şirin küçük bir cihaz. Vallahi yer kalmamıştı iyi oldu bu. Darısı diğer arkadaşların başına...
  • quote:

Başka çaresi yok...

valla davet ederseniz bende gelirim..
    Döneri Papirus tatlıları ben ısmarlarız artık..
    Şaka bir yana ...popcorn a110 dan c200 e dune max dan tum adroid mp ve stickleri denedim..
    Necati Bey ile bir kac cihaz için denemeler de yaptık..
    Şu anda Himedia q10 quad aldım en ufak bir sıkıntısı yok..
    tek sıkıntı benim için kodi de dts-hd ma ve true hd leri alamamak ama onuda yama ve kendi oynatıcısı ile hallediyor.

dsd,flac,pcm all channel ,dts hd herseyi çalması guzel afişleme işleri otomotik tr altyazı sorunu yok h265 var 3.5 hdd ile nas a da ihtiyac kalmıyor..3tb+4wd cloud ile sıkıntısız kullanıyorum..
    ama yine gönlümde dune max 3d gibi bir cihaz var.3d bluray hdd racklı gigabitli bir sey .bulsam 500-600 dolar veririm..
    herkese selamlar..

• BU temmuzda yolum Bursa' ya düşecek gibi, olursa inşallah tanışmak isterim... Bursa da bi hacı şükrüye gitmemek olmaz :) arkasından da bi bursa iskender :))

bu arada özgür kargo yola çıkmış USA adresine

Dear Valued Customer,
    Thanks you for supporting Cloud Media.

Your order will be pick up by today, 15 May 2015
    The following is your tracking number of your shipment:

DHL 1899971216

You may trace for your parcel for the status update by time to time.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 15 Mayıs 2015; 14:04:39 >
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Konu dışı olacak ama Hacı Şükrü'nün izini kaybedeli uzun süre oldu, döneri özledik.
    Adres verebilir misiniz? Bari navigasyon ile bulalım.
  • bana bir tane vten gönderin zidooyu zaten papirus gönderecek samsung tvlerin outlet satışını yapan bir müşterim var evde de monster 1200 2 metrelik 2 tane hdmi kablom var aynı anda aynı hdmi kablo ile aynı model tvlere bağlı vten ve zidoo aynı filmle test edeyim fotoğraf çekebilir miyim bilmiyorum ama ancak o zaman gerçekten vxp bir halta yarıyor mu görme şansımız olur başka türlü fark psikolojik mi değil mi anlamak zor olur yanyana görmedikçe
  • tamer gelirsen birlikte de gidebiliriz ataşehirde yer
  • Sadays Üstadım benim vten direk size gelsin eğer Tolga üstadıma zahmet olmazsa. Ilk siz açıp testinizi yapın... Tolga beyefendiciğime de ayrıca teşekkür ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.