Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abi cihaz gelsin telofonlaşırız, gelirim gelmez olurmuyum. keyiflide olur.
    ama tabi umarım vten üstün çıkar yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

bana bir tane vten gönderin zidooyu zaten papirus gönderecek samsung tvlerin outlet satışını yapan bir müşterim var evde de monster 1200 2 metrelik 2 tane hdmi kablom var aynı anda aynı hdmi kablo ile aynı model tvlere bağlı vten ve zidoo aynı filmle test edeyim fotoğraf çekebilir miyim bilmiyorum ama ancak o zaman gerçekten vxp bir halta yarıyor mu görme şansımız olur başka türlü fark psikolojik mi değil mi anlamak zor olur yanyana görmedikçe

Arkadaşım ,

Bana haber verdiğin anda cihazı gönderirim sana.Hazır vaziyette haber bekliyorum senden.

Çünkü bizim seko92'daki Himedia ile yapacağımız testimiz , elde olmayan sebeplerle sonraki bir tarihe kayacak sanırım.

Bu arada şunu tekrar özellikle yazayım :

Bendeki cihazın görüntüsünün ; VTEN yada Oppo'ya yakın görüntü verdiği söylenen Zappiti 4K Player kadar kaliteli olduğu konusunda bir iddiam yok kesinlikle.Hiçbir zamanda olmadı.

Sadece şunu söylüyorum :

Zidoo X9, muadil Android cihazlar arasında ( yani Ugoos UT3 , Himedia gibi ) kesinlikle dikkate alınması gereken bir cihaz.

En basitinden kendisinden daha pahalı olan Rockchip RK3288 chipsetli Ugoos UT3'ten kesinlikle daha iyi.Bunu da kullandığı MSTAR işlemcisine ve benimde oldukça başarılı bulduğum kendine has medya oynatıcısına borçlu diye düşünüyorum.

Neyse , umarım VTEN Türkiye'ye girip bir an önce eline geçerde şu görüntü testini aynı anda , aynı dosyalarla bir yaparsın.

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 16 Mayıs 2015; 22:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Sadays Üstadım benim vten direk size gelsin eğer Tolga üstadıma zahmet olmazsa. Ilk siz açıp testinizi yapın... Tolga beyefendiciğime de ayrıca teşekkür ediyorum...

Nazik teklifiniz için teşekkür ederim bakalım bir gelsin vtenler mesajlaşırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usa adresine ulasmis kargo bana pm den adres gonderirseniz yarin kargoya yazarim

• vten ciler nerdesiniz, hadi benimki daha gelmedi, cihazı elinde olanlarda paylaşımda bulunmuyor.
    cihaz harika demekki, ağız açık izlemekle meşgulsünüz öylemi
  • Benim cihaz biraz önce UPS kanalıyla elime ulaştı. Tolga bey'e sonsuz teşekkürler. Şimdi kendisinin yardımıyla cihazı kurup ayarları yapacağız inşallah...

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..
  • Güle güle kullan kardeşim

• Sağolasın ağabey, şimdi sıra NAS olayına geldi çattı mecburen...
  • ozgrozt kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın kardeşim.

İyi günlerde kullanman dileğiyle...

• Teşekkür ederim... Darısı isteyen herkesin başına
  • Arkadaşlar vtende app.nmt not found hatası alıyorum ,yardımcı olacak varmıdır?
    Fabrika ayarlarına dönemiyorum herşeyde hata alıyorum...

• VTEN kullanan arkadaşlardan herhangi birisi , kullandığı cihazını Sadays Üstad'a gönderdiği anda bu bilgiyi buradan paylaşsın lütfen.

Çünkü bende hemen , benim Zidoo X9'u göndereceğim Üstad'a.

Bilginize...
  • Bu arada vten alınca mecburen bahsini ettiğim NAS cihazını aldım arkadaşlar. Synology DS415+

Şimdilik yatırım olayına ara verebilirim zannımca...
  • quote:

Benim cihaz biraz önce UPS kanalıyla elime ulaştı. Tolga bey'e sonsuz teşekkürler. Şimdi kendisinin yardımıyla cihazı kurup ayarları yapacağız inşallah...

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

darısı başımaaa
    güle güle kullan

• Sağolasın
  • NAS cihazı görmeme rağmen bir türlü bağlanamıyorum. Gerek Nas cihazında belirlediğim kullanıcı adı ve şifresini gerekse popcorn'un bildik kullanıcı adı ve şifresini denedim ama bir türlü nas'a bağlanıp içindeki filmleri göremiyorum...
  • quote:

NAS cihazı görmeme rağmen bir türlü bağlanamıyorum. Gerek Nas cihazında belirlediğim kullanıcı adı ve şifresini gerekse popcorn'un bildik kullanıcı adı ve şifresini denedim ama bir türlü nas'a bağlanıp içindeki filmleri göremiyorum...

Makinaya sabit sdkart yada usb bellek takıp nmt applikasyonunu tamamlayıp baglanabilirsiniz...

• Bir deneyeyim, aklıma gelmedi bu doğrusu, teşekküre ederim sevgili ArGoDa
  • Arkadaşlar selam. Ürünü almaya karar verdim. Sizce nereden hangi yolla almak mantıklı. US versiyonlarda priz için aparat veriliyor mu ya da bizim standartlara uygun adaptör mü geliyor? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim vten geldi, kutu ve içindekileri resimledim sizler için.
    hdmi kablo, içinden çıkıyor bilginize.
    cihazı kurdum, ilk gün internet bağlantısı yapmadım sadece kendime göre ayarları yaptım. dil, altyazı ,ses,
    görüntü ayarları gibi.
    dil seçeneğini türkçe yapmama rağmen menünün yarısı ingilizce, bilmem diğer arkadaşlarda durum nasıl?
    neyse dedim, internete bağlayınca düzelir diye düşündüm.
    filmlerde sorun yok ,güzel, oynatıyor. mp3 leri okumuyor,çalamıyor, dts formatlı müzikleri açıyor çalıyor,ama,
    normalden hızlı çalıyor, neyse dedim internete bağlayınca güncelleme ile düzelir,
    ertesi gün internete bağladım, oh şükür hemen güncellemeyi gördü kısa sürede yaptı güncellemeyi.
    ama arkadaşlar malesef yukarda yazdığım hiç bir sorun düzelmedi
    eeee ne yapmalıyız şimdi???
     Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.