Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer kullanıcılarda böyle bir sorun yoksa firmaya genel bir sorunmuş gibi bahsetmek doğru olmaz.

Öncelikle arkadaşların yönlendirmesi ile menü ayarlarında yapılabileceklere bir bakın , baktınız gereçkten değişen birşeyler yok.

O zaman sizin cihaza has bir sıkıntıymış gibi düşünüp firmaya öyle bildirelim.

Ama yazdıkları gibi altyazıyı rahatlıkla kapatabilirsiniz diye düşünüyorum.

Mp3'leri ve dts dosyaları çalmaması ise hep yazdığım gibi enteresan hakikaten.

VXP hakkında ise yorum yapmam zor , bilemiyorum.
  • ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VXP hikaye ben demiştim Güzel günlerde kullanın, sık sık yazılım çıkaran bir firma zamanla çözüm bulunur umarım
  • Benim vten ile Samsung HT-E6750W 7.1 ses sistemi ve lg 60PH670S plasma güzel bir üçlü oldu. Mp3 çalıyor, dts olayında sıkıntı yok, görüntü kalitesi olarak çok memnunum(C200'den daha iyi, diğer markaları deneme fırsatım hiç olmadı). Şimdilik sıkıntısız kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum. Bir de NAS cihazdan verim alabilirsem tadından yenmez...
  • deneme imkanı olan bir arkadaş harici bir bluray okuyucu takma şansı varsa takıp filmleri menülü oynatma şansı var mı deneyebilir mi ? bende medya oynatıcı ve bluray yerine tek bir cihaz bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Diğer kullanıcılarda böyle bir sorun yoksa firmaya genel bir sorunmuş gibi bahsetmek doğru olmaz.

Öncelikle arkadaşların yönlendirmesi ile menü ayarlarında yapılabileceklere bir bakın , baktınız gereçkten değişen birşeyler yok.

O zaman sizin cihaza has bir sıkıntıymış gibi düşünüp firmaya öyle bildirelim.

Ama yazdıkları gibi altyazıyı rahatlıkla kapatabilirsiniz diye düşünüyorum.

Mp3'leri ve dts dosyaları çalmaması ise hep yazdığım gibi enteresan hakikaten.

VXP hakkında ise yorum yapmam zor , bilemiyorum.

firmaya bu sıkıntıyı bildirme konusunda destek olursan sevinirim

• DTS konusundaysa yine söylemeliyimki, filmlerde dts seslerde herhangi bir sorun yok.
    yani görüntü varsa sıkıntı yok, sadece dts formattaki ses dosyalarını çalarken normalden hızlı çalıyor.
    çalmasa anlamak kolayda, hızlı çalmasına anlam veremiyorum
  • hızlı çalıyor derken saniye mi atlıyor? cihaz bugün itibari ile elimde... görüntü kalitesi 10 üzerinden 10 daha iyisi olurmu çıkınca görmek gerekir,internet bana biraz yavaş geldi,özellikle youtube videoları nı genelde dönen yükleniyor görüntüsüyle izleniyor şimdilik sizde durum nedir ilk gözlemlediğim sorunu şimdilik bu..
  • DTS formatlı ses dosyalarını normalden hızlı çalmasını firmaya bildirelim bakalım ne cevap gelecek.

Bu arada bazı mp3 ses dosyalarını hiç çalmama ve okuyamadığı dosyaları atlayıp diğerlerine geçme sıkıntısı da devam ediyor mu ?

Ama cihazdaki mevcut yazılım sürümünü de yaz ki ona göre belirtelim.
  • hızlı çalıyor saniye atlama değil, eskiden kasetler vardı hızlı çalınca ses tizleşir ve koşarcasına giderdi ya
    öyle işte. filmlerde kliplerde sorun yok, ne seste ne görüntüde. görüntü çok güzel, özellikle dts formatlı filmlerde
    uçuyor, ama benim gibi bir sürü dts kayıtlı albüm barındıran biri için ses dosyasında bu sıkıntı
    bendeki firmware i foto ile ekliyorum

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 11 Haziran 2015; 23:06:35 >

• quote:

DTS formatlı ses dosyalarını normalden hızlı çalmasını firmaya bildirelim bakalım ne cevap gelecek.

Bu arada bazı mp3 ses dosyalarını hiç çalmama ve okuyamadığı dosyaları atlayıp diğerlerine geçme sıkıntısı da devam ediyor mu ?

Ama cihazdaki mevcut yazılım sürümünü de yaz ki ona göre belirtelim.

evet mp3 lerde okuyabildiği dosyaya kadar atlıyor.
  • Selam ,

VTEN-U modelini kullanıyorsun değil mi ?

Çünkü kullandığın firmware bu modele ait bir firmware ve gördüğüm kadarıyla en son çıkan güncel firmware yüklü cihazında.

http://www.cloudmedia.com/support/firmware/viewcategory/60-vten-u

O zaman ; DTS kayıtlı müziklerde hızlı çalma ve bazı mp3'leri hiç okumama problemini ilk fırsatta mail olarak bildireceğim firmaya...

Umarım dikkate alırlar...

• Amerika dışında çıkmıyor sanırsam piyasadikilerin hepsi aynı oluyor.

• quote:

Selam ,

VTEN-U modelini kullanıyorsun değil mi ?

Çünkü kullandığın firmware bu modele ait bir firmware ve gördüğüm kadarıyla en son çıkan güncel firmware yüklü cihazında.

http://www.cloudmedia.com/support/firmware/viewcategory/60-vten-u

O zaman ; DTS kayıtlı müziklerde hızlı çalma ve bazı mp3'leri hiç okumama problemini ilk fırsatta mail olarak bildireceğim firmaya...

Umarım dikkate alırlar...

evet dostum VTEN-U , zaten yukarıda fotoları paylaşmıştım.

aslında ağırlık film izliyorum çok takılmazdım ama, sevdiğim pek çok albümüm DTS kayıtlı var
    onları dinleyememek canımı sıkıyor aslında.

• Bu cihazı ilk alanlar bizler değiliz, mp3 çalma problemini forumunda mutlaka birileri söylemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazı ilk alanlar bizler değiliz, mp3 çalma problemini forumunda mutlaka birileri söylemiştir.

işte bunları okuyup durumu anlatacak seviyede ingilizce lazım, bende yok
  • Cloud Media'nın forum sayfasına göz attım ama üye olmadığım için sayfaları açıpta nelerden bahsedildiğini görme şansım olmadı.

Yine de ; tamerege'nin cihazında yaşadığı sıkıntıları , firmaya yazdığım bir mail ile bildirdim , bakalım bir gelişme olacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Haziran 2015; 8:39:30 >
  • Ben de araştırdım ama göremedim. Kimse bahsetmemiş.
  • Cİhazda bolca bug var arkadaşlar .

Cihazı arka taraftan kapatmadığınız sürece uyku modunda kapanıp açılmıyor!!!!
    cihaz açıkken hdd çıkarıp tekrar taktığınız da altyazı aralıksız çıkıyor (sorun değil ama enteresan)
    Biraz ısınma sorunu var
    WMV dosyalarından bazılarında sadece ses alabildim

şimdilik bu kadar...

Görüntü kalitesi şu ana kadar gördüğüm en iyi player...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 18 Haziran 2015; 9:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

Cİhazda bolca bug var arkadaşlar .

Cihazı arka taraftan kapatmadığınız sürece uyku modunda kapanıp açılmıyor!!!!
    cihaz açıkken hdd çıkarıp tekrar taktığınız da altyazı aralıksız çıkıyor (sorun değil ama enteresan)
    Biraz ısınma sorunu var
    WMV dosyalarından bazılarında sadece ses alabildim

şimdilik bu kadar...

Görüntü kalitesi şu ana kadar gördüğüm en iyi player...

Kumandadan kapatırken kapatma tuşuna uzun basılı tutarsanız cihaz off durumuna gelir...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.