Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her cihazda ayrı bug'ta olsa ; cihazlara en güncel yazılım kurulduğunda cihazlarda aynı sıkıntıların yaşanması gerekmez mi ?

Birisi tekir , birisi bekir nasıl olur ki ?

Eğer ki donanımlar birebir aynıysa aynı yazılımların cihazlarda aynı tepkiyi vermesi gerekir diye düşünüyorum.

Çünkü ikinizde aynı yazılımı kullanıyorsanız , aynı dosyanın birinizde çalması , diğerinizde çalmaması ya da birinizde cihazı kilitlemesi garip bir durum.

Üstelik çok basit müzik dosyalarından bahsediyoruz yahu ? Enteresan...
  • evet papirus bilgisayarda da çok güzel çalıyor sorunun cihaz da olduğu belli ama yazılım fabrika versiyonlarından kaynaklanan bug'lar var cihaz da benim cihaz neye uğradığını şaşırdı sanki mübarek ramazan da 1,5 iskender çalmaya çalıştırmışım gibi tepki verdi...
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Bu devirde böylesine basit ses dosyalarını çalamayan bir cihaz olabilir mi ?

Hele hele bu cihaz yıllardır bu sektörde olan Popcourn gibi bir firmaya aitse.

Sen 169 $'a cihaz satacaksın ve ben arşivimdeki şarkıları doğru dürüst çalıp dinleyemeyeceğim.Yahu 50 $'lık Vidon Box bile sorunsuz çalıyordu bu tarz dosyaları.Evlere şenlik bir durum.

Neyse umarım kısa sürede çözülür bu sıkıntılar ama aklımın almadığı şey şu.

İş yazılımdaysa ve eğer ki çıkacak yeni yazılımlar bu işe çözecekse neden şimdiden ikinizin cihazında da farklı tepkiler veriyor bu dosyalar ? Aynı yazılımı kullanıyorsunuz sonuçta.

O zaman çıkacak yazılımlarda çözemeyebilir bu tarz bir sıkıntıyı.Yanlış mı düşünüyorum ?
  • aynen öyle,mp3 leride çalamıyordu sonra birden çalmaya başladı arkadaş'ta daha kendi makinesi bile kendi içinde tutarlı değilbenim makina ile nasıl tutarlı olacak merak ediyorum? bence cihazın fabrika rom'u 1 tane değil birkaç tane ve hepsi bug dolu..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Sanırım yazılımın rayına oturması için biraz daha zamana ihtiyaç var VTEN'de....
  • NAS ile kullanan var mı cihazı performans konusunda bilgi verebilir mi ?
  • Sonunda başlığa yazmayı başarabileceğim, kaç gündür cevap yazmak için debeleniyorum. Arkadaşlar bendeki cihazı bildiğiniz üzere USA üzerinden aldım ve ismin sonunda -u ibaresi benim cihazda da var lakin bahsini ettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Bunun dışında NAS cihazı ile kullanmak maalesef henüz nasip olmadı, cihazda sıkıntı var, aldığım yer kanalıyla Synology'nin ülke distiribütörüne geri yolladım, beklemedeyim.
  • sanırım bekleyip göreceğiz neler olacak,
    allahtan film izlerken hiç sıkıntı çıkarmıyor,yoksa ondada bir şey olsaydı parçalardım cihazı
    ama hakikaten çok enteresan ,aynı yazılım yüklü cihazlar, aynı medya ile farklı farklı sorunlar yaşıyorlar.
    umarım çözülür, bunu şimdi firmaya nasıl anlatacağız
    bu arada sevgili @complete_ tam dediğin gibi 3 saniyeyi 2 saniyede çalıyor cihaz
  • 2 farklı cihazda yaşanan sıkıntıları , tüm detaylarıyla bildirdim firmaya.

Bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar cevap olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

bunla alakalı denemeler yapmaya devam edeceğim sanırım.

@complete_ arkadaşımıza gönderdiğim dts dosyaları benimkinden farklı olarak, onun cihazda hiç açılmamış,
    açılmadığı gibi cihazı da kitlemiş.
    @Papirus 'a da aynı dosyaları gönderdim bakalım onda nasıl sonuç alacağız merak ediyorum.
    biraz karışık bir durum, bu ses dosyaları bende açılıyor ama hızlı çalıyor, başka bir cihazda hiç açılmıyor,
    bu arada daha önce hiç açılmayan mp3 dosyaları da şimdi şakır şakır çalıyor
    ilk defa kendi kendine zamanla düzelen bir cihaz görüyorum,hadi hayırlısı

Hem tamerege'nin hem de complete_'nin yaşadığı kilitlenmeleri bildirdiğim mailime Popcournhour firmasından cevap geldi.

Gelen mailde ; linkini verdiğim dosyalar için teşekkür etmişler ve bu dosyaları teknik birimdeki arkadaşlara ilettiklerini belirtmişler.

Hayırlısı bakalım...

• Firmanın bu maillere bu kadar hızlı dönüşü takdire şayan. Birde sorunu bu hızla çözseler süper olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada @Papirus arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.
    üşenmeden bizim bu sıkıntımızda verdiği destekten dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 25 Haziran 2015; 19:09:59 >
  • beklemedeyiz.
  • Dostum ,

Senin adına Cloud Media'nın forumunda gezinirken 22 Haziran tarihli yeni bir BETA yazılım duyurusu gördüm.

VTEN+VTEN-U Firmware 01-04-150619-25-POP-42x-902 (22 June 2015) adıyla duyurulan bu yeni yazılımı yükledin mi ?

Aşağıdaki linkten indirip bir yükle istersen.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=72600

Selamlar...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Dostum şu an tatildeyim, dönünce muhakkak bakarım.gelişme olursada paylaşırım.

• İyi tatiller dostum.Hayat sana güzel bakıyorum...

Tatilden dönüşte bahsettiğim yazılımla aynı dosyaları test et , herhangi bir iyileşme yoksa yaşadığın sıkıntılarda , ondan sonra mail atalım firmaya.

Selam...
  • film izleyip tatil yapıyor hayat hakketen sana güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 7 Temmuz 2015; 18:13:54 >
  • Valla öyle dostlar, tatil süper geçiyor. Kötüsü yok zaten. Ama film izlemiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

Dostum şu an tatildeyim, dönünce muhakkak bakarım.gelişme olursada paylaşırım.

madem tatile çıkıyorsun dönene kadar gönderseydin bana vteni bir test ederdim
  • Abim ne bileyim valla gelmedi aklıma, bide şu sıkıntıları varya. Cihaz olmadı daha. yeni güncellemeden sonra yaparız inşallah.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.