Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi günü zidoo ve m195 bende olacak göruntü kalitelerini yanyana göreydim iyi olacaktı
  • Arkadaşım ,

Cihazları dün öğlende gönderdim , kısmetse Pazartesi günü elinde olacak.

SD ve MKV formatlı videolarda kıyaslama yapma adına elinde bir sürü kaynak vardır , eminim.Ama hazır Zidoo eline geçmişken 3D videoları ve Blu-Ray dosyaları da deneki fikrimiz olsun.

Bu arada Eweat konu başlığında yazdığım gibi ; cihazlar arasındaki görüntü akıcılığında fark gördüğüm 2 adet 4K videoyu , seninde görebilmen için USB belleğe atıp Zidoo'nun kutusuna koydum.

USB belleği takıp aynı 4K videolardaki akıcılığı sende bir test et bakalım ne diyeceksin ?

Selamlar...
  • iyi etmişsin bende 4k video yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Dostum ,

Senin adına Cloud Media'nın forumunda gezinirken 22 Haziran tarihli yeni bir BETA yazılım duyurusu gördüm.

VTEN+VTEN-U Firmware 01-04-150619-25-POP-42x-902 (22 June 2015) adıyla duyurulan bu yeni yazılımı yükledin mi ?

Aşağıdaki linkten indirip bir yükle istersen.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=72600

Selamlar...

dostum az önce eve gelip ilk iş bahsettiğin linkten vten-u için olan güncellemeyi indirmek oldu.
    fakat inen dosyayı cihaz görmüyor bir türlü, nasıl yapacağız bu güncellemeyi.
    benim bilgisayar güncellemeyi indirince başına vlc media player ın simgesini koydu,oynatılacak bir dosya gibi.
    acaba onun içinmi cihaz tanımıyor dosyayı. bilgisayarda da açmayı denedim fakat ondada bu formatı bilmiyor
    uyarısı alıyorum.
    internete bağlayıp güncel firmware sorgulattım onada yok dedi cihaz.

• Bu konuda birşey diyebilmem zor.Çünkü güncelleme metodları cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor.Mesela Ugoos UT3'ün güncellemesi ile Vidon Box farklıydı , Zidoo X9'da farklı.

Cihazın internete bağlantısında görmemesi normal.Firma bu yazılımı internet üzerinden güncellemeye açmamıştır henüz ve şu aşamada sadece USB'den kuruluma izin veriyordur.Bu Zidoo'da da böyle çünkü.

Ama V-TEN'de de , normalde cihazda bir güncelleme bölümü varsa oraya girip USB bellekteki firmware'yi adres göstermek yeterli olmalı ama karşıdan ne desem boş , bilemiyorum.

Peki bundan önceki yazılım dosyası ile bunun farkı ne ? Her ikisi de bin uzantılı değil mi ki ? Eğer öyleyse aynı mantıkla yüklenmesi lazım diye düşünüyorum.

İstersen diğer VTEN kullanıcılarına bir mesaj atıp sor. Bakalım onlarda durum nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Temmuz 2015; 0:47:04 >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    tamam dostum denemelere devam.
  • ANLAMADIM GİTTİ, DOSYAYI CİHAZ BİR TÜRLÜ GÖRMÜYOR.
  • eweat 902 (realtek 1195) ve zidoo x9 (MSTAR MSO9180D1R) testim

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme topiğinde merak edenler bakabilir keşke biriniz bana vten gönderseydi de teste dahil edebilseydim
  • Kafam yarıldı, taşmıydı o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle...

Böyle bir kadroyu bir araya getirmek zor oluyor çünkü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes ten özür dilerim vallahi aklıma gelmedi, kargo bile yapmadan elden götürebilirdim aslında ama
    akıl o ara sadece tatildeydi dostlar, tüm yılın yorgunluğu binmişti iyice üstüme.kurtulmak istiyordum zira.

benim vten e şu firmware i bir türlü yükleyemedim arkadaşlar. bunu nasıl yapacağız fikri olan yokmu?

"please download and rename it to v10u-update.bin"

indirme linkinin altında bu yazıyor, bende onun dediği gibi yaptım indirdikten sonra ismi değiştirdim,
    ama cihaz yine görmedi yazılımı, anam ne zor işmiş bu yahu. eskiden benim wd tv ile çok basitti, indir yükle
    bittiydi.
  • cihazı açtığımda hep flash belleği boş görüyor ve "no content found" içerik bulunamadı diyor.
  • sonunda oldu

sadays ı dinledim, dosyanın adını değiştirirken sondaki " .bin " uzantısının windows un bazı programlarında
    gözükmediğini söylemesi ile sondaki bu uzantıyı isimden çıkarınca,sanırım birde 1. portu bu iş için kullanınca
    güncellemeyi gördü ve yaptı.
    ama ben bundan ne kazandım "hiç"
    hala dts dosyaları hızlı çalıyor.
  • hepinize hayırlı bayramlar dostlar.
  • Tanıyan , tanımayan tüm arkadaşlarımın , kardeşlerimin ; Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor , sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.

Mutlu Bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 17 Temmuz 2015; 0:59:08 >
  • Bilmukabele kardeşler hepinizin bayramı mübarek olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik 1-2 aylık VTEN maceramı sonlandırdım ve zappiti aldım. Deneyelim bakalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 28 Temmuz 2015; 15:05:28 >
  • konu ilgiyi yitirdimi arkadaşlar.
  • Kumandasında ANGLE tuşu göremedim. Kullanan arkadaş varsa kumandasında bu tuş yazarsa bilgilendirici olur.
  • korcekmez K kullanıcısına yanıt
    kumandada öyle bir tuş yok, neye yarardı olsaydı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.