Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla dostum tek sıkıntı şu dts dosyaları hızlı okuması, o düzelmedi hala.
    enteresan olan filmlerdeki dts ses dosyaları problemsiz ve mükemmel okuyor,
    tek başına dts ses dosyasında saçmalıyor.
  • Bug var arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Yok hocam memnunum ama a500 pro düşünüyorum o yüzden elden çıkarcam

a 500 ün farkı nedir üstad, anladığım kadarı ile içinde sabre dac var.
    müzik için anlamlı ama benim avr dede sabre olduğu için bana bir şey katmaz.
    başka fark varmı?

Hem dac için hemde işlemci bir tık üstü denemek istiyorum nasipse kasımda arkadaş gelcek yetişirse almayı dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci bir tık üst değil sigmada tek ve çift işlemci farkı sadece lisansla alakalı çift işlemcilerde blu-ray desteği olabilir bir ihtimal harici sürücü bağlarsanız oynatır v.s.

onun dışında DAC elbette iyi bir dac ama 500 küsur dolar etmez yazık olur stereo ile ilginiz yoksa
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam.
    Aslında dac için a410 düşünüyordum a500 pro duydugumda benim için daha iyi oldu,daha güncel dac ve codecler(stereo'ya da az buçuk ilgim var)

• Sen de lx76 var daclarını bir araştır muhtemelen stereo ya yakın dacı vardır boşa para veriyor olabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dac olayına bu kadar takmayın arkadaşlar önemli olan mühendislik terra player diye bir dap var alman amcam evinde yapıyor bazen 3.000.-eu fiyat çekiyor bazen 1600.-eu diyor kafasına göre takılıyor kullandığı dac'ı bilen yok..cihaz en iyi dap sıralamasın da hep en üstte, sabre dac kullanlanan binlerce cihaz var bazıları ses olarak 10 üzerinden 9 alıyor bazısı 10 üzerinden 3-4 yani dac direk yüksek kalite ses demek değil.
  • kamera değişme ANGLE tuşu yoksa bu cihaz 5 para etmez. kimbilir neleri eklemeyi unutmuşlardır etlipuro KAFALI JAPON ASKERLERİ
  • Başka player denemek için vten i satıyorum arkadaşlar detaylar dükkanımda mevcut
  • Selam arkadaşlar vten var. buna bağladığımız diske cihazdan ext3 formatına cevirebiliyormuyuz. Birde diski ağdan görebilmek icin ext3 mu olması gerekiyor?

• yok anam öldü burası, canlanın aloooooo
  • Sizin başlık ölü arkadaş. Biz yaşamaya devam ediyoruz.

• Adamlar film izliyor rahatsız etmeyin..
  • Ben sattım vten'i A500 pro bekliyorum aralık ayına

• konu canlansın istiyorum ama sanırım yine ölü kalacak
    fakat bir paylaşım yapmak isterim, 24 şubat itibarı ile yeni bir güncelleme geldi,popcorn un en büyük
    güncellemesi oldu bu.benim dts problemim dahil bir sürü hatayı düzeltmişler, sonunda ve cihaz
    şimdilik çok daha stabil ve hızlı. nerdeyse bende elden çıkaracaktım. şimdi çok memnunum cihazdan
  • Hadi gözün aydın o zaman...

• Arkadaşlar selam. Vten cihazını satmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin lütfen. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Yok hocam memnunum ama a500 pro düşünüyorum o yüzden elden çıkarcam

A 500 pro nun çıkışı 2017 yi bulacak gibi.... vten i satmasan iyiydi.. şu aralar kullanılabilecek en iyi cihazlardan biri bence....

https://www.kickstarter.com/projects/1561203377/popcorn-hour-a-500-pro-a-jukebox-for-music-and-mov/posts/1502672

birkaç yeni gelişme...

MT7610U 802.11ac driver
    MVC MKV
    Switching 3D on the fly
    Better subtitle quality
    3D Subtitle
    DSD256, DSD512 supporte
    Better SACD support
    DSD Gapless Playback
    Better color accuracy
    NTFS Write performance improved about 4X
    Added FLAC and DSD support in uPnP renderer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 3 Mart 2016; 9:18:33 >

• Satmayı düşünen var mı?
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın sattığıma pişmanım bu kadar bekledim nisanda usadan gelcek bir arkadaş var yetişirse dune solo almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.