Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana şöyle 200 - 250 tl arası mkv filmlerimi kaliteli bir görüntüde izlyebileceğim bir media player önerirmisiniz ? Popcorn a110 kullanıyordum. Fakat kumandası bozuldu sanırım. Cihaz açılıyor ama kumanda yı bir türlü görmüyor. Hiçbir tuş işlemiyor. 4k ve andorid olmasına gerek yok. Sadece 1080p bluray mkv filmlerimi sorunsuz oynatsın yeter. Acilen film izlemek için bir kutu almam lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 6 Mart 2016; 22:29:41 >
  • Arkadaşlar dün akşam vten siparişimi geçtim. Bakalım cihaz ne zaman gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Hadi gözün aydın o zaman...

sağol dostum, valla iyiki satmamışım şu an canavar oldu cihaz,
    yalnız cihaz üzerinden youtube a girdiğimde bellibir yerden sonra takılıyor indirme işareti veriyor ama yapamıyor.
  • şu ara bolca flac ve bir kaç dsd kayıt müzik dinliyorum VTEN le kalite çok yüksek çok başarılı
    gelenler ağzı açık dinliyorlar kayıtları
  • Ahhh ahhh...

Neydi o DTS parçalarda bile sıkıntı yaşadığım eski günler diyor musun şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

şu ara bolca flac ve bir kaç dsd kayıt müzik dinliyorum VTEN le kalite çok yüksek çok başarılı

Üstat selam. Ben flac parçaları reciever ile çalıyorum ama recieverın ios programı tabii ki çok güzel bir listeleme yapamıyor. Vten listeleme ve kullanım kolaylığı açısından nasıl. Bildiğim kadarıyla telefon programı da var.

Bu arada avsforumda bir yerde vtenin torrent uygulaması olmadığını okumuştum. Bu yüzden şimdiye adar bekledim. Gittim raspberry pi2 aldım:)) Torrent yazılımını kurdum ama usbye kayıt işini bir türlü beceremedim. Şimdi onu kayın pedere media oynatıcı yapacağım.

Benim vten dün kargolanmış. DHL ile geliyor. Kargo ücreti bayağı pahalı oldu. Umarım burada bir de gümrük işi çıkarmazlar başıma.

• Kaça mal oldu desek ayıp olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Yok üstat ne ayıp olacak. Valla inşallah gümrükte takılmazsa 152,9+55 dolar çektiler. Kargoyu çok merak ediyorum. 55 dolar umarım hızlı gelir. Geçen hafta verecektim siparişi de kargo fiyatına gıcık olduğumdan vermemiştim. Dayanamadım. Gümrük sıkıntısı olmaz ise şimdilik 630Tl ödedim.
  • İnşallah olmaz.

Hiç unutmuyorum , Geekbuying'ten aldığım bir üründe TNT Kargo'nun bir dönemini yakalamış ve 2.95 $'a ( 3 $ bile değil ) ürün getirmiştim.

Perşembe günü kargoya verilen ürün , Pazartesi günü evime teslim edilmişti.İnanılmazdı gerçekten.

Ama VTEN'i bu şartlarda getirtebilmek zor tabii.

Neyse sağ salim gelsin de , önemli olan o.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Ahhh ahhh...

Neydi o DTS parçalarda bile sıkıntı yaşadığım eski günler diyor musun şimdi ?

aynen üstad, hallettiler ama sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

şu ara bolca flac ve bir kaç dsd kayıt müzik dinliyorum VTEN le kalite çok yüksek çok başarılı

Üstat selam. Ben flac parçaları reciever ile çalıyorum ama recieverın ios programı tabii ki çok güzel bir listeleme yapamıyor. Vten listeleme ve kullanım kolaylığı açısından nasıl. Bildiğim kadarıyla telefon programı da var.

Bu arada avsforumda bir yerde vtenin torrent uygulaması olmadığını okumuştum. Bu yüzden şimdiye adar bekledim. Gittim raspberry pi2 aldım:)) Torrent yazılımını kurdum ama usbye kayıt işini bir türlü beceremedim. Şimdi onu kayın pedere media oynatıcı yapacağım.

Benim vten dün kargolanmış. DHL ile geliyor. Kargo ücreti bayağı pahalı oldu. Umarım burada bir de gümrük işi çıkarmazlar başıma.

aslında liste menü daha iyi olabilirdi, daha şık , ama basit, kolay okunuyor. kumandanın ışıklı olmaması problem geceleri.
    onun haricinde okeydir.
    bu cihaz varken uğraşmam ben olsam amfi üstünden, nasıl olsa vten hepsini çalıyor artık.
    tabi naçizane kendi sistemimi de çok beğenirim, ses harika, bayılıyorum, çok keyifli oldu çooookkk.

söylemeyi unuttum ben bir telefon uygulaması bulamadım store da,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 17 Mart 2016; 20:59:10 >

• Ah be spawn kardeş hiç mi forumu okumazsın niye posta yerine dhl seçtin geçmiş olsun şimdiden en az bir 100 dolar daha koy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Dostum benim uyuz olduğum nokta da o zaten. 55 dolar standard shipping yazmış adamlar. Kargo veya başka seçenek de yok:) Ben normal posta ile gelecek diye beklerken dhl çıktı. En azından ürün Almanya'ya ulaşmış:))

• ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Senin cihazı almadığıma çook pişmanım:)) Acaba senin vten eline nasıl ulaşmıştı. Dhl kargo ile mi geldi. Teşekkürler.

• Arkadaşlar arka arkaya mesaj oldu ama benim ürün İstanbul'da gümrüğe gelmiş ve takılmış. DHL %20 tutarında ödeme istedi. Evrakları doldurup göndereceğim. Bir iki iş günü içinde gümrükten geçer dediler. Sanırım haftaya çarşamba gibi elimde olur. Eğer ekstra bir şey çıkmazsa 100 lira da buraya dersek 730 liraya vten almış olduk. Bu medya oynatıcısı arama derdime bir son verdiğime çok seviniyorum.

@tamerege dostum vtenin sayfasının altlarında programlar için karebarkodlardan koymuşlar okutunca doğrudan program çıkıyor.

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/vten/vten-with-wn-160p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 18 Mart 2016; 13:21:08 >

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    Yok dostum bir arkadaşıma getirtmiştim ben

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    orada görünce telefona şu bubbleupnp yi indirdim ,bakalım işe yarayacakmı cihazda
  • Arkadaşlar vten bu sabah geldi. Ayrıntıları yazarım.
  • Milli maçı mı seyrediyorsun spawn hani izlenimler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Üstat şehir dışından arkadaşlar geldi. Kısaca kurulumunu yaptım. Bir iki film açtım denemek için. Ben bilgisayar bağlayarak film izliyordum. Bir de raspberry pi2 var xbmc kurulu. İkisinden de daha iyi görüntü verdiğini söyleyebilirim. Bir iki foto çektim. En kısa zamanda pc raspberry ve vten karşılaştırması yapacağım:)) Bu arada arkadaşlar bir iki gün bizde kalacak. Sanırım pazar günü halledebilirim bu işi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.