Bildirim
Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç aklıma gelmezdi, yada öyle bir şey görmediğimden herhalde -
yeni bir güncelleme geldi ama sorunum aynen devam -
Hocam senin dts yi hızlı oynatıyor du değil mi? -
Cihazda vxp modu aktifken siyah gölge çalışması siyahın bol olduğu sahnelerde titreme yapıyor
A400 de böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum,bir yerden bulabilirsem a400u onuda bu teste sokucam bulamazsam da kasım gibi a410 getirtmeyi düşünüyorum.
Vxp nin görüntüye etkisi benim gözümde çok iyi ama vtende maalesef işlemcinin yetersizligindenmidir nedir siyahın tonlarının bol olduğu hareketli sahnelerde yetersiz kalıyor.
Şimdilik shadow ayarını 2 de kullanıyorum,2 den fazla yapınca siyahı referans buldugum sahnelerde bozulmalar başlıyor bunun dışında başka hiçbirşekilde şekilde cihazdan memnuniyetsizligim söz konusu değildir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet dostum aynen devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satılık vten tertemiz kusursuz pazarlıksız nakit 500 tl
Hayırlı satışlar :)
Bir önceki mesajınızda aletten memnuniyetsizliğim yoktur demişsiniz başka bir alete mi geçtiniz :D -
Hayırlı satışlar :)
Bir önceki mesajınızda aletten memnuniyetsizliğim yoktur demişsiniz başka bir alete mi geçtiniz :D -
Hocam başka birsürü alete geçebiliyorum doyumsuzluk var denebilir... -
Bu hobi insanı zaten bir rahat bıraksa... :D -
cihaz satıldı zaten alan arkadaşım alan arkadaş görüntü ve ses olarak çok beyendi, özellikle mennuniyeti ni telefon açarak belirtti, kendisi ile tanışmak dan ayrıca mutlu oldum... -
İkinize de hayırlı olsun. :)
İzindeydim ben de uzun zamandır takip edemiyordum forumu şimdi topluca bakıyorum konulara. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: complete_
cihaz satıldı zaten alan arkadaşım alan arkadaş görüntü ve ses olarak çok beyendi, özellikle mennuniyeti ni telefon açarak belirtti, kendisi ile tanışmak dan ayrıca mutlu oldum...
Sattığın arkadaş istanbulda mı yahuu verse de bir test etsem m195 ile yanyana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam memnunum ama a500 pro düşünüyorum o yüzden elden çıkarcam
1-2 aydır foruma girmemiştim a500 olayından haberim yoktu. :D
Popcorn içimde kalan bir markadır, önce ülkeye gelmemesi sonra software sorunları ama şeytan hep dürtüyor.
Takipteyim o zaman. ;) -
Arkadaşlar
ağ üzerinden bir türlü ayarları yapamadım. Ana bilgisayarda sadece video, resim fln diye bir klasörler görüyor ama diğer paylaşıma açtığım klasörleri görmüyor. -
bu konu neden bu kadar hareketsiz, sanırım her kes çok memnun yada kullanan kalmadı.
benden başka -
quote:
Orijinalden alıntı: ArGoDa
Yok hocam memnunum ama a500 pro düşünüyorum o yüzden elden çıkarcam
a 500 ün farkı nedir üstad, anladığım kadarı ile içinde sabre dac var.
müzik için anlamlı ama benim avr dede sabre olduğu için bana bir şey katmaz.
başka fark varmı? -
Farklı kullanıcılar birşey yazmadığı müddetçe bu tarz sessizlikler normal dostum...
Senden ne haber , digital seslerdeki takılma problemin devam ediyor değil mi ?
O kadar da yazdık firmaya ve örnek dosya gönderdik ama yinede olumlu bir gelişme olmadı gördüğün gibi.
Duyarsız bunlar...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X