Bildirim
Popcorn-Wd-Icybox-Egreat hangisi sizce??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar yorum yapacak kimse yok mu yaw -
işlevsellik olarak popcorn hour. Ne kadar sorunlu-sorunsuz bilemiyorum ama bu işin erbabı onlar. Bütçe elveriyorsa fazla düşünülmeden popcorn'a gidilmesi. Bence. -
cevap için teşekkürler karar verildi
quote:
Orijinalden alıntı: darthnihilus
işlevsellik olarak popcorn hour. Ne kadar sorunlu-sorunsuz bilemiyorum ama bu işin erbabı onlar. Bütçe elveriyorsa fazla düşünülmeden popcorn'a gidilmesi. Bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumin Kağan -- 8 Eylül 2009; 14:48:08 > -
bence bekle derim -
neden bekle diyorsunuz? ben de almak üzereyim e-great m34A almayı düşünüyorum. -
icybox ve wd otomatik eleniyor
m34 f/p ürünü ama pc bağlamada sorunlar var usb üzerinden bazı 1080p filmler takılıyor diyenler var
popcorn veya egreatm32 en iyi seçim gibi duruyor özellikle m32 dik durduğu ve yere temas eden kısmı olmadığı için hemen hemen hiç ısınmıyor popcorn için özel fan imal edenler olduğu düşünülürse önemli ayrıntı -
izmire best buy ve media markt açılıyor ordan alıcam zaten, tamam bekleyelim bakalım egreat ın fiyatı daha uygun diğerlerine göre ve popcorn sitesinde var olduğuna göre popcorn un alternatifi değil mi?
ayrıca başka egreat ın diğerlerine göre avantajlaı nelerdir??
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
icybox ve wd otomatik eleniyor
m34 f/p ürünü ama pc bağlamada sorunlar var usb üzerinden bazı 1080p filmler takılıyor diyenler var
popcorn veya egreatm32 en iyi seçim gibi duruyor özellikle m32 dik durduğu ve yere temas eden kısmı olmadığı için hemen hemen hiç ısınmıyor popcorn için özel fan imal edenler olduğu düşünülürse önemli ayrıntı
-
egreatin her dvd-video filmi okumasa bile içine slim-dvd takma şansın var böylece audio cd mkv dvdsi mp3 cdsi veya dvsi takıp çamla şansın var diğerlerinin de bu desteği var ama harici dvd okuyucu alman lazım o zaman usb üzerinden bağlaman lazım yani tak sök muhabbeti bu cihazları tak sök yapmamak için almadık mı? öyle olsa htpcleri çöpe sallamazdık popcorndan farklı olarak iki adet e-sata girişi var böylece alete dahili disk takar gibi harici disk takıp her türlü nmt uygulamasını yapabiliyorsun m32ye hdd bir kızak vasıtasıyla tkılıyor tak sök kolay popcorn gibi içini açmıyorsun ve en önemlisi diğer nmtlerden çok az ısınıyor ancak m32nin en büyük sorunu boyu çok boylu poslu bir alet 22 cm boyu var her lcd veya plazma sehpasına sığmaz -
sayın sadays bu işten çok anladığınız belli oluyor, bende aksine pek anlamıyorum, izmirde oturduğumuz semte Best Buy ve Media Markt açılıyor, ordan birinden alırım bu cihazı,Philips 42Pfl8404 ve Ht3377 sinema sistemi ile kullancam ve bu Popcorn-Egreat-Wd den birini alayım ve tüm formatları oynatsın istiyorum sizin tavsiyeniz m32, bu cihaz diğerlerinden çok daha mı iyidir?birde htp celeri çöpe attık demişsiniz HTPC nedir?
dvd player lar mı?birde içine slim dvd takarsınız demişsiniz ben çok bu aletleri kurcalamayı sevmem çünkü pek anlamıyorum, beklentim harici diski bağlayıp usb den ((500 gb yada 1 tb gibi)) direk film izlemek.
quote:
egreatin her dvd-video filmi okumasa bile içine slim-dvd takma şansın var böylece audio cd mkv dvdsi mp3 cdsi veya dvsi takıp çamla şansın var diğerlerinin de bu desteği var ama harici dvd okuyucu alman lazım o zaman usb üzerinden bağlaman lazım yani tak sök muhabbeti bu cihazları tak sök yapmamak için almadık mı? öyle olsa htpcleri çöpe sallamazdık popcorndan farklı olarak iki adet e-sata girişi var böylece alete dahili disk takar gibi harici disk takıp her türlü nmt uygulamasını yapabiliyorsun m32ye hdd bir kızak vasıtasıyla tkılıyor tak sök kolay popcorn gibi içini açmıyorsun ve en önemlisi diğer nmtlerden çok az ısınıyor ancak m32nin en büyük sorunu boyu çok boylu poslu bir alet 22 cm boyu var her lcd veya plazma sehpasına sığmaz
-
bir dahili dvd okuyucu takıp div-x yada mkv leri cd ye kopyalayıp seyredecekseniz..egreat için yazılmış yukarıda, gidin bir philips blueray player bdp7300 alın daha iyi..ntfs desteklemediği için 5 gb altı filmleri usb den üstünü ise cd ye yazarak seyredebiliyorsunuz mkv desteği de var..elinizdeki tv ilede tam uyumlu çalışır..
birde htpc seçeneği var tabi..bence bu göz ardı ediliyor..mini-itx bir anakart alıp media tank larla yapabileceğinizin daha fazlasını sorunsuz yapabilirsiniz
bu linki inceleyin sonra bağlantılı ürünleri
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=152&sp=brand=zotac
asus ve acer in ise kurulu toplanmış ürünleri var yakında tr ye gelir..toplamak yerine toplanmışı alınabilir yani kısa sürede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 12 Eylül 2009; 11:48:17 >
-
HDI DUNE -
quote:
Orijinalden alıntı: Bumin Kağan
sayın sadays bu işten çok anladığınız belli oluyor, bende aksine pek anlamıyorum, izmirde oturduğumuz semte Best Buy ve Media Markt açılıyor, ordan birinden alırım bu cihazı,Philips 42Pfl8404 ve Ht3377 sinema sistemi ile kullancam ve bu Popcorn-Egreat-Wd den birini alayım ve tüm formatları oynatsın istiyorumsizin tavsiyeniz m32, bu cihaz diğerlerinden çok daha mı iyidir?birde htp celeri çöpe attık demişsiniz HTPC nedir?
dvd player lar mı?birde içine slim dvd takarsınız demişsiniz ben çok bu aletleri kurcalamayı sevmem çünkü pek anlamıyorum, beklentim harici diski bağlayıp usb den ((500 gb yada 1 tb gibi)) direk film izlemek.
quote:
egreatin her dvd-video filmi okumasa bile içine slim-dvd takma şansın var böylece audio cd mkv dvdsi mp3 cdsi veya dvsi takıp çamla şansın var diğerlerinin de bu desteği var ama harici dvd okuyucu alman lazım o zaman usb üzerinden bağlaman lazım yani tak sök muhabbeti bu cihazları tak sök yapmamak için almadık mı? öyle olsa htpcleri çöpe sallamazdık popcorndan farklı olarak iki adet e-sata girişi var böylece alete dahili disk takar gibi harici disk takıp her türlü nmt uygulamasını yapabiliyorsun m32ye hdd bir kızak vasıtasıyla tkılıyor tak sök kolay popcorn gibi içini açmıyorsun ve en önemlisi diğer nmtlerden çok az ısınıyor ancak m32nin en büyük sorunu boyu çok boylu poslu bir alet 22 cm boyu var her lcd veya plazma sehpasına sığmaz
sadece usbden film oynatmaksa o zaman popcorn alın bırakın izmirde açılacak olanları en ucuz deveyükü.comda verin siparişi geçin bir sürü arkadaşa aldırdım buradan sorun yaşayan olmadı (internetten alışverişten korkuyorsanız diye dedim)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X