Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratustam

Arkadaşlar herkeze selamlar bende pch c200 aldım fuarda görmüştüm alalı 2 ay oldu usa dan bir tanıdık vasıtası ile 470 tl Eger orada tanıdıkları olanlar varsa 350 tl daha ucuza alabilir. Arkadaşa getirirken bavula kutusundan cıkarda koy dedim gümrükte felan sorun cıkmasın diye oda öyle yaptı yanlız kumanda ve aksesuarları orda unutmuş neyse 3 hafta önce aksesuarlarada kavuştum çok güzel bir cihaz herkese tafsiye ederim.
    Ailemle cekildigim bütün foto ve video ları bütün dvdlerimi ve mp3leri bunlarda hiç sorun yok
    elimde 720p 10ad filim var görüntü çok güzel
    1080p daha seyretemedim,
    torent olayını beceremedim.
    250gb dvix bigisayardan eternet ile yükledim yaklaşık 5-6 saat sürdü.
    Ahmet bey yardımcı olursanız sevinirim dvix lerin at yazıları yok klasörde gözüküyor.
    filmin adıyla aynı yapıyorum nokta srt diyorum sub tuşuna basınca gözükmüyor.
    birşeyleri yanlış yapıyorum herhalde

saygılar

Çözüme ulaşabildinizmi?
    Aşağıdaki gibi dosya adı ile altyazı adı aynı olacak, tek fark uzantıları olacak.
    Avu.2008.1080p.BluRay.DUAL.x264-REFiNED.mkv
    Avu.2008.1080p.BluRay.DUAL.x264-REFiNED.srt

Kusura bakmayın yeni gördüm.
    +
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız

• Bende IRON MAN bluray iso var. Diğer ses formatlarında olmadığı gibi, True HD de hiçbir sorun yoktu.
  • Arkadaşlar eve yeni geldim ve bir baktım kargom gelmiş ama ancak yarına takabileceğim mini wifi zımbırtısını ama usb sticki görüncede pişman olmadım değil sipariş için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Bende IRON MAN bluray iso var. Diğer ses formatlarında olmadığı gibi, True HD de hiçbir sorun yoktu.

Hangi yazılımı kullanmaktasınız?
    Bir önceki sayfada bahsedilen :)
    Kutudan çıkan HDMI kabloyumu kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Arkadaşlar eve yeni geldim ve bir baktım kargom gelmiş ama ancak yarına takabileceğim mini wifi zımbırtısını ama usb sticki görüncede pişman olmadım değil sipariş için...

Hadi gözünaydın
    Takma kim olsa kızadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: muratustam

Arkadaşlar herkeze selamlar bende pch c200 aldım fuarda görmüştüm alalı 2 ay oldu usa dan bir tanıdık vasıtası ile 470 tl Eger orada tanıdıkları olanlar varsa 350 tl daha ucuza alabilir. Arkadaşa getirirken bavula kutusundan cıkarda koy dedim gümrükte felan sorun cıkmasın diye oda öyle yaptı yanlız kumanda ve aksesuarları orda unutmuş neyse 3 hafta önce aksesuarlarada kavuştum çok güzel bir cihaz herkese tafsiye ederim.
    Ailemle cekildigim bütün foto ve video ları bütün dvdlerimi ve mp3leri bunlarda hiç sorun yok
    elimde 720p 10ad filim var görüntü çok güzel
    1080p daha seyretemedim,
    torent olayını beceremedim.
    250gb dvix bigisayardan eternet ile yükledim yaklaşık 5-6 saat sürdü.
    Ahmet bey yardımcı olursanız sevinirim dvix lerin at yazıları yok klasörde gözüküyor.
    filmin adıyla aynı yapıyorum nokta srt diyorum sub tuşuna basınca gözükmüyor.
    birşeyleri yanlış yapıyorum herhalde

saygılar

Çözüme ulaşabildinizmi?
    Aşağıdaki gibi dosya adı ile altyazı adı aynı olacak, tek fark uzantıları olacak.
    Avu.2008.1080p.BluRay.DUAL.x264-REFiNED.mkv
    Avu.2008.1080p.BluRay.DUAL.x264-REFiNED.srt

Kusura bakmayın yeni gördüm.
    +
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız

Teşekkür ederim ahmet bey.
    alt yazı olayınıhallettim.

Birşey sormak istiyorum blu ray yerine dvd rw taksam mevcut dvd ve vcd lerimi seyredebilir miyim?
    Malum hd 1 tb aile foto ve filimlerimle %50 si doldu
    SAYGILAR

• evet kullanabilirsiniz
    Üstte verdiğim karşılaştırma linkinde de belirtilmiş :)

Test edilip onaylanan DVD-Romlar
    LG DH16NS30 02-01-091113-19-POP-408-000 OK
    LG GDR-8164B
    02-01-091113-19-POP-408-000 OK
    LiteOn LH-20A1S 02-01-091113-19-POP-408-000 OK
    LiteOn iHDS118-04 02-01-091113-19-POP-408-000 OK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 14 Ocak 2010; 3:19:22 >
  • Ahmet Bey gece uyku tutmadı dayanamadım ve taktım.Biraz sıkıntılı oldu takması niye anlamadım vidaların sıkışması biraz çetrefilli.Ama şunu farkettim etrafta ne kadar wirelles varsa gördüAyrıca üstündeki chipseti realtek aransa piyasada bulunur kesin ama fiyat ne olur bilinmez.Usb stick gelsin onuda alacağım hangisinden memnun kalırsamda onu elimde tutup diğerini satarım.Sizinkide tez zamanda gelir inşallah.Ama kargo yapma şekilleri zayıf geldi bana dışındaji poşet yırtılmak üzere idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Bende IRON MAN bluray iso var. Diğer ses formatlarında olmadığı gibi, True HD de hiçbir sorun yoktu.

Merhaba
    Ben orjinal bluray diskinden oynatsamda seste problem yaşıyorum. Ara sıra takılıyor yani.

Sizin sisteminiz nasıl acaba bilgi verirmisiniz ?
    Yani Avr ye ses nasıl bağlı , tv ye nasıl bağlı vb gibi.

Son update'i yaptınızmı?
  • Arkadaşlar merhaba

Ben de elimdeki cihazı elden çıkarmak üzereyim (WD gen.1) ve yeni NMT için araştırma yapıyorum. C-200 ve Egreat'in modellerine bakıyorum. C-200 için 737 TL. fiyat buldum, garantisini araştıracağım, disribütör garantisi mi diye. Sizce fiyat nasıl veya daha uygun bulabilir miyim?
    Teşekkürler..
  • merhaba arkadaşlar
    bende bu aletten almak istiyorum.bu aletin kendi blueray roomu var mı?ikincisi y.dışından ebay dışında getirebileceğimiz yerler var mı?

iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

merhaba arkadaşlar
    bende bu aletten almak istiyorum.bu aletin kendi blueray roomu var mı?ikincisi y.dışından ebay dışında getirebileceğimiz yerler var mı?

iyi günler

Üzerinde 5.25" yuva var,bluray'i ayrıca alıyorsunuz,uyumlu olan bluraylar sitesinde listelenmiş durumda.eBay dışında birçok online yurtdışı mağaza var,ama pekçoğunun TR'e gönderisi yok.Ben UK'dan aldırdım.

quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Arkadaşlar merhaba

Ben de elimdeki cihazı elden çıkarmak üzereyim (WD gen.1) ve yeni NMT için araştırma yapıyorum. C-200 ve Egreat'in modellerine bakıyorum. C-200 için 737 TL. fiyat buldum, garantisini araştıracağım, disribütör garantisi mi diye. Sizce fiyat nasıl veya daha uygun bulabilir miyim?
    Teşekkürler..

Çok iyi karar vermişsiniz,hangi site?,muhtemelen distb.garantilidir,direk onlina spariş verirseniz fiyat belli:348$ kargo dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 14 Ocak 2010; 12:38:36 >

• Teşekkürler ilginiz için Sn. dr.amon
    Satıcı firma Ankara merkezli, bende özellikle gidip görerek elden almak istedim zaten, ama stok durumlarını bilmiyorum haber verecekler. Online sipariş fiyatı uygunmuş ama tabii taksit imkanı yoktur, bir de garantisi nasıl olacak. 348 $, kendi resmi sitelerindeki fiyat mıdır acaba?
    Benim fiyat bulduğum site,
    http://www.ayfatechnocity.com/C-200-Popcorn-Hour-C-200-NMT-IPTV-,PR-41124.html
    Selamlar
  • Sizin bulduğunuz heralde zaten sancak'ın getirdiği ürünerdir.Garanti konusunda benim mantığım farklı;ya anakart ya da psu arızalanabiliyor,ana kartta sorun olursa sadece kartı değilse tüm makinayı USA'a göndermek gerekiyor,kargo pahalı,ama bu tür cihazlar da zaten çok sık arızalanmıyor,bir de arıza olmazsa belirgin ucuz kullanmış oluyorum,arıza olursa da gidişini kargosunu ödesem bile TR'den ucuza geliyor.
    Bir de ihtiyaçlarınıza göre bakın,A-200 çıkardılar,179$.

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 14 Ocak 2010; 14:34:12 >
  • Zaten İstanbul'dan gelecekmiş, garanti konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, stoklarında da varmış. Fakat söylediğiniz bana da çok mantıklı geldi, şu anki kurla 505 TL. falan tutuyor, burada ise 6*125=750 TL. taksit avantaj ama arada da 250 TL. fark çok ciddi rakam. Yani kafam çok karıştı.
    Acaba Sn. dr.amon, siz (veya forumda herhangi bir arkadaş) buradan mı aldınız? Teslimat ne kadar zamanda oluyor, gümrük, paketleme vs.de sorun çıkar mı, bir de direkt siteden sipariş verirsem voltaj olarak ülkemize uygun giriş ve fiş yapısında cihazı mı gönderiyorlar?
    Teşekkürler..

Daha önce internet üzerinden yabancı bir siteden hiç alışveriş yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 14 Ocak 2010; 15:10:42 >
  • Sitesinden sparişi girince ödeme aşamasında google checkout'a yönlediriyorsunuz ve kredi kart bilgilerinizi girerek hesap açıyorsunuz.direk çin'den gönderiyorlar,devlet postası ile,sonra ist.PTT gümrüğüne gidiyor,sizin adresiniz Ankara olduğuna göre Ankara'daki PTT gümrüğüne gider,ordan size çağrı geliyor, ve gidiyorsunuz memurlar paketi önünüzde açıyorlar,teslim ediyolar,ancak fatura tutarı kargo hariç 150 euro olması lazım,bunun üzerindki fark için %20 gümrük vergisi alınması lazım,ancak oaran mı değişti ne ben başka bir şey ödemedim.Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 14 Ocak 2010; 15:34:08 >
  • dr.amon teşekkürler cevapların için.''Üzerinde 5.25" yuva var,bluray'i ayrıca alıyorsunuz,uyumlu olan bluraylar sitesinde listelenmiş durumda '' diye yazmışsınız ben bulamadım acaba direkt linkini verebilirmisiniz?
    iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

dr.amon teşekkürler cevapların için.''Üzerinde 5.25" yuva var,bluray'i ayrıca alıyorsunuz,uyumlu olan bluraylar sitesinde listelenmiş durumda '' diye yazmışsınız ben bulamadım acaba direkt linkini verebilirmisiniz?
    iyi günler

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Sitesinden sparişi girince ödeme aşamasında google checkout'a yönlediriyorsunuz ve kredi kart bilgilerinizi girerek hesap açıyorsunuz.direk çin'den gönderiyorlar,devlet postası ile,sonra ist.PTT gümrüğüne gidiyor,sizin adresiniz Ankara olduğuna göre Ankara'daki PTT gümrüğüne gider,ordan size çağrı geliyor, ve gidiyorsunuz memurlar paketi önünüzde açıyorlar,teslim ediyolar,ancak fatura tutarı kargo hariç 150 euro olması lazım,bunun üzerindki fark için %20 gümrük vergisi alınması lazım,ancak oaran mı değişti ne ben başka bir şey ödemedim.Selamlar.

Peki cihaz, ülkemizde satılanla aynı mıdır acaba? USA'daki voltaj ve fiş yapısı farklı sanırım ülkemizdekiyle. Ekstra bir işlem (adaptör vs.) yapmadan kullanabilir miyim?
    Teşekkürler..

• Aynı,110-240V arası çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.