Şimdi Ara

Popmundo para satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese popmundodaki paralarımı satışa çıkardım.

1m = 15 TL ancak satın alacağınız miktar arttıkça hediye ettiğim miktarlar ortaya çıkıyor. Mesela 4m aldığınızda 1m hediye kazanıyorsunuz ve size 5m ödeme yapıyorum.

Bunun yanında işbankasına havaleyle ödeme yapanlara 1m yi sadece 13.50TL den satıyorum ve hediyeler tabi ki geçerliliğini koruyor :)

msn adresim: popmoneytransfer@windowslive.com aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.

Bunun yanında oyunda almak istediginiz antikaları da oyundaki para karşılıklarından daha düşük olarak nakit parayla alma imkanına sahipsiniz.

GittiGidiyor ilanını buradan görebilirsiniz:http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=15328248

msnden eklerseniz daha detaylı bilgi ve pazarlık şansınız da mevcut

• Kontör karşılığında satıyor musun ayrıca referansın var mı oyunda?
  • eğer referansın yoksa parayı önce vereceksin.. demektir yoksa kolay kolay kimse alış veriş yapmaz

ayrıca kontör vb unsurlarda koyabilirsen
    örn atayc gibi bir çok alıcı bulabilirsin...
  • Forumdan referans olarak verebileceğim emin_43 var. Onun dışında oyundaki kimliğimi güvenlik nedeniyle açıklamıyorum, parayı başkaları aracılığıyla transfer ediyorum.

Referanslarıma gittigidiyor üzerinden bakabilirsiniz geçen hafta 6 satış yapıldı ve %100 olumlu referans siteye eklendi.

Bunun dışında gittigidiyor üzerinden alacaksanız zaten sistem güvenli bir biçimde işliyor. Öncelikle gittigidiyora ödeme yapıyorsunuz ve bana oyun ici bilgilerinizi veriyorsunuz. Ben size teslimatı yapınca siz gittigidiyora teslimatın yapıldıgına dair onayı veriyorsunuz ve para bu aşamadan sonra benim hesabıma geçiyor.

Teslimat yapılmazsa zaten para gittigidiyordan sizin hesabınıza geri gönderiliyor. Kısacası oyun içi paranızı almadan parayı bana vermemiş oluyorsunuz.

~~

Eminim ki forumdan bir kaç arkadaşla alışveriş sonrasında bir güven ortamı oluşacaktır. Satmak istediğim 100m civarında bir para var elimde, ufak tefek dolandırıcılıklar peşinde koşarak ne daha sonraki satışlar için kendimi töhmet altında bırakır, ne de adımı lekeletirim. Zaten eminim ki pek çoğunuzun oyun içinde bildiği bir karakterim

Özgürcan arkadaşımla çarşamba günü alışverişimizi yapacağız, umarım o da iyi yorumlarını buraya yansıtacaktır.

Bunun dışında kontörlü hat kullanmadığımdan sadece nakitle çalışıyorum. Bunun için de;
    1. İşbankası'ndan havale
    2. Gittigidiyor'dan kredi kartıyla alışveriş
    3. PTT'den havale gibi 3 opsiyon sunabiliyorum sizlere. Eminim herkese yakın bir işbankası ya da ptt şubesi vardır

• Kimse almaz... Önce sen verirsen çok müşteri bulursun ama bu şekilde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Axsel Mening

Kimse almaz... Önce sen verirsen çok müşteri bulursun ama bu şekilde...

önce o verirse çalanlar olabilir hatta adam bedava veriyorum dediği an forumdan bile atlarlar hemen para için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Axsel Mening

Kimse almaz... Önce sen verirsen çok müşteri bulursun ama bu şekilde...

Almayan almayabilir, buraya gelip böyle yorum yapmanın kimseye bir faydası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam büyük hesap satışı.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağlam referans gösterenler e önce para verilinebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muro_Ba$kan

sağlam referans gösterenler e önce para verilinebilir

hacı msne gir
  • arkadaşla alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadık paramı bugün verdi. kendisiyle güvenle alışveriş yapabilirsiniz sizi yüzüstü bırakacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

arkadaşla alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadık paramı bugün verdi. kendisiyle güvenle alışveriş yapabilirsiniz sizi yüzüstü bırakacağını düşünmüyorum

Sağol Özgür, güle güle harcarsın paranı umarım.
  • Ben de bugün itibariyle xandor ile alışverişimizi tamamladım.
    Hiçbir sıkıntı olmadı, gayet yardımcı oldu.
    Buradan tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aesthetics

Ben de bugün itibariyle xandor ile alışverişimizi tamamladım.
    Hiçbir sıkıntı olmadı, gayet yardımcı oldu.
    Buradan tekrar teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim, güle güle harcamanız dileğiyle.
  • ben de alışverişi yaptım xandor isimli arkadaşla. gayet hızlı bir şekilde kolayca tamamladık işlemi. güvenmemeniz için hiçbir sebep yok.
  • gecen gun xandor'dan 15m aldim. hizli ve sorunsuz bir sekilde alışverişi tamamladik. Teşekkürler Xandor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lyllenor

gecen gun xandor'dan 15m aldim. hizli ve sorunsuz bir sekilde alışverişi tamamladik. Teşekkürler Xandor.

Büyük miktarlı ve riskli bir satıştı. Güvenin için teşekkür eder, paranın hayırlı olmasını dilerim :)
  • guven karsiliklidir ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xandor

Forumdan referans olarak verebileceğim emin_43 var. Onun dışında oyundaki kimliğimi güvenlik nedeniyle açıklamıyorum, parayı başkaları aracılığıyla transfer ediyorum.

Referanslarıma gittigidiyor üzerinden bakabilirsiniz geçen hafta 6 satış yapıldı ve %100 olumlu referans siteye eklendi.

Bunun dışında gittigidiyor üzerinden alacaksanız zaten sistem güvenli bir biçimde işliyor. Öncelikle gittigidiyora ödeme yapıyorsunuz ve bana oyun ici bilgilerinizi veriyorsunuz. Ben size teslimatı yapınca siz gittigidiyora teslimatın yapıldıgına dair onayı veriyorsunuz ve para bu aşamadan sonra benim hesabıma geçiyor.

Teslimat yapılmazsa zaten para gittigidiyordan sizin hesabınıza geri gönderiliyor. Kısacası oyun içi paranızı almadan parayı bana vermemiş oluyorsunuz.

~~

Eminim ki forumdan bir kaç arkadaşla alışveriş sonrasında bir güven ortamı oluşacaktır. Satmak istediğim 100m civarında bir para var elimde, ufak tefek dolandırıcılıklar peşinde koşarak ne daha sonraki satışlar için kendimi töhmet altında bırakır, ne de adımı lekeletirim. Zaten eminim ki pek çoğunuzun oyun içinde bildiği bir karakterim

Özgürcan arkadaşımla çarşamba günü alışverişimizi yapacağız, umarım o da iyi yorumlarını buraya yansıtacaktır.

Bunun dışında kontörlü hat kullanmadığımdan sadece nakitle çalışıyorum. Bunun için de;
    1. İşbankası'ndan havale
    2. Gittigidiyor'dan kredi kartıyla alışveriş
    3. PTT'den havale gibi 3 opsiyon sunabiliyorum sizlere. Eminim herkese yakın bir işbankası ya da ptt şubesi vardır

Hala devam ediyor mu satışlar? PTT ile havale yoluyla para satın almayı düşünüyorum...

• şuan alış veriş yaptıklarına ben güvenmiyorum....
    bu forumdaki oturaklı...uzun zaman geçmiş sözüne güvenilir kişiler var
    örn:lyllenor,the_razor ve Aesthetics sözüne güvenmiyorum...
    mesela (mod umuz),the red,sagopa,always and forever gibi bu forumda uzun zamandır duran kişilerin onayı bence daha çok işe yarar

atayC kaç kişinin referansını almış mesela
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu mesejın aynısını ben yazacaktım fakat gene sanane sen isine bakk gibi karsiliklar almak istemedigim icin vazgecmistim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.