Şimdi Ara

Popmundo para satışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzun süredir forumda olan referans istiyossanız ben varım. 2005'den beri dh'ya üyeyim ayrıca popmundo bölümü açıldığından beri buraya takılıyorum.

Güven meselesi kişinin kendisine kalmış birşeydir. Adamın ister 1 referansı olsu ister 1000 tane kişi güvenmiyorsa alışveriş yapmaz. Zaten burda zorla alışveriş yaptıranda yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can
    Güven meselesi kişinin kendisine kalmış birşeydir. Adamın ister 1 referansı olsu ister 1000 tane kişi güvenmiyorsa alışveriş yapmaz. Zaten burda zorla alışveriş yaptıranda yok...

bencede katılıyorum.

ayrıca arkadasa ben referansım o referanssa bende referansım demektir..

kendisiyle kabile liderligi alısverisimiz oldu.. tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

bencede katılıyorum.

ayrıca arkadasa ben referansım o referanssa bende referansım demektir..

kendisiyle kabile liderligi alısverisimiz oldu.. tesekkürler.

Teşekkürler Başka başarı satıcak olursanız haberim olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Muro_Ba$kan

şuan alış veriş yaptıklarına ben güvenmiyorum....
    bu forumdaki oturaklı...uzun zaman geçmiş sözüne güvenilir kişiler var
    örn:lyllenor,the_razor ve Aesthetics sözüne güvenmiyorum...
    mesela (mod umuz),the red,sagopa,always and forever gibi bu forumda uzun zamandır duran kişilerin onayı bence daha çok işe yarar

atayC kaç kişinin referansını almış mesela

Kusura bakma ama istersen açık açık "bu adamın nesine güveniyorsunuz? gidin atayC den alın" de istersen de herkesin içindeki kurtlar dökülmüş olsun.

Lütfen saygı sınırlarını zorlamadan post atın artık. Daha önce de yazdığım gibi isteyen istediği kişiden para almakta özgür, ben kimseye paranızı mutlaka benden alın, başkası 2 veriyorsa ben 3 veriyorum demedim, demem. atayC de diğer satanlar da kendi rızkını çıkıyor ben de. Çamur atarak kimsenin hakkını yemeyin

Sizin referansını kabul ettiğiniz kişiler; the_red, sagopa, alwaysandforever i tanımıyorum. Eminim değerli insanlardır, ama benden para almak şeklinde bir talepleri olmadı şu güne kadar. Oldu da ben mi olumsuz yanıt verdim?

Anlamadıgınız nokta şu, elimde 150m ye yakın para, antika vb. kaynak var. 1-2m dolandırmak için bunları riske atmak hangi akla hizmettir? Ha madem o kadar güvenmiyorsunuz, gelin gittigidiyor üzerinden alın ürünü. Siz oyundaki parayı teslim aldıgınızı onaylamadan gittigidiyor un hesabında kalıyor para, yukarıdaki postumda da yazmış oldugum gibi. Ama malesef herşeyi işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz.

2 gün önceye kadar ne the_razor u ne Özgür can'ı tanırdım. Dün Özgür can referansı yazdıktan sonra önce Aesthetics, sonra da the razor beni msnden ekleyerek para almak istediklerini söylediler. Alışverişimizi yapınca da sağolsunlar buraya referans yazdılar.

Bu kadar şeye rağmen hala senin referansların güvenilmez, bak atayC nin ne güzel referansları var demek kusura bakma ama komikten de öte...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr. XaaN

quote:

Orjinalden alıntı: xandor

Forumdan referans olarak verebileceğim emin_43 var. Onun dışında oyundaki kimliğimi güvenlik nedeniyle açıklamıyorum, parayı başkaları aracılığıyla transfer ediyorum.

Referanslarıma gittigidiyor üzerinden bakabilirsiniz geçen hafta 6 satış yapıldı ve %100 olumlu referans siteye eklendi.

Bunun dışında gittigidiyor üzerinden alacaksanız zaten sistem güvenli bir biçimde işliyor. Öncelikle gittigidiyora ödeme yapıyorsunuz ve bana oyun ici bilgilerinizi veriyorsunuz. Ben size teslimatı yapınca siz gittigidiyora teslimatın yapıldıgına dair onayı veriyorsunuz ve para bu aşamadan sonra benim hesabıma geçiyor.

Teslimat yapılmazsa zaten para gittigidiyordan sizin hesabınıza geri gönderiliyor. Kısacası oyun içi paranızı almadan parayı bana vermemiş oluyorsunuz.

~~

Eminim ki forumdan bir kaç arkadaşla alışveriş sonrasında bir güven ortamı oluşacaktır. Satmak istediğim 100m civarında bir para var elimde, ufak tefek dolandırıcılıklar peşinde koşarak ne daha sonraki satışlar için kendimi töhmet altında bırakır, ne de adımı lekeletirim. Zaten eminim ki pek çoğunuzun oyun içinde bildiği bir karakterim

Özgürcan arkadaşımla çarşamba günü alışverişimizi yapacağız, umarım o da iyi yorumlarını buraya yansıtacaktır.

Bunun dışında kontörlü hat kullanmadığımdan sadece nakitle çalışıyorum. Bunun için de;
    1. İşbankası'ndan havale
    2. Gittigidiyor'dan kredi kartıyla alışveriş
    3. PTT'den havale gibi 3 opsiyon sunabiliyorum sizlere. Eminim herkese yakın bir işbankası ya da ptt şubesi vardır

Hala devam ediyor mu satışlar? PTT ile havale yoluyla para satın almayı düşünüyorum...

Evet satışlar devam ediyor. Msnden beni eklerseniz detaylı konuşup indirim vb. konuları konuşup hesap bilgilerimi siz verebilirim.

msn: popmoneytransfer@windowslive.com

**Birazdan internet başından ayrılacağım, akşam 8-9 gibi konuşabilirsek ve yarın havaleyi öglene kadar yaparsanız yarın paranız hesabınızda olur. Cumartesi ve Pazar ptt den havale yapılabiliyor mu bilmiyorum malesef. Eğer aciliyetinz varsa aklınızda bulunsun istedim.

• quote:

mesela (mod umuz),the red,sagopa,always and forever gibi bu forumda uzun zamandır duran kişilerin onayı bence daha çok işe yarar

Madem almayacaksın ne diye ilanı baltalıyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

quote:

dedim oldu bak karsi cikanlar oluyomus iyikide o mesajı ben yazmamisim

• Şaka gibisiniz cidden.

Modlar başlıkta bir düzenlemeye giderse çok sevinicem açıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xandor

Şaka gibisiniz cidden.

Modlar başlıkta bir düzenlemeye giderse çok sevinicem açıkcası.

modlar yok 1 tane mod var.

ama cidden cok uzattınız isteyen alır isteyen almaz..

isteyen güvenir isteyen güvenmez. size mi kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

quote:

kim şikayet ettiyse bişey demiyorumda

ilanı baltalamıyorum sadece 1-2 referans la daha iyi olacağını sölüyorum..
    ama siz her zamanki gibi lafı(ları)başka bi yerinizden anlıyorsunuz...

kampanyan iyi ama 1-2kişiye teklif götür diyorum ama peeehh...

baltalamayla alakası yok istersen baltalama örneği gösterebilirim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.