Şimdi Ara

Popmundo Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lasts0ul

istisnalar kaideyi bozmaz örnek olarak burda yazan ölüler diyarı başarısıyla oyundaki başarı arasında dağlar kadar fark var.

bu arada akşama doğru müzik kariyer rehberi yazıcam sağda solda ya eksik yada kafa karıştırıcı rehberler var

Tam olarak emin olmadığın bazı konularda ben de yardım edebilirim tabi eğer biliyorsam
  • Buradaki her şeyin bir elden geçmesi gerekiyor dostlar, boş vakit buldukça eski rehberimsi konuları güncelleyelim
  • Doktorluk için hangi yetenekler lazım=?
  • @ok now

Temel Tıp : Bu yeteneğin 5* olması gerekiyor.
    Farmakoloji : Bu yeteneğinizin de 5* olması gerekiyor.
    Profesyonel Tıp : Bu yeteneğinde en az 3* olması gerekiyor.
    İleri Farmakoloji : Bu yeteneği kullanabilmeniz için de en az 2* olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

@ok now

Temel Tıp : Bu yeteneğin 5* olması gerekiyor.
    Farmakoloji : Bu yeteneğinizin de 5* olması gerekiyor.
    Profesyonel Tıp : Bu yeteneğinde en az 3* olması gerekiyor.
    İleri Farmakoloji : Bu yeteneği kullanabilmeniz için de en az 2* olması gerekiyor.

Vay anasını...
  • Aslına bakarsan müzik kariyeri ile aynı yani. Bir fark yok.

Rock
    Temel Telli/Vurmalı Enstürümanlar
    Elektro/Davul
    Vokalistlik

vs.
  • temel din sanırım ruh halini arttırıyor başka bir işe yarıyor mu? Bir de kaç yıldız gereklidir?
  • Ruh hali artırma olayı eskidendi sanırım. Temel Din Din Adamı olmak için gerekli. Sistem olarak 3* yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Ruh hali artırma olayı eskidendi sanırım. Temel Din Din Adamı olmak için gerekli. Sistem olarak 3* yeterli
    Din adamları nikah kıyabiliyordu değil mi nikah başarısınıda alalım o zaman
  • Bu oyunu ne kadar oynamayı denesemde hiç bir şey anlamadım oyunun amacı falan ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sankloflorino

Bu oyunu ne kadar oynamayı denesemde hiç bir şey anlamadım oyunun amacı falan ne

Oyun gerçek hayat simülasyonu. Bir karakter yaratıyorsun ve onu yönlendiriyorsun. İstersen doktor istersen danscı istersen müzisyen oluyorsun. Tabi bunlar şak diye değil müzisyen olacaksan gitar çalmayı , şarkı söylemeyi öğrenmelisin sonra şarkı bestelemelisin. Öyle yani amaç bu.
  • Grafiti yapmak yasal mıdır? Hapisde yatmayalım da :)
  • Eskiden yasaktı fakat artık yasal. İstediğin gibi yapabilirsin. Ama izmirde çoğu yerde koruma var , bazı yerlerde de vatandaştan dayak yiyebiliyorsun ama dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Eskiden yasaktı fakat artık yasal. İstediğin gibi yapabilirsin. Ama izmirde çoğu yerde koruma var , bazı yerlerde de vatandaştan dayak yiyebiliyorsun ama dikkat

100 grafiti başarısı almayı planlıyorum da, hangi yetenekleri kaç yıldız yapmam lazım? Ama minimum miktarı yazarsanız iyi olur. Şarkı yazmam lazım, çalacak adam gibi şarkı kalmadı.
  • Minimum için

Temel Sanat ve Dizayn
    Graffitti Boyama

yeteneklerinin 5 olması yeterli fakat bence yapabildiğin maksimum yıldızı yapmanı tavsiye ediyorum çünkü her yer kapılmış olduğundan bunların üzerine boya atmak için iki yeteneğininde 8-9 olması lazım. Örneğin bir elemanın temel sanat ve dizayn yeteneği ve graffiti yeteneği 5 yıldız senin 6 yıldız. Sen onun üzerine sprey boya atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Minimum için

Temel Sanat ve Dizayn
    Graffitti Boyama

yeteneklerinin 5 olması yeterli fakat bence yapabildiğin maksimum yıldızı yapmanı tavsiye ediyorum çünkü her yer kapılmış olduğundan bunların üzerine boya atmak için iki yeteneğininde 8-9 olması lazım. Örneğin bir elemanın temel sanat ve dizayn yeteneği ve graffiti yeteneği 5 yıldız senin 6 yıldız. Sen onun üzerine sprey boya atabilirsin.

O zaman biraz erteleyeceğiz bunu.
  • Bir karakterin oyuna ne kadar süredir girmediğini öğrenebiliyor muyuz? Veya kaç gün daha girmez ise öleceğini :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

Bir karakterin oyuna ne kadar süredir girmediğini öğrenebiliyor muyuz? Veya kaç gün daha girmez ise öleceğini :) ?

Karakter sayfasında puanın altında

Son çevrimiçi oluşu: xxxx-xx-xx yazar
  • Cengiz Manduk izmirdeyim oyundan pek anlamıyorum müzikle uğrasmak istiyorum ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var :)
  • Yukarıda yapılması gereken şeyleri kısa bir şekilde özetledim. Onu okuyarak başlayabilirsin Onun haricindeki sorularına da cevap verebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.