Şimdi Ara

Popmundo Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu fail olayından sonra birçok kişinin merak ederek oyuna başlağını gördüm. Yeni başlayan arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım ve yardım etmek isteyen gönüllülere ihtiyacım var.

Yeni başlayan bir kişi öncelikle anne görevlerini tamamlamalıdır. Birkaç kuruş için sokakta çalmayı tercih etmeyin. Kendinize güzel bir iş bulun. Bir süre o şehirde ikamet edin ve yeteneklerinizi geliştirin. Yetenekleriniz yeterli olmayacağı için şarkıda yazmayın. Hangi kariyerde ilerleyeceğinize karar verdikten sonra aşağıda paylaşacağım rehberlerden faydalanarak maceraya atılın

Rehberler için 1780810.1 nolu konuya bakabilirsiniz.

Bilmeyen arkadaşlar için; verdiğim noyu buraya yazınca konu karşınıza gelecektir :)

Rehberler biraz uzun ama okumak size çok önemli bilgiler kazandıracaktır. Öncelikli tavsiyem bir hedef belirlemenizdir. Oynadığım sürece oyun hakkında öğrendiğim en önemli kural hedefsizce oynamanın aptallık olduğudur :)

Ek sorular için de bu başlığı kullanabilirsiniz. Ayriyetten karakter adlarımızı ve idlerimizi bu konuda paylaşarak oyunda da iletişimi sağlayabiliriz

• Oyundaki adım Michael Scofield şu an hapisteyim.Çıkana kadar size bilgiler verebilirim.Çıkınca da bazı çekilişler yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogerThat! -- 11 Eylül 2011; 13:36:45 >
  • Her türlü konuda yardım etmek isterim :)
  • Her türlü konuda yardım almak isterim
  • Söylediğim rehberleri okuduktan sonra pek yardıma ihtiyacınız kalmayacak. Sonrasını burda soru sorarak öğrenirsiniz. Her türlü yardım dediğiniz zaman kimse birşey yazamaz :)
  • eskiden oynuyordum bu başlığı görünce tekrar başlamak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

+yetenek geliştirmek için üniversite mi yoksa önceliklerden yetenek geliştirme ayarı mı ?

+kitap yetenek geliştirir mi? (öğrenilir mi demiyorum) ?

+Forumdan bir arkadaş bana:

"Temel Telli Enstrümanlar, Temel Şarkı Söyleme 5 yıldız yap sonra Elektro Gitar, solistlik 5* yap sonra sıra sıra 8 e kadar yaparsın"

böyle dedi. sence bu yolu izlemeli miyim ? Rock sanatçısıyım ve Müzik kariyeri düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #### Pokemon Crater Rehberi ####
    18 yıl önce açıldı
    ...:::OMERTA OYUN REHBERİ:::...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitap okumakla sadece yetenek öğrenilir geliştirilmez. Forumdan sana onu diyen arkadaş doğru demiş bence de öyle yap. Ama ben olsaydım telli enstrümanlar ve elektro gitar yerine temel dansçlık ve pro.dansçılık geliştirirdim. Yani

Temel Dans
    Pro. Dans
    Şarkı söyleme
    Solistlik

Arkadaşın dediği gibi önce hepsi 5*. sonra hepsi 8*.

-

Yetenek geliştirme olayı ise şöyle:
    Tavsiye edilen yol 6* %65'e kadar yetenek geliştirerek(önceliklerden) geliştirmek. Üniversitede ders almak daha yavaş bir artış sağlar(notlar hari.) 6* %65'ten sonra ders vermek ders almak ya da yetenek geliştirmek aynı hızda oluyor ama ders almak ve vermekte kişisel gelişim notları gelme ihtimali var. Taa ki 9* 55'e kadar. Bu seviyeden sonra yetenek geliştirmekle artıramazsın yüzdeyi başarısız günceller alırsın. Bu seviyeden sonra ders almak ya da vermek zorundasın. Ders vererek gelen kişisel notlar daha fazla artırır o yüzden daha iyidir bence.

• quote:

Kitap okumakla sadece yetenek öğrenilir geliştirilmez. Forumdan sana onu diyen arkadaş doğru demiş bence de öyle yap. Ama ben olsaydım telli enstrümanlar ve elektro gitar yerine temel dansçlık ve pro.dansçılık geliştirirdim. Yani

Temel Dans
    Pro. Dans
    Şarkı söyleme
    Solistlik

Arkadaşın dediği gibi önce hepsi 5*. sonra hepsi 8*.

-

Yetenek geliştirme olayı ise şöyle:
    Tavsiye edilen yol 6* %65'e kadar yetenek geliştirerek(önceliklerden) geliştirmek. Üniversitede ders almak daha yavaş bir artış sağlar(notlar hari.) 6* %65'ten sonra ders vermek ders almak ya da yetenek geliştirmek aynı hızda oluyor ama ders almak ve vermekte kişisel gelişim notları gelme ihtimali var. Taa ki 9* 55'e kadar. Bu seviyeden sonra yetenek geliştirmekle artıramazsın yüzdeyi başarısız günceller alırsın. Bu seviyeden sonra ders almak ya da vermek zorundasın. Ders vererek gelen kişisel notlar daha fazla artırır o yüzden daha iyidir bence.

yanıtların benim için kitap gibi. çook teşekkür ederim. arşivledim.

şimdi ben temel telli ens. öğrendim onu geliştirmeyeyim o zaman.. temen dans öğrenip onu geliştireyim ? hepsi 8 olduktan sonra elektro ile temel telli yi 8 e çekerim ne dersin ?

• Bence ilk önce hepsini birden 5* a çek. Konserlerde yaptığın iki tane iş olmalı. gitarist ve dansçı gibi. ilk önce hepsini 5* yap(bu ilk aşamadır) sonra 8 en son 10* a çek. Sana tavsiyem telli enstrümanlar+elektro gitar öğreneceğine temel şarkı söyleme+solistlik öğren. Çünkü rock aktraksiyonlarında solistliği kullanacaksın. Birinden rica et verirler kitabını zaten ucuz birşey. Ben şu an da ankaradayım eğer ankaradaysan bende verebilirim.
  • quote:

Bence ilk önce hepsini birden 5* a çek. Konserlerde yaptığın iki tane iş olmalı. gitarist ve dansçı gibi. ilk önce hepsini 5* yap(bu ilk aşamadır) sonra 8 en son 10* a çek. Sana tavsiyem telli enstrümanlar+elektro gitar öğreneceğine temel şarkı söyleme+solistlik öğren. Çünkü rock aktraksiyonlarında solistliği kullanacaksın. Birinden rica et verirler kitabını zaten ucuz birşey. Ben şu an da ankaradayım eğer ankaradaysan bende verebilirim.

hmm anladım. ancak hepsini derden temel dans, pro dans, temel şarkı söyleme, solistlik, temel telli, elektro gitar mı? yoksa sadece temel dans, pro dans, temel şarkı söyleme, solistlik mi ?
  • 2 tane görev. Yani dansçılık ve solistlik. Bi de temelleri.
  • Başarılar rehberi için boşuna uğraşmayın

http://forum.donanimhaber.com/m_30712576/tm.htm

Ben burdan bakıyorum çok güzel hazırlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Başarılar rehberi için boşuna uğraşmayın

Başarıların oyun içi bir faydası var mı ?
  • Şahsen yok yani sana birşey kazandırmıyor ama yani oyunun amacı bu. Başarıları tamamlamak. Zaten sen ister istemez yapacaksın onları. Konser vereceksin başarı puanı , single çıkartacaksın başarı puanı sürekli öyle yani.
  • quote:

Şahsen yok yani sana birşey kazandırmıyor ama yani oyunun amacı bu. Başarıları tamamlamak. Zaten sen ister istemez yapacaksın onları. Konser vereceksin başarı puanı , single çıkartacaksın başarı puanı sürekli öyle yani.

iyi madem onun için ayrı bi çaba harcamayayım şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgam at

quote:

Başarılar rehberi için boşuna uğraşmayın

Başarıların oyun içi bir faydası var mı ?

Bu rehber eski rehber değişen başarılar yeni gelen başarılar var
  • Çoğu aynı ama hocam.
  • istisnalar kaideyi bozmaz örnek olarak burda yazan ölüler diyarı başarısıyla oyundaki başarı arasında dağlar kadar fark var.

bu arada akşama doğru müzik kariyer rehberi yazıcam sağda solda ya eksik yada kafa karıştırıcı rehberler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

istisnalar kaideyi bozmaz örnek olarak burda yazan ölüler diyarı başarısıyla oyundaki başarı arasında dağlar kadar fark var.

bu arada akşama doğru müzik kariyer rehberi yazıcam sağda solda ya eksik yada kafa karıştırıcı rehberler var

bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.