quote:Orjinalden alıntı: Qcu quote:Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin ikincisi yakında Çok hızlısın hocam belki seri üretim yapıyordur
quote:Orjinalden alıntı: Beefyking Bebek, seri üretim, vuruş karış vs. Oyunda sağlıklı seks ve Aspirinin bebe müjdesi.. Daha var mı daha
quote:Orjinalden alıntı: 3raYs Bana Popmundoda Para Yardımı Yapabilecek Var mı (H) Çık dışarı kimsin sen?
quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. quote:Orjinalden alıntı: 3raYs Bana Popmundoda Para Yardımı Yapabilecek Var mı (H) Çık dışarı kimsin sen?
quote:Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. quote:Orjinalden alıntı: 3raYs Bana Popmundoda Para Yardımı Yapabilecek Var mı (H) Çık dışarı kimsin sen? Böhööytt(Recep İvedik.GİF)
Dostlar Bahadır Öztürk adlı şahısa msnden popmundoda evleniceğiniz kızın msnsi vermeyin asılıyor.Sapık seni ben böyle tanımamıştım seni..
quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. Dostlar Bahadır Öztürk adlı şahısa msnden popmundoda evleniceğiniz kızın msnsi vermeyin asılıyor.Sapık seni ben böyle tanımamıştım seni.. İnanmayın buna akideşler.Zaten çikin sevgilisi niye asılıyım:(
quote:Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. Dostlar Bahadır Öztürk adlı şahısa msnden popmundoda evleniceğiniz kızın msnsi vermeyin asılıyor.Sapık seni ben böyle tanımamıştım seni.. İnanmayın buna akideşler.Zaten çikin sevgilisi niye asılıyım:( Hadi ordan..
quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. quote:Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. Dostlar Bahadır Öztürk adlı şahısa msnden popmundoda evleniceğiniz kızın msnsi vermeyin asılıyor.Sapık seni ben böyle tanımamıştım seni.. İnanmayın buna akideşler.Zaten çikin sevgilisi niye asılıyım:( Hadi ordan.. Oğlum bak sivil hayatta karşıma çıkma,ilk gördüğüm yerde fururum seni