quote:Orjinalden alıntı: tokasra Dostum öldürürsen bence senin ruh halin düşer. Çocuğun ölüyor kolay şey değil Çocuk ölünce ruh hali taban yapıyo:{
beyler baba oluyorum sonuna Uffff!!! Doğum sancıları sıklaştı! Zamanı geldi! HEMEN HASTANEYE!!! Birisi ambulans çağırabilir mi lütfen?!
quote:Orjinalden alıntı: l_l_l_l quote:Orjinalden alıntı: l_l_l_l Popmundodaki hesabımı nasıl kapatabilirim? Kapatamazsın. Ancak zehirleyerek öldürmen mümkün. quote:Orjinalden alıntı: muratgiray1 Evlatlık İçin Şu Başlığa Bakmadan Karar Verme Forums » Türkçe Forum » TR - Evlatlık verenler DonanimHaber'deyiz Farkındaysan
quote:Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin beyler baba oluyorum sonuna Uffff!!! Doğum sancıları sıklaştı! Zamanı geldi! HEMEN HASTANEYE!!! Birisi ambulans çağırabilir mi lütfen?! Oh be sonunda amca oluyoz:P
quote:Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk quote:Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin beyler baba oluyorum sonuna Uffff!!! Doğum sancıları sıklaştı! Zamanı geldi! HEMEN HASTANEYE!!! Birisi ambulans çağırabilir mi lütfen?! Oh be sonunda amca oluyoz:P Oleyy
quote:Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin beyler baba oluyorum sonuna Uffff!!! Doğum sancıları sıklaştı! Zamanı geldi! HEMEN HASTANEYE!!! Birisi ambulans çağırabilir mi lütfen?! Hayırlı Olsun..