Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hay ya iyice amele ettiler oyunu yine kapandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tpt_hf

Hay ya iyice amele ettiler oyunu yine kapandı.

Valla konsere aracı yetiştiremicez galiba:S.Hay Allah kahretsin ya
  • aman bosver kapansin hersey kapaniyo dukkanlar kapaniyo hesablar banlaniyo karakterler oluyo derken bi bakmissin tabutun icindesin
  • hala açılmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: halilboy

aman bosver kapansin hersey kapaniyo dukkanlar kapaniyo hesablar banlaniyo karakterler oluyo derken bi bakmissin tabutun icindesin

Felaket tellalı
  • Hacıııııııı
  • İyice içine ettiler
  • Beyler size bir şey sormak istiyorum Blue Dragon kardeşim bana hesap vermişti saolsun bir çocuğu var karısı terk etmiş bunu ve çocuğun velatetini istiyorlar başka bir heriflebende bunu adliyeden direk yapabilir miyim adam karekter öldürmen gerekecek diyoda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Beyler size bir şey sormak istiyorum Blue Dragon kardeşim bana hesap vermişti saolsun bir çocuğu var karısı terk etmiş bunu ve çocuğun velatetini istiyorlar başka bir heriflebende bunu adliyeden direk yapabilir miyim adam karekter öldürmen gerekecek diyoda..

velayet sendeyse hiiç verme derim
    bırak kıvransınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Beyler size bir şey sormak istiyorum Blue Dragon kardeşim bana hesap vermişti saolsun bir çocuğu var karısı terk etmiş bunu ve çocuğun velatetini istiyorlar başka bir heriflebende bunu adliyeden direk yapabilir miyim adam karekter öldürmen gerekecek diyoda..

bırak kıvransınlar

Karı 60 gün karnı burnunda gezmek istemiyormuşAma bebeğin bana bir yararı olmadığı için vermek istiyorum karşılığında 3-4 kitap alcam..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

bırak kıvransınlar

Karı 60 gün karnı burnunda gezmek istemiyormuşAma bebeğin bana bir yararı olmadığı için vermek istiyorum karşılığında 3-4 kitap alcam..

Yapma böyle bir şey ya. Para istiyorum de en az 500.000$. 3-4 kitaba velayetten vazgeçilmez. Bence de bırak verme velayeti.

• Bn olsam vermezdim. versemde en az 1m isterdim
  • Yok mu arttıran?
  • Yoga ustalığı öğretecek biri var mı? 1 ay içinde bir tarihte olursa çok sevinirim.
  • Offf:(.Alt tarafı 100 grubun konserlerini getircekler ne çok uzadı:(
  • djinn_inc ve :::Pesimist::: Naptınız beyler siz o kadar uçulur mu bebeğin fiyatı ne kadar lütfen birisi düzgün cevap versin çocuk forumda 10k dedi yoksa beni mi kekliyor çakal..
  • quote:

djinn_inc ve :::Pesimist::: Naptınız beyler siz o kadar uçulur mu bebeğin fiyatı ne kadar lütfen birisi düzgün cevap versin çocuk forumda 10k dedi yoksa beni mi kekliyor çakal..

Yok artık...
  • quote:

djinn_inc ve :::Pesimist::: Naptınız beyler siz o kadar uçulur mu bebeğin fiyatı ne kadar lütfen birisi düzgün cevap versin çocuk forumda 10k dedi yoksa beni mi kekliyor çakal..

en az 500-750 k
    ciddiyim
  • Fiyatı en az 500k eder. Ama ben çocuğum olsa vermem. Ondan 1m dedim
  • Vay çakal çocuğu ucuza kapatcaktı inadına Ravent yaprakları kullanıp çocuğu öldürecem o da karısıyla 60 gün cebelleşsin..Çok saolun beyler siz olmasanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snatch. -- 3 Eylül 2008; 12:00:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.