Herkes yenilik gelsin diye tutturmuş fakat birçok kişi son gelen yeniliklerden memnun değildi. Daha da beter hale getirmesinler de biran önce açılsın oyun
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
Herkes yenilik gelsin diye tutturmuş fakat birçok kişi son gelen yeniliklerden memnun değildi. Daha da beter hale getirmesinler de biran önce açılsın oyun
Haklısın...
Açılsın artık...
Açıldı.Gözünüz aydın.
Açılmış
Açılmasına açıldıda , bu yeni tema neyin nesidir ?
yeni yıl galiba kutlamak için birşey yapmamız gerekiyormu
Yeni yıl arifesinin teması.
Küçük havai fişek kutusu alın ve kullan'a tıklayın. 10 puan gelir.
beyler fazla parası olan yardım edeblir mi ya azcık para verse :) Roque dos Santos Viegas adamın adı. madness31 de kullanıcı adım :D
quote:
Orjinalden alıntı: Cheff_
beyler fazla parası olan yardım edeblir mi ya azcık para verse :) Roque dos Santos Viegas adamın adı. madness31 de kullanıcı adım :D
Şifreni de söyle tam olcak
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
quote:
Orjinalden alıntı: Cheff_
Şifreni de söyle tam olcak
xD zeki şey
quote:
Orjinalden alıntı: Akman39
quote:
Orjinalden alıntı: asdasdas123
quote:
Orjinalden alıntı: Akman39
Büyük bir yenilik geliyordur belki... Keşke gelse demo, split albüm, stadyum konseri vs.
evet katılıyorum çünkü öğle saatlerinde olan bakım 15 dklık bir bakımdı bence de büyük bir yenilik geliyor olabilir
lütfen yanılmayalım!!!
Bir adam da sisteme erişip büyük grupların konselrerini silmiş, onun dağıttıklarını toparlıyor da olabilirler
Arkadaş bilmiş nedenini.
bizde boşu boşnua umutlanmıştık.
quote:
Orjinalden alıntı: power_full
bizde boşu boşnua umutlanmıştık.
Bi dahaki sefere artık
İnşallah:).
kötü bir yenilik olacağına hiç olmasın daha iyi (çok mu iyimser oldu )
Oyun yeniden kapandı.Sanırsam grupların konserlerini getiriyorlar.Birsürü arkadaşımın konseri gitti:(