Şimdi Ara

Popmundo Yardım Başlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
6.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şansa Fazla beklemedim..Gidiyorum ama ne zaman varırım belli olmaz heralde?
    Maaşşımı almak için şehirde mi olmam gerekiyor?
  • Karakter sayfanda paranın oralarda yolda yazar. Ona tıklayarak öğrenebilirsin ne kadar kaldığını. Maaşını alman için o şehirde olman gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Karakter sayfanda paranın oralarda yolda yazar. Ona tıklayarak öğrenebilirsin ne kadar kaldığını. Maaşını alman için o şehirde olman gerekmez.

Teşekkürler..
  • Sonunda Micheal Scofield özgürlüğüne kavuştuKitap isteyen varsa verebilirim.Akşam Belgrada gidiyorum.
  • Yine yakalandım
  • Cadılar bayramı için bilmemiz geren birşey var mı
  • Yok sadece birini korkut başarıyı al.

Ayrıca birşey sormak istiyorum. Bu zombi avları için hala o tonla yetenek geçerlimi ?
  • Zombi avları için 3 tane yetenek var. İlla üçünü de öğrenmek gerekmiyor ama uygulayacağın stratejiye göre değişir. Ben tek yetenekle bir girişte 1000 zombi başarısı almıştım örneğin
  • Teşekkür ederim , birde zombilerin çıkış zamanları varmış o nedir Ben geçen Zombi gününde gördüm dükkanlarda geziyorlardı.
  • Eskiden şehire gelirlerdi. Artık öyle değil. Artık mezarlıkta oluyor hepsi. 5-10dk da bir geliyor ve karakterimiz yeteneklerine göre 1-10 arasında zombi vuruyor her gelişlerinde.
  • CharacterID=2765090
    Tuana Damgacı
    yardım alsam fena olmaz.
  • Bana mesaj atıp "donanımhaberdenim para versene" diyen kimdi
  • Haberleşmeleri bu başlıktan yapalım hemde daha güvenilir olur. Bu başlıkta adı olmayıp da para isteyenlere vermeyin lütfen.
  • Nasîr Türker
    ID:2798503

Bende yardım alabilirim
  • David Marco

Id: 2797773

Şehir madrid

Arkadaşlar oyuna yeni basladım yardıma ihtiyacım var bazı konularda .. Sizce istanbula taşınmalımıyım madrid okadar canlı değil gibi .. Temel mühendislik okumaya basladım .. Öğretmenim olabilcek birisini arıyorum ve temel ekonomi kitabı arıyorum teşekkürler şimdiden
  • Başka bir şehire temelli taşınınca her hangi bir şey isteniyormu?
    Birde kurtuluş gününün özelliği nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 21 Eylül 2011; 11:28:46 >
  • Hayır birşey istenmiyor.

Kurtuluş günü hatırladığım kadarıyla ilk devrimin gerçekleştiği gündü. Melvin Stjärnblom tarafından gerçekleştirilen devrimin olduğu gün Melvin anılır. Melvin t-shirtleri ile Melvin diriltilsin ya da diriltilmesin gibisinden bir oylama gibi bir şey var. Ama sanırım Melvin dirildi dünden itibarende Melvin t-shirtlerinin kredi ile alımı kalktı.
    Melvin dirildi de noldu diye sorarsanız hiçbir şey
  • Adsız pelerinde kalkmış Bizim pelerin ve tshirt iş yapacak desenize

bu arada bi kaç hafta içersinde fevkalade konser başarısı satmaya başlayacağız şuan harika konser veriyoruz en az kaç kademe daha konseri yükseltmeliyizki hiç bir yeteneği olmayan birisi bile başarıyı alsın
  • 2.5 ay sonrasına konser ayarladım bende. 51 gün kaldı konsere , 60 bilet satılmış şöhretim iğrenç Konsere kadar 100 satılsa eyvallah dicem

Single yaptım 1-2 hafta öncede malesef satılmıyor. Şöhretim artınca satılmaya başlarmı dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 22 Eylül 2011; 15:51:29 >
  • 51 gün kalmışsa 100 satılır merak etme hatta baya aşar 100'ü. Single'lar yaklaşık 3-4 hafta satıyor kalitesi ve reklamına bağlı olarak. 1 ya da 2 hafta civarı satabilir ama az olur satışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.