Şimdi Ara

Popmundo Yardım Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
6.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olaylardan sonra popmundo başlığı canlandı ve birçok kişi meraktan oyuna başladı. Yeni başlayanların doğal olarak maddi sıkıntısı oluyor. Bu başlıkta DH olarak kendi aramızda yardımlaşabileceğimizi umuyorum. Şimdilik para yardımından ziyade kitap yardımı olması gerektiğini düşünüyorum.

Yardım etmek isteyen ve yardım almak isteyen arkadaşlarım konuya mesaj atarlarsa isimlerini buraya ekleyeceğim. Şehir olarak uygun olan kişiler aralarında yardımlaşmayı bu başlığı takip ederek yapabilirler. Böylelikle hem ihtiyacı olan arkadaşların ihtiyaçları giderilir hem de karakterlerimiz arası ilişkiler gelişir.

Yardım Etmek İsteyenler:

Yardım Almak İsteyenler:

Bu listede gördüğünüz kişilerden aynı şehirde olanlar birbirleriyle iletişime geçerek yardımlaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Pesimist::: -- 24 Eylül 2011; 12:35:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Son olaylardan sonra popmundo başlığı canlandı ve birçok kişi meraktan oyuna başladı. Yeni başlayanların doğal olarak maddi sıkıntısı oluyor. Bu başlıkta DH olarak kendi aramızda yardımlaşabileceğimizi umuyorum. Şimdilik para yardımından ziyade kitap yardımı olması gerektiğini düşünüyorum.

Yardım etmek isteyen ve yardım almak isteyen arkadaşlarım konuya mesaj atarlarsa isimlerini buraya ekleyeceğim. Şehir olarak uygun olan kişiler aralarında yardımlaşmayı bu başlığı takip ederek yapabilirler. Böylelikle hem ihtiyacı olan arkadaşların ihtiyaçları giderilir hem de karakterlerimiz arası ilişkiler gelişir.

Hayrına Temel Şarkı Söyleme Kitabı ve Temel tıp kitabı istiyorum :) İstanbuldayım. Adım Sinan Altınkaymak. ID: Bulamadım Adımı ararsanız görürsünüz zaten. Bir kitap istoyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 12 Eylül 2011; 18:50:23 >

• Yardım edebilirim ama şu an hapisteyim.Oyundaki adım Michael Scofield.Id:2536506.Ve bunun için group sim den bir grup kuralım orda yardımlaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogerThat! -- 12 Eylül 2011; 15:21:56 >
  • Kuruyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RogerThat!

Yardım edebilirim ama şu an hapisteyim.Oyundaki adım Michael Scofield.Id:2536506.Ve bunun için group sim den bir grup kuralım orda yardımlaşırız.

group1181911@groupsim.com Herkes burayaa
  • Arkadaşlar her türlü yardım etmeye hazırım
  • Oyundaki adınızı buradan pm ile atın yardım ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Oyundaki adınızı buradan pm ile atın yardım ederim

Temel Telli Enstrümanlar, Temel Şarkı Söyleme Kitabı verirmisin 1k bişey tanesi :) Şimdiden teşekkür ederim.

Oyundaki Adım: Sinan Altınkaymak
  • 0nur! ve Buroc.k arkadaşlarımız sizde isim ve ıd'lerinizi verirseniz listeye ekleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgam at

quote:

Temel Telli Enstrümanlar, Temel Şarkı Söyleme Kitabı verirmisin 1k bişey tanesi :) Şimdiden teşekkür ederim.

Kayıt olduğu için yerimden kıprayamıyorum, bitince ilgilenirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

0nur! ve Buroc.k arkadaşlarımız sizde isim ve ıd'lerinizi verirseniz listeye ekleyebilirim

Aslında ID verme yanlısı değilim zamanında gelişen bazı olaylar yüzünden ama şimdi bu başlıkta sanırım vermemizin bir sakıncası yok :)

Edit: PM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 10 Temmuz 2012; 14:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

quote:

Bekliyorum ustam Bu arada tekrar sağol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen de sağol :) Ama kızımı da yeni getirdim İstanbul'a, mesajda da belirttim benim manyak grup arkadaşım yerinde durmuyor Cakarta'ya uçurmuş bizi. Kitapları aldım duruyor, kızımla ilgilendiğin an verebileceğim sana ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen de sağol :) Ama kızımı da yeni getirdim İstanbul'a, mesajda da belirttim benim manyak grup arkadaşım yerinde durmuyor Cakarta'ya uçurmuş bizi. Kitapları aldım duruyor, kızımla ilgilendiğin an verebileceğim sana ;)

Tamam, ilgilendim Ya bi sorum olacak, kitabı kullanınca öğrenememe gibi bir şey olabiliyor mu ? Düzgün zekaya sahibim.. Mesela kaç gündür üni.'den Temel tıp öğrenemiyorum

Edit: Eğer %100 ise temel tıp kitabı da yollarmısın? ama üniversiteye gitmek ile aynı oranda ise yollamana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 14 Eylül 2011; 11:02:55 >

• Kitap okuduğun zaman %100 öğrenirsin :)

Düzgün zeka çokda iyi değildir ismine aldanma :) mükemmel olana kadar dplerini zekaya vermeni tavsiye ederim.
  • @:::Pesimist:::

Cevabın için ve oyunda genel olarak bana yardımcı olduğun için teşekkürler.

@0nur!

Kitaplar için tekrar tekrar teşekkür ederim.
  • RogerThat! hocam günlüğün kahkaha attırdı.

"Koğuş ağasından nefret ediyorum"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 18 Eylül 2011; 13:30:22 >
  • quote:

@:::Pesimist:::

Cevabın için ve oyunda genel olarak bana yardımcı olduğun için teşekkürler.

@0nur!

Kitaplar için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim, DH ne için var
  • İyi Forumlar..Bende bir haftadır can sıkıntısna sardım oyuna. Anne isteklerini yapmaya çalışıyorum.
    Sorum şu ki.. Uçakla izmire geldim geri dönemiyorum uçak parası yok??asıl dönebilirm acaba?
    Sokakta çalarak para gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonthas -- 15 Eylül 2011; 20:07:38 >
  • Sokakta çalarak para gelir. Ya da seyahat yollarına gidip önceliğini otostop çekmek yaparsan seyahat yolu hangi şehre bağlıysa oraya gidersin. Tabi ne zaman alırlar belli olmaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.