Şimdi Ara

Popmundo Yardım Başlığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
6.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım bende.
  • 3günümkalmısve David Marco, çapkın bir insan ve zayıf derecede çekici, çok kötü dış görünüşe sahip. David zeka olarak çok iyi seviyede. David, çok kötü bir sese ve zayıf bir müzik yeteneğine sahip. Bütün özelliklerinizi görün. özelliklerim bu seviyede ozaman yandım denebilir başlarda salak gibi yeteneğe harcadım puanı
  • Sahne ismi olayını nasıl halledicez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Sahne ismi olayını nasıl halledicez?

en başta şöhretinin %50nin üstünde olması gerek.
  • Tamam o kadarını halledeyim sonra devamını yaparım
  • Brükselde her türlü yardım edebilirim.Ama Brüksel dışına çıkamam

Michael Scofield
    2536506
  • Beyler yeteneği 10 yıldız nasıl yapıcaz. Benim temel telli enstrümanlar 10* falan nasıl yaptım hiç bilmiyorum. 8. yıldızdan sonra üniversiteye gidince daha iyi yere ihtiyacım var falan yazıyor. Öğretmene verecek paramda yok.

@EinsteinBaran
    Mesajını editle kaldır karakter adını falan. Popgod'lar bir kere basmış burayı banlamış herkesi aman diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Beyler yeteneği 10 yıldız nasıl yapıcaz. Benim temel telli enstrümanlar 10* falan nasıl yaptım hiç bilmiyorum. 8. yıldızdan sonra üniversiteye gidince daha iyi yere ihtiyacım var falan yazıyor. Öğretmene verecek paramda yok.

Üniversitede profesör olarak çalışmanız gerekiyor. Onun içinde temel öğretmenlik 5* olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivb

quote:

Beyler yeteneği 10 yıldız nasıl yapıcaz. Benim temel telli enstrümanlar 10* falan nasıl yaptım hiç bilmiyorum. 8. yıldızdan sonra üniversiteye gidince daha iyi yere ihtiyacım var falan yazıyor. Öğretmene verecek paramda yok.

Üniversitede profesör olarak çalışmanız gerekiyor. Onun içinde temel öğretmenlik 5* olması yeterli.

Temel öğretmenlik 5 yaparsam yeteneklerimi 10 yıldız yapabilirmiyim yani öylemi diyorsunuz ? Peki maaş ne kadar ? Şimdi ki işimden ayıptır söylemesi 6000 alıyorum

edit : Üniversite Profesörü x 3 500 TL

Hocam bu paraya geçinilirmi allasen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 11 Ekim 2011; 22:23:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivb

quote:

Temel öğretmenlik 5 yaparsam yeteneklerimi 10 yıldız yapabilirmiyim yani öylemi diyorsunuz ? Peki maaş ne kadar ? Şimdi ki işimden ayıptır söylemesi 6000 alıyorum

edit : Üniversite Profesörü x 3 500 TL

Hocam bu paraya geçinilirmi allasen

Üniversiteye gidenlerin bir çoğu maaşı umursamadığı için sorun olmuyor. Vip karakterin varsa yardımcı olurum sana maaş konusunda. Tabi kendini geliştirmeye bu denli hevesliysen

• Hocam vip'im ve geliştirmekte hevesliyim. Yani acaip azimliyim diyelim hedefim iyi bir müzik kariyeri. İzmir de yaşıyorum fakat izmirdeki ünilerde temel öğretmenlik öğreten üniversite yok
  • bana pm at hocam 443555 id numaram
  • Yolladım hocam. ID numarasını kaldır istersen ne olur ne olmaz. Ben olayı duyduktan sonra fena tırstım
  • meraba. ben nası bi konsere izleyici olarak katılabilirim bunu sormak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

meraba. ben nası bi konsere izleyici olarak katılabilirim bunu sormak istiyorum

Konsere çıkan bir sanatçı sahneye başka bir sanatçı davet et seçeneği kullanırsa katılabilirsin. Ama bunu kullanan çok azdır ve mekanda çok fazla karakter bulunuyorsa ihtimal daha da düşer.

Bu arada arkadaşlar Popmundo yardım başlığı sorularınızı değil parasal yardımı kastediyor. Sorularınızı rehbere sorarsanız daha bir düzenli olur
  • Oyunda bişeyler yapmaya çalışan. Işığı olan kişilere maddi yardımlarda bulunabilirim.
  • 5* Temel Ekonomi 3* Muhasebe İş Arıyorum ! Ceo + Vip im Şirket Kurmaya Hazırlanıyorum Para Lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 13 Ekim 2011; 18:45:32 >
  • Bende başlamak istiyorum herkes konuşuyor okulda yardm ederseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Konsere çıkan bir sanatçı sahneye başka bir sanatçı davet et seçeneği kullanırsa katılabilirsin. Ama bunu kullanan çok azdır ve mekanda çok fazla karakter bulunuyorsa ihtimal daha da düşer.

Bu arada arkadaşlar Popmundo yardım başlığı sorularınızı değil parasal yardımı kastediyor. Sorularınızı rehbere sorarsanız daha bir düzenli olur

bilet almak istiyorum ben. konser bileti. hani şu para ödenenden ?? konuk sanatçı olarak katılmak istemiyorum. bi bilginiz var mı bu konuda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

bilet almak istiyorum ben. konser bileti. hani şu para ödenenden ?? konuk sanatçı olarak katılmak istemiyorum. bi bilginiz var mı bu konuda.

Öyle birşey yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.