Şimdi Ara

POPMUNDO YENİ BAŞLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ya ben bu popmundo da 4.gunum de zeka yı ortalama altı suan ama üniye gıdıyorum cok yavas gelişiyo yetenekler suan 3 tane yıldız 1 var ben bunları gelıstırmek ıcın ne yapmam lazım uniye gidiyorum ama oda gunde 1 kere fln cok az artırıyo mesela bestecelik dersi alıyorum hala 1,5 yıldızda. yardımcı olursanız çok sevinirim ya.
    çaylak puanı belırlı bı zamanda mı gelıyo yoksa bişiler yaparak mı geliyor.
    -vıp üyelik aldım ama bi katkısınıda görmedim
    -yardımcı olursanız sevinirim.
    -öncelikte yanlış yaptıgım bişi mi var anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winusers -- 26 Mart 2012; 13:21:06 >

• Üniversitede ders alırken herhangi bir zeka seviyesi gerekmiyor zaten, zekan ne olursa olsun aynı yüzdeyle gelişiyor. Zekanı mükemmele yakın yapmadan önceliğini yetenek geliştirme yapma sakın, üniversitedeki dersler daha hızlı geliştirir çünkü. Ders alırken üniversitede bulunman daha fazla gelişim yüzdesi kazandırır. 5 yıldızdan yukarı yapmaya çalışma boşuna, zeka seviyen artınca yaparsın.
    Çaylak puanları her güncellemede 2 tane olmak üzere toplam 18-19 gün boyunca gelir. Sakın onları yeteneklerin üzerinde kullanma zeka ve müzik yeteneğini arttrmaya bak.
    Oyuna başlar başlamaz VIP almak boşu boşuna masraf çünkü gerçekten de bir artısını göremezsin, karakterini biraz daha geliştirip alsaydın keşke.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • belki bi katkısı olur diye almıştım ama hata yptım o zaman hep unı de oluyım ozaman dimihergun 1 kerede % yetenek artıyo glb
  • quote:

Orijinalden alıntı: winusers

belki bi katkısı olur diye almıştım ama hata yptım o zaman hep unı de oluyım ozaman dimihergun 1 kerede % yetenek artıyo glb

Önceliğin derse girmekken sürekli üniversitede durmak en mantıklısı zaten. Yetenek yüzdesi dışında üniversitede ders alırken "yetenekler hakkında kişisel not" düşme şansı da var, eşyayı kullandığın an yeteneğine büyük bir yüzde (2-3 güncellemeye denk) ekleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.