Bildirim
Popomundo'da 1000$ maaşla barmen alınacaktır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vuhuuuu ii para ben 260 alıom 2 gün oldu başlayalı yeteneğim yok ama 1000 $ almak isterim iştende adım yüksel li bişey nasıl ben gircem oraya -
1150 gündür fln aynı işte çalışıyorum 1000 alıyorumm zam istiorum bnde:D valla yeni başlayanlar iiçin süperr bnce kaçırmayın -
bn 1500$alıyorum ve tezgahtarım :D bence erek yok bana -
yav dostum sen bana söle senin işine nasıl girceğimi hemen kendi işimden çıkarım cumayada az kaldı nolur acta söle zaten para hiçbişeye yetmio sokakata calıom -
arkadaşlar ceo olmak için Vip olmak gerkio die duydum ben vıp yim demedim ama zekam yeterli deilmiş ceo olmak için nekadar zeka gerekiyor -
en az vasat seviye ceoluk için -
ben işimi bıraktım avuka t olcaktım 1yıldız lazımmış maaşımda 1100 dü yine işe girdim 800alıyom *olunca avukat olcam -
bn avukatım 3150 $ alıom :) -
yav kanki bana ne yapmam gerektiğini asölede girim 260 maaş alıom cuma ünü gelmeden gireyim sölede -
quote:
Orjinalden alıntı: Aquonix
bn avukatım 3150 $ alıom :)
bizim burda avukatlar 2000$ ı geçmez...
bende muhasebeciyim 2450$ alıom ama muhasebecilik avukkatlardan daha fazla emek ister çünkü temel ekonomi 3 yıldız olması gerek sonra muhasebe 1 yıldız
oh siz kebap -
Ben 1 634 alıom laborant -
laborantlık ve avukatlığa nasıl başvurabilirim? ilanlarda öyle seçenek göremedim de? -
Laborant için Temel Fen ***** olması lazım avukatlığı bilmiyorum.Laboranta basvurmak icin laborant binasina gidip çalışanlara var boşyer varsa BAŞVUR çıkar -
peki laborantlık binası nerededir? -
bilmem ben oynamıyorum bu oyunu internettenmi indiriyorsun -
yok indirmeli değilwww.popomundo.com a gir oraya üye ol ilk başkta kafan karışır sonra 2 günde anlarsın bu arada ben sokakta çalınca çaylak puanlarını müzik yazmaya verebildiğini bilmiodum sağlık hemen yükselio ben bundan sonra müziğin sözüne verdim şimdide melodiye vercem -
bende Glasgowdaki punk rock barıma 1000 dolardan başlayan maaşla çekiciliği en az ortalama üstü barmenler arıyorum.. oyundan Melis Kos pm atın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X