Şimdi Ara

Popomundo'da 1000$ maaşla barmen alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roma'daki heavy metal barıma başlangıç olarak 1000 dolar maaşla barmenler alınacaktır. Oyuna yeni başlayanlar için gayet iyi bir miktardır. İlgilenenler pm ile ya da oyundan Dean Mughan 'a mesaj atarak işe başlayabilirler

not: ilk etapta 6 adet barmen alınacaktır.

• vuhuuuu ii para ben 260 alıom 2 gün oldu başlayalı yeteneğim yok ama 1000 $ almak isterim iştende adım yüksel li bişey nasıl ben gircem oraya
  • 1150 gündür fln aynı işte çalışıyorum 1000 alıyorumm zam istiorum bnde:D valla yeni başlayanlar iiçin süperr bnce kaçırmayın
  • bn 1500$alıyorum ve tezgahtarım :D bence erek yok bana
  • yav dostum sen bana söle senin işine nasıl girceğimi hemen kendi işimden çıkarım cumayada az kaldı nolur acta söle zaten para hiçbişeye yetmio sokakata calıom
  • arkadaşlar ceo olmak için Vip olmak gerkio die duydum ben vıp yim demedim ama zekam yeterli deilmiş ceo olmak için nekadar zeka gerekiyor
  • en az vasat seviye ceoluk için
  • ben işimi bıraktım avuka t olcaktım 1yıldız lazımmış maaşımda 1100 dü yine işe girdim 800alıyom *olunca avukat olcam
  • bn avukatım 3150 $ alıom :)
  • yav kanki bana ne yapmam gerektiğini asölede girim 260 maaş alıom cuma ünü gelmeden gireyim sölede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aquonix

bn avukatım 3150 $ alıom :)

bizim burda avukatlar 2000$ ı geçmez...

bende muhasebeciyim 2450$ alıom ama muhasebecilik avukkatlardan daha fazla emek ister çünkü temel ekonomi 3 yıldız olması gerek sonra muhasebe 1 yıldız

oh siz kebap
  • Ben 1 634 alıom laborant
  • laborantlık ve avukatlığa nasıl başvurabilirim? ilanlarda öyle seçenek göremedim de?
  • Laborant için Temel Fen ***** olması lazım avukatlığı bilmiyorum.Laboranta basvurmak icin laborant binasina gidip çalışanlara var boşyer varsa BAŞVUR çıkar
  • peki laborantlık binası nerededir?
  • bilmem ben oynamıyorum bu oyunu internettenmi indiriyorsun
  • yok indirmeli değilwww.popomundo.com a gir oraya üye ol ilk başkta kafan karışır sonra 2 günde anlarsın bu arada ben sokakta çalınca çaylak puanlarını müzik yazmaya verebildiğini bilmiodum sağlık hemen yükselio ben bundan sonra müziğin sözüne verdim şimdide melodiye vercem
  • bende Glasgowdaki punk rock barıma 1000 dolardan başlayan maaşla çekiciliği en az ortalama üstü barmenler arıyorum.. oyundan Melis Kos pm atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.