nası gidio? oynayanların tartışma topiği olsun ma pek oynayan yok hearlde
one ya
ismi garip biraz
Ben oynuyordum ama bu sıralar ilgilenmiyom
Var ya var :D.. iğrenç bir konser vermişim bugün ve gerçekten berbat bir groupie geldi :D
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
one ya
ismi garip biraz
çok geniş çaplı güzel bir oyun tabii genel olarak star olmaya çalışıyosun herşey starlık içiçn
Ankara'dayım.
quote:
Orjinalden alıntı: EredLithui
Ankara'dayım.
bende ank.dayım öğretmen arıyorum
100 gçkin gündür oynuorm aslen istanbul vatandaşıyım ama konserlerden pek istanbulda durduum sölenemez
Bende ankaradayım. Konser vermeyi bıraktım. Bütün yeteneklerimi fulleyip 1 albüm ve turneyle geri dönecem bekleyin benii
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
Bende ankaradayım. Konser vermeyi bıraktım. Bütün yeteneklerimi fulleyip 1 albüm ve turneyle geri dönecem bekleyin benii
Aynen... Bütün konserleri iptal ettim (yani erteledim) provaları %100 yapıp yetenekleri de 5* yapıp single çıkarıcam Erol Doğru; ...:::abstract:::...
Ya bu ruh halini yüksek tutmanı bir yolu yok mu.. Fake hesap alıp bayan karakterle ilişki kurduruyorum sürekli ama o da kurtarmıyor sürekli depresyon yeter be.
benim karakter bugda kaldı yaf istanbul-dubrovnik yolunda kaldı hiç bi yere oynatamıom
Otostop çek alırlar ben newyorktayım
Oyun isimden kaybediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme