Şimdi Ara

popomundo oynıyan varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gruba girmek için camia bölümüne gel orda arama bölümü var grup aradan grup arıyablirsin nası para kazanılcak bende araştırıiom 8 saat olmuş oyuna başlayalı bbulursam sanada yazarım bide bi pm atcam şimdi bak
  • işe girdikten sonra cuma gunleri paranız gelio....
  • yaw başka bi gruba geldim druba nasıl katılcam
  • meganehb üye oldum Los Angles'tayım ve baya karışık geldi grup kurrdum yaptığım müziklerimi nasıl yayınlarım bana pm den msn ni atarsan konuşalım ve bana yardım et....
  • once soz ve melodileri yazman gerek sonra sarkının adını tıklıyıp oradan enstrman secin ben rapci yaptım sonra paranız oldunda prova yapıp geliştirin kendinizi sonrada konser ayarlayın barlarda kendinize
  • nası ev kiralıcam
  • şehire girip oradan şehir hizmetlerine bas acılan yerlerdeki yerlere git oradan meydana git girdiin yerde soldaki resimde city hall yazar bide yerin ismi war bende Campidoglio yazıo sende de aynımı yazar bılemem bi araştır oradaki yerleri
  • @nacro tenkyu veri maç

nası biyere gitçem
  • ben şimdi üye oldum oyun çok fazla detaylı ve çok karmaşık ben gruplara nasıl katılıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacro

once soz ve melodileri yazman gerek sonra sarkının adını tıklıyıp oradan enstrman secin ben rapci yaptım sonra paranız oldunda prova yapıp geliştirin kendinizi sonrada konser ayarlayın barlarda kendinize

nacro konser vermeyi biliyorums adece grubuma nasıl müzik ekliyecem ve müziğe nasıl kapak yapacam yani resim onu soruyorum...???

• albüm demek istedin heral onun içiçn kayıt yapman larım single 2 şarkı istio albüm 8 sanırım yani kayıt stüdyosunda 8 şarkı kaydetmen gerek
  • saol bu oyun baya karışık ama ne yapacaz...
  • bende bayadır oynuyodum ama bıraktım başlangıçta baya hızlı gelişiliyor fakat sonradan zorlaşıyor.
  • üzüldüm bende başlayalı daa bi gün olduda
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacro

once soz ve melodileri yazman gerek sonra sarkının adını tıklıyıp oradan enstrman secin ben rapci yaptım sonra paranız oldunda prova yapıp geliştirin kendinizi sonrada konser ayarlayın barlarda kendinize

her şarkıya farklı prova ayarlamak gerekmio dimi?
  • ben 2 gün
  • eğer hesabum hala duruyrsa birine verebilirim varmı isteyen?1050 maaş veren bir işim vardı herhalde şuan baya para birikmiştir.
  • benn bennn ne olur benn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 31 Ocak 2007; 16:38:20 >
  • yanlız işten çıkarılmışım bakmadığım için o yüzden sadece 5000 pafam var
  • olsun ben alırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.