Şimdi Ara

popomundo oynıyan varmı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nacro

1) işinde basarılısındır heralde bilemicem patronun canı sıkılmıs zam yapmış neden die soruomusun bide dusunme bile
    2)karaktere gel oradaki resmini tıkla sonra acılan yere URL yi kopyalıyıp resmi deiştire bilrsin
    3)seni beenmiorum kanımca!!

1) ama niye 25 YTL cik yaptı
    2) ok.saol.
    3) bende seni beemiorum kanımca

• ne olur biri hırsızlık nasıl yapılacak söylesin
  • Mcann:
    ya hırsızın bırınden hırsızlıı ogrencen yada dukkanları gezip hırsızlıın kitabını alıp okucan

wandy:
    1)zevk meselesi gonlunden okadar kopmus naparsın
    2)Reca ederim
    3)Tenhada kastırırım

• quote:

Orjinalden alıntı: nacro

wandy:
    1)zevk meselesi gonlunden okadar kopmus naparsın
    2)Reca ederim
    3)Tenhada kastırırım

1)ok
    2)ok
    3)ama niye yapiysınn gaffır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 1 Şubat 2007; 17:52:25 >

• Abi kitap falan yok arıyorum bir türlü bulamıyorum bulursanız söyleyinde alim
  • aynen bende
  • beyler ayar oldum burda benim ark 3-4 kızı hamile bırakttı bn daha kızlara espri yapıp içki ısmarliabiliorum vede şarkılarımda söz 100 de 100 dierine nasi yapacam:D yüzde 4 :D
  • o melodi galiba çaylak puanıyla yükseliyo bendede hçi yükselmemişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Üye oluyorum

Abla gel istanbul da ol kayıt bizim gruba gel !st.AttacK ismi rap grubu
  • Ben 100 küsür gündür oynuyorum.Yeni başlayanlara tavsiyelerim bayanlara abaza abaza mesajlar göndermeyin.
    O tarz işler için yonja tarzı bir sürü site var.(Bu arada bayan değilim sadece hepsinin ortak sorunu bu diye yazdım)
    Şu anda iyi bi Rock grubunun lideriyim, 4 kişiyiz grupta, sallıyoruz piyasayı single'mız da deli gibi satıyo..
    Herşey tıkırında..
  • bizde iyi rock grubuyuz hava mı atıyonEspiri yarışmıyorum senle yanlış anlama
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 26 Eylül 2008; 21:49:34 >
  • Ya ne bugu etme yaw Bak milleti gaza getiriyon sonra herkes hileci oluyo açmayın bu konuları.
    OzanKHAN seni kınıyorum Türklerin hiçbiri abaza abaza mesajlar atmaz.Bunu nasıl yakıştırdın merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 20 Şubat 2007; 14:01:49 >
  • arkadaşlar bn kamera aldım ama nasıl kullanıcam kamera resim çekmeye yarıyor kanımca ama nsl kullanıcam ltfn çabuk yardım...!!!
  • birisiyle ilgilenirken aşasında bi nesne mi esşyamı ne kullan dio ordan kullanabiliosun sadece.
  • işe girdim ödeme nasıyapılıo her gün mü para alcam
    bilgi pls
    ayrıca şarkı yazarken ilk söz mü yazcaz yoksa müzik mi yapcaz
  • maaşlar cuma günleri ödenir..

istediğini yaz önce farketmez.ama yawaş ilerler 2 3 gün sürer şimdiden söliim yakınma
  • ben simdi uye oldum annemin isteklerini yerine getiriyimmi cook karısık yardim edinnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: N.

ben simdi uye oldum annemin isteklerini yerine getiriyimmi cook karısık yardim edinnnn

Mümkün olduğunca yerine getir süre kısıtlaması yok eğer bütün dilekleri yerin getirsen sana 500 dollar veriyor.Ve 5* Temel Davranış.
  • paralı değil dimi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.