Şimdi Ara

popomundo oynıyan varmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Graffitinizin ii olması icin gelişmesi lazım kitap okuyarak bunu yapa bilirsizn sosyalleşince arkadaşlarınızla bağınızı koparmıyorsunz ama onlar sizinle konusmazlarsa kopuyor zaman aşımına ugruo hırsızlık yapmak icin kimden birşey calıcaksan onun ismini tıkla sağ taraftan eşyalara gir we onun esyalarının yanındaki çal yazısını tıkla bolece calmış olucaksın ama yakalanırsın buyuk ihtimal CEO( genel mudur) olmak ve şirket acmak vs. vs. yapmak icin vip uyesi olmak gerekio... sorularınızı cvplamaya calısıcam hızlıca gectim gomediim sorular olabilr sorun cvplarım!!
  • grafiti için hangi kitap peki
  • pisigo senin werdiğin hspda diyoki ilk 100 kişi önünde konserimi werdim diyo ama hiç konser wermemiş grub
  • gruba para vermen gerekmiyor sen kiralayabilirsin.Gurup parayı sadece konserlerden alabiliyor.
  • eski grubumda yaptım konseri ama grup dağıldı
  • ok da grubun parası olmadan olmaz diyo senin dediğin Sütudyoda ben Kayıt Sütudyosundan bahsediyorum
  • haa oyunun forumlarına sor ben grup lideri değildim ve bence sana verdiğimdeki gruptan çık çünkü dier adam girmiyo hiç.Popomunda Gazetesinde seri ilanlara gir.Üye alan gruplar yerine bak orda iyi birtaneye başvur.
  • ya şu istambulda konser çok zor yaww heryer dolu 2 sonra anca yer war
  • ya dedimya başka gruba gir.2 kişi ile bişey yapamazssın.
  • edit: tamam ozamn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 1 Şubat 2007; 1:16:16 >
  • sen grup liderisingrubu sem kurdun çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piskomanyag

sen grup liderisingrubu sem kurdun çünkü

biliyorum zaten grup lideri olmak gibisi war mı diyorum
  • kabileye nasıl girebilirim
  • hırsızlık yapamadım yeneğin yok dedi

grafiti kitabı okuyamadım yeteneğin yok dedi

dedi dedi benide sinir etti
  • işe gir para kazan dukkanları gez kitapları al oku
  • ya grafiti kitabı aldım ama yetek yok dedi
  • 3 sorum olacah

1)maaşıma zam geldi!!neden?
    2)resmimi nerden deişcem
    3)Beni beenmiör mûsun??
  • 1) işinde basarılısındır heralde bilemicem patronun canı sıkılmıs zam yapmış neden die soruomusun bide dusunme bile
    2)karaktere gel oradaki resmini tıkla sonra acılan yere URL yi kopyalıyıp resmi deiştire bilrsin
    3)seni beenmiorum kanımca!!

• quote:

Orjinalden alıntı: meganehb

şifreyi değiştiremiyorsunuz oyunda

hehehe şifreyi değiştirebiliosunuz karaktere tıklayın diğer bilgilere tıklayın orda bilgileri düzenlemi öyle birşey olucak ordan değiştirebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.