Şimdi Ara

Popüler klavye uygulaması, App Store'dan kaldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Popüler klavye uygulaması, App Store'dan kaldırılıyor

Microsoft, iPhone için popüler klavye uygulamaları arasında olan Swiftkey’i Apple App Store’dan kaldıracağını, 5 Ekim’de de iOS sürümü için desteği sonlandıracağını açıkladı. Hali hazırda Swiftkey klavyeyi kullananlar, kaldırmadıkları sürece kullanmaya devam edebilecek.

Ayrıca Bkz.Rusya’nın dev uygulamaları App Store’dan kaldırıldı

Uzun süredir güncellenmiyor

iOS 8 güncellemesi ile iPhone’lara üçüncü parti klavye desteği geldiğinde, Swiftkey en çok indirilen klavye uygulamalarının başında geliyordu. 2014’te App Store’da yerini alan Swiftkey, 2016’da Microsoft tarafından satın alındı. Microsoft Swiftkey adını alan uygulama, App Store tarafında 1 yıldan uzun süredir güncelleme almıyor. iPhone kullanıcılarından gelen şikayetler çözümsüz bırakılmakla birlikte, Windows ve Android platformunda yeni özelliklerle güncellenen üçüncü parti klavye uygulaması için destek 5 Ekim’de sona eriyor.

5 Ekim'de App Store'dan kaldırılacak

Microsoft, “Swiftkey iOS desteğini sonlandırıyoruz. Ürünümüzün kullanıcısı olduğunuz için teşekkür ederiz. Verilerinizi nasıl yöneteceğinize ilişkin detaylar için lütfen data.swifkey.com adresine gidin. Uygulama, 5 Ekim 2022’de App Store’dan kaldırılacak.” dedi. Swiftkey ürün yönetimi direktörü Chris Wolfe, Swiftkey’i cihazlarına yükleyen kullanıcılar için, elle kaldırmadıkları ya da cihaz değiştirmedikleri sürece uygulamayı kullanmaya devam edebileceklerini söyledi.

Bu arada Apple, iPhone'un klavyesini geliştirmek için çalışıyor. Son olarak iOS 16'da klavyeye dokunsal geri bildirim eklendi.

Kaynak:https://support.swiftkey.com/hc/en-us/articles/4969728012186-Deprecation-of-Microsoft-SwiftKey-iOS-

• Ulan ben de diyorum neden durmadan hata veriyor. Rezil ettiler güzelim klavyeyi. Android'de canavar gibi çalışıp da IOS'da çalışmayan bir şey de görmüş olduk.

• daha fazla kullanıcıya ulaşmaları gerekirken neden böyle bir karar almışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft kaldırmak için mi satın aldın klavyeyi. 8 senedir kullandığım klavye Son 1 senedir rezil halde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • google keyboard daha güzel overrated çöp bi klavyeydi

• 3 sene güncelleme almamış appları kaldırıyoruz kardeşim...

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi; Apple tarafından yürütülen içerik politikası ve kullanım sözleşmesinden kaynaklıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllardır beğenerek kullandığım bir uygulamaydı. Üzüldüm.

• Aman Android için kaldırılmasın çünkü ben kullanıyorum, gayet güzel.

Varsa Android için daha güzel klavye, bilmek isterim.

• İsmini duyunca yükleyip denedim gerçekten çok güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İPhoneye T9 klavyeyi getirecek birkaç uygulamadan olabilir dedik. Adamlar dükkanı kapatıyor. Microsoft sırf hıncından bazı uygulamaları alıp onları bilerek kapatıyor.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyordum uzun süre de kullanmıştım. gboard a geçtim içindeki çeviri uygulaması için. bir eksiklik de hissetmedim samsung klavyesinden çok daha iyi ikiside

• Benim en çok kullandığım klavye . Aşırı üzüldüm.. spotlight da kasıyor du. Kesin apple yüzünden kapanıyor.

• Yıllardır Android cihazlarımda kullandığım klavye, önerileri gerçekten başarılıydı ve yazmayı hızlandırıyordu. Ipad'ime de yüklemiştim fakat malesef elveda diyeceğiz anlaşılan.

• Swiftkey de harfler çok küçük görünüyor en iyisi şu an gboard, sadece otomatik tahmini iyi çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be yıllardır kullanıyorum. Çok mesaj yazan biri değilim ama şimdi bi baktım da 72 600 dokunuştan kurtarıldı yazıyor. 4560 metrelik de flow yapılmış. Android de kaldırmayın o kadar kelime ezberlettim.

• Swiftkey'i Xperia XZ'de ön yüklü gelmesiyle birlikte tanıdım. O gündür bırakamıyorum. Öncelikle Türkçe karakter dizilimi bulunması benim için vazgeçilmez. Ayrıca sadece yazma değil, yazma dışındaki pano yönetimi de çok hoşuma gidiyor. Tabi tüm bu dediklerim Android versiyonları için geçerli. Umarım Swiftkey uzun süre daha hayatına devam eder.

• T9’un tasarımcılarının çıkardığı Swype’ın sahip olduğu Nuance şirketini 20 milyara satın alıp uygulamayı tamamen kaldırdılar. SwiftKey’i 250 milyon dolara satın aldılar şimdi çekiyorlar. Ee uygulaman kalmadı :D

Belli ki artık default klavyeden dolayı pazar kazanamayacaklarını düşünüyorlar.

• Geçen sene ilk defa iphone a geçince yaptığım ilk şey swiftkey yüklemekti. Ipuone'un o iğrenç ötesi klavyesi yerine harika bir seçenekli. Çok üzücü bir haber ama ios 16 ile uyumlu değildi zaten şu anda kullansam da. Olduğundan küçük görünüyor sonra düzeliyor şu anda.
    Iosta koskocaman ekranda bu devirde bile hala sayı dizisi olmaması kadar rezil bir durum olamaz.
    Swifkeyi şu an kullanırken bile özleyeceğimi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.