Şimdi Ara

popüler olamamış ama kaliteli yabancı dizi önerileri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polisiye gizem deyince önce Wayward Pines, sonra diğerleri gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bana hem polisiye hem gerilim hem biraz fantastik bişeyler olan içinde bir dizi önerebilir misiniz ?

• gilardo kullanıcısına yanıt
    'lucifer' izlemediyseniz aradıgınız kriterlere uyuyor
  • evet yanlıs alıntılama
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

'lucifer' izlemediyseniz aradıgınız kriterlere uyuyor

izliyorum hocam onu

• Black mirror diyenlere güvenmiştim

1. bölüm
    miğdem bulandı domuzla ilişkiye girdi başbakan böyle bişey anca dizide olur saçma sapan bir bölümdü. 1-2 bölüm daha izlicem ona göre karar veririm artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Black mirror diyenlere güvenmiştim

1. bölüm
    miğdem bulandı domuzla ilişkiye girdi başbakan böyle bişey anca dizide olur saçma sapan bir bölümdü. 1-2 bölüm daha izlicem ona göre karar veririm artık

Black Mirroru bazı arkadaşlar yanlış bahsetmiş. Salt bilim kurgu değildir BM. amaçlarıda o değildir. Aslında amaçları insanoğlunun teknolojiyle beraber ne hale geldiğini en psikolojik yönüyle aktarmaktır. Bu yönüyle bakarsan olağanüstü bir dizidir.

_

Konuda ilginç şekilde The Lost Room' u göremedim. eğer bilimkurgu arıyorsanız bu dizi bi Fringe gibi etki edebilir ki bana etti. Gördüğüm en kaliteli dizilerden birisidir.

Zaten yapımcısı Sci-Fi kanalıdır. Yanlız mini dizi 6 bölüm. Bunun dışında The Wire'da güzeldir sürükler. Gerçi son sezonunu izleyemedim ancak ilk 3 sezonu çok güzeldi.

Ayrıca 11.22.63 'ı görmemiştim gördüğüm iyi oldu. Teşekkürler konu için.

• Yok arkadaş yabancı diziler hakikaten bana göre değil. Yarısı ergen dizisi, diğerlerinin büyük çoğunluğuda ya aşırı yavaş ilerleyen diziler ya da dram dizileri.

Black Mirror gibi güzel senaryolu, Vikings gibi tarihi ADAM GİBİ dizi arıyorum ama yok arkadaş yok... Sözlükler ve forumlardaki yorumlara kanıp izlediklerimden sonra şunu söyleyebilirim gerçekten milletin dizi zevkiyle benimki arasında çok büyük fark var...
  • how to get away with murder
  • boris234 B kullanıcısına yanıt
    11.22.63, gotham, lucifer ve blindspot, damien adlı dizilere gözatmanızı öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 27 Mart 2016; 0:45:57 >
  • my name is earl bence harika bir dizi herkese tavsiye ederim.
  • Pretty little liars tavsiye ederim. Gizem konusunda çok iyi ve insanı şaşırtan ve insanı sürekli ters köşe yaptırır. Kısaca gizem konusunda çok iyi bir kaliteli dizi ve 7. sezonu haziranda başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 19 Nisan 2016; 0:35:08 >
  • tavsıye bakılacak
  • Endeavour kesinlikle! Dizi bir İngiliz dizisi ve mini dizi. Yılda 4 bölüm çıkıyor, 3 sezon mevcut. Sherlock ile benzeri ancak bu dizi 1965 - 66 - 67 yıllarında falan geçiyor. Dizi de tek bir kusur var, o da adam bir dava ile uğraşırken görmesi gereken ipucu bir anda önüne çıkıveriyor, örneğin dava sürerken komşusu evine yeni yatak alacak olmasa davayı çözemeyecek. Bunun dışında iyi bir dizi.
  • how not to live your life
    coupling

bu ikisine güldüğüm kadar hiçbir diziye gülmedim ve gülmeyeceğim büyük ihtimal. ingilizler güldürüyor.

bir de silicon valley amerikan komedisi olarak. çok içten.

ingilizceniz biraz varsa türkçe altyazı olmadan izleyin yoksa hiçbirine hak ettiği şekilde gülemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 19 Nisan 2016; 6:39:49 >
  • Peaky blinders. Şu an popi olan süper kahraman dizilerinden adını bile sayılı kişiler duyuyor ama kalite olarak günümüz çöplükleri yaklaşamaz bile.

• banshee çok popüler olamadı ama sarıyor iyi dizi
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    sherlock tadında ise eger dedıgınız gibi deneyip izlerim
  • guzel dizi ama neden bu kdr populer olamadı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.