Şimdi Ara

Popüler tarayıcı UC Browser, Windows 10'a geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Popüler tarayıcı UC Browser, Windows 10'a geldi

UC Browser, uzun zamandır mobil kullanıcılar tarafından tercih edilen en popüler tarayıcılar arasında yer alıyor. Yazılımın arkasındaki şirket Microsoft'un Windows 10 işletim sistemi için de özel bir sürüm geliştirerek tarayıcıyı PC'lere taşımaya karar verdi.

Bugün itibariyle PC'ler için UC Browser'ın Windows Mağazası versiyonu yayınlanmış durumda. Uygulama, Evrensel Windows Platformu (UWP) etiketi taşımasına rağmen henüz Windows telefonlarda kullanılamıyor. UC Browser'ın Windows 10 sürümü şu an için PC'lerde mevcut ve ilk kullanımda Microsoft'un Edge tarayıcısınından daha iyiymiş gibi bir izlenim veriyor.

Her şeyden önce UC Browser, Windows 10'a oldukça temiz ve basit bir kullanıcı arayüzüyle geliyor. Geliştirici ekip arayüzün özellikle dokunuş ve geleneksel fare/klavye kombinasyonu ile kullanılmak üzere optimize edildiğini söylüyor.

Ayrıca Bkz.Yılın konsept otomobili Renault Trezor oldu
    Web tarayıcısı, "minimalist görünümün yanı sıra ayarlar ekranından tamamen özelleştirilebilen fare hareketleri de dahil olmak üzere zengin bir dizi özellik sunuyor. Tarayıcının ekstra seçeneklerle donatılmış Omnibar isimli gelişmiş bir adres çubuğuna sahip olduğunu belirtelim. Sadece URL yazmak için değil çevrimiçi arama yapmak, yer imlerine veya tarama geçmişindeki girdilere göz atmak için kullanabiliyorsunuz.

UC Browser'ın, arkada iz bırakmayan gizli modu desteklediğini belirtelim. Ayrıca entegre bir parola yöneticisi ve cihazlarınız arasında yer imlerini senkronize etmeniz için bulut senkronizasyonu var. Uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu ve hiç reklam içermediğini de ekleyelim. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak tarayıcıyı Windows 10 bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Windows Mağazası: UC Browser

• Uc browser zaten windows phone 8.1 de vardı. Sizin videoları oradan indirebiliyordum. Windows phone platformunun en kullanışlı tarayıcısı idi.

Şimdi androide geçtim. Burdaki versiyonu daha iyi ve kullanışlı. Kendiliğinden adblock eklentisi var. İstediğim siteden istediğim videoyu indirebiliyorum. Dosya indirmede de çok kullanışlı. Canlı yayın bile en iyi bu tarayıcıda çalışıyor.

Not; video indirme eklentisi google play storeden kaldırıldığı için dışarıdan bulup indiriyorsunuz. Uc Browser Video Downloader apk şeklinde google a yazıp bulabilirisiniz.

• Chrome'un Google bağlantısı olmasa çok güzel tarayıcılar var ama Chrome Google'un gücüyle koca bir ekosistem yaratmış kendine. Bu ekosistemden ayrılmak kolay olmuyor maalesef...

• Uc Browaer değilde Samsung İnternet'i masaüstünde yayınlamalı. Betasını yayınladılar GM4G cihazımda kullanıyorum harika.

• Uzun süre Android sürümünü kullanmıştım. Sonra sonra garip bir şekilde yavaşlıyordu. Bende sonra sonra tarayıcıyı değiştirdim şimdi brave kullanıyorum onunda dahili reklam engellemesi var ve benim için bu bile yeterli. Ayrıca çok hızlı ve zamanla yavaşlama gibi birşey de hiç olmadı.

• Az önce Windows 10'da denedim. Facebook'ta bazı beğenmeleri yapmadı.
    Geri kaldırdım. Opera'dan memnunum.

• Opera neon süper onu deneyin vpn ve adblock'ta olsa normal operada olduğu gibi beta bile olmadan efsane olurdu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk defa duydum cahil kalmışım demekki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uc Browser & Firefox & Puffin birlikte kullanıyorum Androidde güzel iş çıkarıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UC nin Windows sürümü olduğunu daha yeni öğrendim.
  • Sacma sapan haber iste ilk defa duyuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer77

Ben ilk defa duydum cahil kalmışım demekki.

Bende ilk kez duydum. Popüler olmasını da hiç istemem. Her yeni tarayıcı benim gibi web tasarımcılar için yeni bir işkence. Hepsi chrome kadar akıllı olsa sorun değil ama çoğunlukla bir çok kodu kolayca anlayamıyorlar. Senelerce ie serisinden neler çektik. Hala daha az da olsa pazar payı yüzünden çekiyoruz. Rica edeceğim VB de yazar gibi tarayıcı çıkarıp durmasınlar.
  • Kaç tane en popüler tarayıcı var gfsdgsgagegdsgfsdsş

• Takdir edersiniz ki Play storede 100 milyon ve üzeri indirme sayısına ulaşan uygulamalar popüler sayılır.

• Girdiğin her adresi önce kendi istatistik urlsine bildiriyor. Sizce bu normal mi?

• WP8.1 ile deneyimlediğim ve beğendiğim bir tarayıcıydı. Geri bildirimlere gerçekten önem veriyorlar. Eminim yine iyi bir iş çıkarmışlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casus programıdır. Girdiğiniz-çıktığınız her adresi yerine iletir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL

Sacma sapan haber iste ilk defa duyuyoruz.

sen yeni duydun diye saçma mi olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke win7 de desteklese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.