Şimdi Ara

Popup LAra çare Bi Bakın Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben firefox 2.0 kullanıorum ama popuplar çıkmaya devam ediyo ad.firrsst gibi bi sayfa çıkıo poker filan hep çıkıo firefox engellemiyo lütfen yardımcı olun

• Valla ben donanımhaber forumunda, alttan çıkan bir banner var, onu bir türlü engelleyemedim
  • super adblocker kullanın ne pop up nede flash ne.... görünür
  • ya o bişi deil ben yok idda oyna falan filan dandik şeler şıkıo poker çıkıo onları engellesin istiom

virüste yok daha yeni tarattım

süper ad blocker çok kasıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 9 Aralık 2006; 16:23:27 >

• Hangi sitede çıkıyor bu pop lar. Firefox ta çıkmaması lazım pop up. Acaba izin mi verdin bu siteden acılan pop up lara. Donanım Haber forumunun altında çıkan pop up degil flash bir reklam onun bir çözümü yok flah ları disable debilirsiniz ama, sitelerde nerdeyse herşey flash, akıllıca olmaz.

Selamlar
  • valla bende popup filan yok popuptan kurtulmak için yahoo yukleyin popup blockeri var :) veya firefoxun ek yamalıd iş goruo gerçi bende yamasız firefoxlada popup yok ya :)

o poker filan diyen arkadaş geçmiş olsun reklam yazılımı yemiş trojan :D
  • bende de yok opera kesin çözüm.oh be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adaware SE Professional.Bir kere tam sistem taraması yap.Büyük ihtimal dardinden kurtulursun.Olmadı muadili programlar var spyware doctor yada ewido gibi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm su konuyabir log dosyasi gonderdostm. resmli anlatmvar konuda
  • gönderdim bi bak istersen
  • Aynı dertten ben de muzdaribim... Örneğin, sahibinden e giriyorum, giriş isim ve şifre bantlarına tıkladığımda, önce yeni bir sekmede, bir reklam çıkıyor. Onukapatıyorum, bu kez, aynı sayfada, komple reklam perdesi çıkıyor ve iptal tuşu da yok. Sekmeyi komple kapatıp, yeniden sekme aöarak girebiliyorum. Bu düzen, her siteye girişimde oluyor. Face ye, çeviriye, aklınıza ne gelirse, hepsinde çile çekiyorum. Hele gittigidiyor a, hiç giremiyorum çünkü aralıksız her tıklamamda, yeni bir reklama yöneltiyor. Şu anda bile, sağ taraftan sayfanın dörtte biri reklemla kapalı. Donanımhaber e de, 4-5 reklamdan sonra girebildim. Kahroluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eccara

Aynı dertten ben de muzdaribim... Örneğin, sahibinden e giriyorum, giriş isim ve şifre bantlarına tıkladığımda, önce yeni bir sekmede, bir reklam çıkıyor. Onukapatıyorum, bu kez, aynı sayfada, komple reklam perdesi çıkıyor ve iptal tuşu da yok. Sekmeyi komple kapatıp, yeniden sekme aöarak girebiliyorum. Bu düzen, her siteye girişimde oluyor. Face ye, çeviriye, aklınıza ne gelirse, hepsinde çile çekiyorum. Hele gittigidiyor a, hiç giremiyorum çünkü aralıksız her tıklamamda, yeni bir reklama yöneltiyor. Şu anda bile, sağ taraftan sayfanın dörtte biri reklemla kapalı. Donanımhaber e de, 4-5 reklamdan sonra girebildim. Kahroluyorum.

Kardeş 17 yaşıma geri döndüm bian sağol. Baya yaşlanmışım bunu anladım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    sağoluyum olmasına da, ben çocukluğuma döndüm anlaşılan, söylediklerinden bir şey anlamadım kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eccara

sağoluyum olmasına da, ben çocukluğuma döndüm anlaşılan, söylediklerinden bir şey anlamadım kardeşim...

Konu tarihine bak neredeyse 10 sene olmuş açılalı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.