Bildirim
porgramı silemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardeş program ekle kaldırdan kaldır... eğer oradan kaldırıyorum zati olmuyor diosan.. ve XP kullanıyosan ana kullanıcıda açıp makineyi öyle kaldır öylede olmadıysa aç güvenli kipi oradan kaldır. kolay gelsin
Saygılar KGK -
programi kurarken sifre kurmussundur onu gir veya demek oluyo ki programi sen kurmamissin -
quote:
Orjinalden alıntı: granddevil
programi kurarken sifre kurmussundur onu gir veya demek oluyo ki programi sen kurmamissin
heryerde absürd cevaplar vermen sıkıcı boyutlara ulaşmaya başladı. biraz daha dikkatli olursan kullanıcılar daha memnum kalır diye düşünüyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
quote:
Orjinalden alıntı: granddevil
programi kurarken sifre kurmussundur onu gir veya demek oluyo ki programi sen kurmamissin
heryerde absürd cevaplar vermen sıkıcı boyutlara ulaşmaya başladı. biraz daha dikkatli olursan kullanıcılar daha memnum kalır diye düşünüyorum.
ben mi absurd cevap veriyom her yerde bi daha bak istersen... millet küfür ediyo yazdigimiz topiclerde onlara gidip soyle benim bu cevabımda da pek bir sey yok bence sadece programi kendisnin kurmadigini veya sifresini unuttugunu soyledim ve bence komik bi durum boyleyse güldüm bunun sakincasi mi var
-
ben yalnız bu topic için söylemedim. dikkat çekiyorsun. aklında bulunsun bu söylediklerim. kalbini kırmak istemem dostum. yanlış anlama beni -
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
ben yalnız bu topic için söylemedim. dikkat çekiyorsun. aklında bulunsun bu söylediklerim. kalbini kırmak istemem dostum. yanlış anlama beni
uyarin icin teşükkürler ama ben kimseyi kıracak kötü bir kelime kullanmam bu böyle biline dostum... -
james_earl_cash bende senin bi dolu saçma mesaj yazdığına şahidim öyle olmasa sanırım 2000 mesajlara gelemezdin seni daha öncede uyarmıstım ama hala nato kafa nato mermer cevap vermek için cevap verilmez ne sorulduğuna bak yardım edebiliceksen yaz saçma fikirler yürütme önce kendine bak sorna millete çat forumun hepsini hemen hemen 1,5 senedir okuyorum ama senin biçok saçma cevapların beni kangren ediyor Eminim Her mesaja ttığında ben nezaman yüzbası olucam binbası olucam die kendine soruyordun.. şimdi binbaşısın gözün aydın ama son 9 sayfalık forumu gezdim az önce pek bişi yazmıyorsun artık sanırım aLbay Olma şansın yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attRaCtiVe -- 13 Mart 2005, 19:15:54 > -
regedit ten sil bence....çalıştır a gir oraya regedit yaz, o parogramla ilgili ne var ne yok sil......
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telegram izin verilmeyen video indirme
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- bilgisayar hızlandırma
- klavye kısayolları
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- oem açılımı
- 0xc00007b hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X