Şimdi Ara

porgramı silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • we block diye bir program yükledim, internette kötü siteleri filtre etsin diye, program ekle kaldırdan silmek istiyorum. acount password istiyor. silinmiyor. başka türlü nasıl silebilirim. Yanlış anlamayın silmemin tek amacı interneti çok yavaşlatıyor. yardım ederseniz sevinirim

• kardeş program ekle kaldırdan kaldır... eğer oradan kaldırıyorum zati olmuyor diosan.. ve XP kullanıyosan ana kullanıcıda açıp makineyi öyle kaldır öylede olmadıysa aç güvenli kipi oradan kaldır. kolay gelsin

Saygılar KGK
  • programi kurarken sifre kurmussundur onu gir veya demek oluyo ki programi sen kurmamissin
  • quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

programi kurarken sifre kurmussundur onu gir veya demek oluyo ki programi sen kurmamissin

heryerde absürd cevaplar vermen sıkıcı boyutlara ulaşmaya başladı. biraz daha dikkatli olursan kullanıcılar daha memnum kalır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

programi kurarken sifre kurmussundur onu gir veya demek oluyo ki programi sen kurmamissin

heryerde absürd cevaplar vermen sıkıcı boyutlara ulaşmaya başladı. biraz daha dikkatli olursan kullanıcılar daha memnum kalır diye düşünüyorum.

ben mi absurd cevap veriyom her yerde bi daha bak istersen... millet küfür ediyo yazdigimiz topiclerde onlara gidip soyle benim bu cevabımda da pek bir sey yok bence sadece programi kendisnin kurmadigini veya sifresini unuttugunu soyledim ve bence komik bi durum boyleyse güldüm bunun sakincasi mi var

• ben yalnız bu topic için söylemedim. dikkat çekiyorsun. aklında bulunsun bu söylediklerim. kalbini kırmak istemem dostum. yanlış anlama beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

ben yalnız bu topic için söylemedim. dikkat çekiyorsun. aklında bulunsun bu söylediklerim. kalbini kırmak istemem dostum. yanlış anlama beni

uyarin icin teşükkürler ama ben kimseyi kıracak kötü bir kelime kullanmam bu böyle biline dostum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antivirus yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • james_earl_cash bende senin bi dolu saçma mesaj yazdığına şahidim öyle olmasa sanırım 2000 mesajlara gelemezdin seni daha öncede uyarmıstım ama hala nato kafa nato mermer cevap vermek için cevap verilmez ne sorulduğuna bak yardım edebiliceksen yaz saçma fikirler yürütme önce kendine bak sorna millete çat forumun hepsini hemen hemen 1,5 senedir okuyorum ama senin biçok saçma cevapların beni kangren ediyor Eminim Her mesaja ttığında ben nezaman yüzbası olucam binbası olucam die kendine soruyordun.. şimdi binbaşısın gözün aydın ama son 9 sayfalık forumu gezdim az önce pek bişi yazmıyorsun artık sanırım aLbay Olma şansın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attRaCtiVe -- 13 Mart 2005, 19:15:54 >
  • regedit ten sil bence....çalıştır a gir oraya regedit yaz, o parogramla ilgili ne var ne yok sil......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.