Şimdi Ara

DeepFreeze Silinmiyor!... YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
71.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deepfreezeyi yukledim fakat uninstal edemiyorum. bu programı bilgisayardan nasıl kaldıracam bilen varmı??

• setup dosyasını açıcan uninstall diyeceksin
  • İLK ÖNCE DEEP FREEZE PASİF HALE GETİR ÜZERİNDE ÇAPTI İŞARETİ YANIP SÖNSÜN SONRA DEEP FREEZE TEKRAR KURAR GİBİ SETUP YAP UNİSTALL YAZACAK VE SİLİNECEK..
  • arkadasım şifreni hatırlamıyomusun pasif hale getirebilirsin
    baslangıctan kaldırmayı dene yani msconfig komutuyla
    olmazsa ekle kaldırdan (belki orada gorunmuyo olabilir)
    olmazsa program files ın içinde lavasoft diye bi klasör var bunu sil gitsinnnn

amaaaaaaa bunların hepsinden önce şifrenle deep freze pasif hale getirmelisin
    yoksa yırtınsan faydası yok kesinlikle bişeyy kaldırtmaz değiştirtmezzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofspring -- 13 Temmuz 2005, 21:58:05 >
  • program ekle kaldır listesinde yok. program filesinde uninstal dosyası yok. şifremi biliyorum deepfreezede pasif halde. program filesten dosyaları silinmiyor ????
  • deepfreeze pasif halde ise git program files klasörüne df5install diye bir klasör var onun içinde senin setup yaptığın dosya var ona tıkla install e tıklayamıyorsun zaten uninstale tıkla kaldırır
  • ctrl+alt+shift+f6 basın sifreyi girin thowed var orada sistemi yeniden baslatın sonra kurulum dosyasından disable edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deepfreeze hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de silememiş bunu forma yazmıştım. Ancak daha sonra format atmıştım.Formattan sonra gelen cevaplara baktığımda formatsız da çözümünün olduğunu gelen mesajlardan anladım.Arama özelliğini kullanıp bu mesajlara ulaşabilirsin.
  • Yazilim genel Bölümüne açın arkadaşlar böyle konulari koskoca üst başlık var buraya yazılımlala ilgili başlık açmayın diye
  • Ctrl tusuna basılı ıken deepfreeze ın sistem tray deki ikonuna gel mouse ta sol tıkla ve ayarlardan Thawted modunu set daha sonra setup programı ıle uninstal et
  • ilk once herkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar. neyse konuya bakalım. ilk once bir baslangıc cd si bul. ve msdosta bilgisayarını baslat. msdos a geciş yapınca c:\fdisk /mbr enter ve bilgisayarını yeniden baslat. deepfreezen program files içerisindeki dosyasını sil.
    iyi forumlar arkadaslar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: riforma

ilk once herkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar. neyse konuya bakalım. ilk once bir baslangıc cd si bul. ve msdosta bilgisayarını baslat. msdos a geciş yapınca c:\fdisk /mbr enter ve bilgisayarını yeniden baslat. deepfreezen program files içerisindeki dosyasını sil.
    iyi forumlar arkadaslar...

fdisk /mbr? şaka değil dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren -- 14 Temmuz 2005, 13:14:06 >
  • arkadaş şifreyi hatırlayamıyorsansa biostan tarihi ya geri yada ileri al ok
  • arkadaşlar. xp pro. sp2 yüklü bilgisayarıma deep freeze 5.50.. kurdum. c:,d: ve e: bölümlenmiş. sadece c: ye kurmama rağmen tümünde aktif oldu. msconfig-hizmetlerde durduruldu yazıyor. sağ altta ikon yok. ctrl+alt+shift+F6 ile hiçbirşey yapılamıyor. şifreyi biliyor ancak kaldırmaya çalıştığımda kaldıramıyorum.lütfen yardım. c: deki dosyaları da siliemiyorum. format mı atmam gerekli. tşkkr.
  • Orjinalden alıntı: selenvirus

Orjinalden alıntı: bozkurttev

arkadaşlar. xp pro. sp2 yüklü bilgisayarıma deep freeze 5.50.. kurdum. c:,d: ve e: bölümlenmiş. sadece c: ye kurmama rağmen tümünde aktif oldu. msconfig-hizmetlerde durduruldu yazıyor. sağ altta ikon yok. ctrl+alt+shift+F6 ile hiçbirşey yapılamıyor. şifreyi biliyor ancak kaldırmaya çalıştığımda kaldıramıyorum.lütfen yardım. c: deki dosyaları da siliemiyorum. format mı atmam gerekli. tşkkr.

BU KADAR KELİMEYİ SEN ARAT BULURSAN CEVABI BANADA BİLDİR. FORUMDA ARAT DEMİŞŞİN SONUCA ULAŞAMADIM. AYNI SORUN BENDEDE VAR. CTRLALTSHİFTF6 BASINCA HİÇ BİRŞEY ÇIKMIYOR. SAATİN YANINDA İKONDA YOK. KURDUM VE KALDIRAMIYORUM. BİOSLADA OYNADIM REGEDİTLERLEDE VXD LERLE HER ŞEYİ YAPTIM AMA YOK YOK.
  • ARKADASLAR DEEP FREEZYI COKERTEN ADAM GELDI SIFRESNIMI UNUUTUN YADA BILGISAYARDAN BIR SEKILDE KALKMIYORMU DEEP FREEZE BEN VARIM SIZE BIR PROGRAM YOLLUCAM 99KB DEEP FREZENIZ BILGISAYARDAN SIFRENIZI BILMESENIZDE KALDIRACAKSINIZ AMA KOLAY BIR YOLU DAHA VAR BOYLE KAPATAMIYORSANIZ BANA BASVURUN 0535 965 80 14 1.Cİ YONDEM BASIT OLANI SHIFT+CTRL+ALT+F5+F6 YAPIN KUTU CIKCAK KARSINIZA KUTU ICINDEKI NOK-TAYI BOOT THAVED Dİ İŞARETLE EN ALTTAKI SECENEK OK DE BILGISAYARI YENIDEN BASLAT DE ACILINCA DEEP KAPANIR PROGRAMI ONDAN SONRA BIDAHA YUKLERSEN BILGISAYARINDAN KOMPLE Kalkar KALKMADIMI BENNI ARA DEEP FORMATA GEREK KALMADAN SANA BAHSETTIGIM PROGRAMI 99KB BOTUYU COK KUCUK OLAN PROGRAMI GONDEREYIM 5 YTL KARSILIGI YADA 50 KONTORE EMEK HARCADIK BU PROGRAMI YAPANA KADAR O KADARDA HAKKIMIZ DEGILMI VEDE ZIP SIFRESAIV OLAN UNUNSTALL SECENEGIL OLMAYAN PROGRAMLARI YUKLEMEYIN BILGISAYARDAN SILEMEZSINIZ DIGER PROGRAMLARLADA AYNI SORUNU YASAYAN VARSA YARDIM İCİN 0535 965 80 14 msn adres :tellibaba@hotmail.com adresim DEEP FREEZEYI COKERTEN ADAM İSKORPİTX TELLİBABA DUNYADA ILK LERI YAPAN ADAM HACKERMAN TELLİ DUNYAYA SEVGI DOSTLUK YAYAN ADAM

• ARKADASLAR DEEP FREEZYI COKERTEN ADAM GELDI SIFRESNIMI UNUUTUN YADA BILGISAYARDAN BIR SEKILDE KALKMIYORMU DEEP FREEZE BEN VARIM SIZE BIR PROGRAM YOLLUCAM 99KB DEEP FREZENIZ BILGISAYARDAN SIFRENIZI BILMESENIZDE KALDIRACAKSINIZ AMA KOLAY BIR YOLU DAHA VAR BOYLE KAPATAMIYORSANIZ BANA BASVURUN 0535 965 80 14 1.Cİ YONDEM BASIT OLANI SHIFT+CTRL+ALT+F5+F6 YAPIN KUTU CIKCAK KARSINIZA KUTU ICINDEKI NOK-TAYI BOOT THAVED Dİ İŞARETLE EN ALTTAKI SECENEK OK DE BILGISAYARI YENIDEN BASLAT DE ACILINCA DEEP KAPANIR PROGRAMI ONDAN SONRA BIDAHA YUKLERSEN BILGISAYARINDAN KOMPLE Kalkar KALKMADIMI BENNI ARA DEEP FORMATA GEREK KALMADAN SANA BAHSETTIGIM PROGRAMI 99KB BOTUYU COK KUCUK OLAN PROGRAMI GONDEREYIM 5 YTL KARSILIGI YADA 50 KONTORE EMEK HARCADIK BU PROGRAMI YAPANA KADAR O KADARDA HAKKIMIZ DEGILMI VEDE ZIP SIFRESAIV OLAN UNUNSTALL SECENEGIL OLMAYAN PROGRAMLARI YUKLEMEYIN BILGISAYARDAN SILEMEZSINIZ DIGER PROGRAMLARLADA AYNI SORUNU YASAYAN VARSA YARDIM İCİN 0535 965 80 14 msn adres :tellibaba@hotmail.com adresim DEEP FREEZEYI COKERTEN ADAM İSKORPİTX TELLİBABA DUNYADA ILK LERI YAPAN ADAM HACKERMAN TELLİ DUNYAYA SEVGI DOSTLUK YAYAN ADAM

• önce deeprez i iptal edin.sonra tekrar kurmaya başlayın.kurarken insstall yerine hayır ı tıklayın kendiliğinden kalkar.....
  • ALIN SİZE 100 DE YUZ COZUM TELLİDEN BEDAVAYA DEEPI SIFRESINI BILMESENDE KAPATIN TIKLA INDIR AMA DEEPVERSIYON5.80 E KADAR KAPATIR 4.20 4.50.5.520.54.5.60.580 HEPSINI KAPATIR

PROGRAMI INDIR: http://tellim.blogcu.com tellibaba@hotmail.com

SONRA CALISTIR DE SONRA BOOT THAVEDI ISARETLE LOAD STATUS DE SONRA BIDA BOOT THAVEDI İŞARETLE SAVE STATUS DE SONRADA RESET AT YANI BILGISAYARI YENDEN BASLAT GORECEKSINKI

DEEP ISARETININ USTUNDE X İŞARETI YANIP SONECEK YANI DEEP KAPANMIS DEMEK TIR SONRA AYNI DEEP PROGRAMININ USTUNE KURARSAN UNUNSTALL DICEK KURDE KURUNCA KOMLE KALKACAK

BILGISAYAR RESET ATCAK SONRADA DEEP TEN ESER KALMAZ OK TURKISH HACKER TELLİBABA:=)

http:// tellim.blogcu.com

• ZIP SİFRESİ PROGRAMIN ACARKEN SORCAK SIZ SİFRE BUYUK HARFLE : SİFRE: TELLİBABA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.