Şimdi Ara

Bilgisayarımdan virüs silinmiyor yardım edin lüfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Bilgisayarıma trojen virüsü bulaşmış ve ne yaptıysam virüsü bir türlü silemiyorum virüs programları anti maleare vs kullandım virüsleri bulup siliyor Restart atmaya kalkınca sistem mavi ekran hatası veriyo kapatıp açınca eski haline geliyor sisteme format da atamıyorum bilgsayarı engelliyor Virüs bir nevi kendini deepfreze gibi kullanıyor kendini ne silersem sileyim kapanıp açılınca Geri geliyor birde ssd yi başka pc ye bagladım ordn virüs programlarını felan deneyip yapayım dedim gene olmuyor ssd yi bicimlendir yapıyorum silmiyor içindekileri internetten bazı virüs programlarını yüklememe izin vermiyor virüs
    Lütfen yardımcı olun ssd yi kırıp atacam bu gidişle kafayı yemek üzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O tarz bir virüsü "regedit" an silebilirsin ama bunun için en sağlıklı yol trojenin ismini bul ve internette ara, sana ne yapman gerektiğini yazan makaleler bulabilirsin. Ya da dersen ki ince iş uğraşamam format at düzelir.
  • Cevap için teşekkürler dostum ama format atmama izin vermiyor virüs format atmaya başlayacagı zaman hata veriyor. Usb den kullanılan virüs programlarını denedim faydası olmadı v10 tane felan virüs gösteriyor bilgisayarda programlar bulup siliyor ama kapanıp açıldıgı zaman eski haline geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angrily A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Sorumluluk Tamamen Size Aittir.

Bilgisayarınızdaki özel dosyaları öncelikle yedek alın. 2 adet en az 4 veya 8gb flaş lazım. Gerekenler;
    1.Link
    2.Link
    3.Link
    4) Windows 7/8/8.1/10 iso'su

Önce link 1 ve link 2'deki dosyaları (Mümkünse başka bilgisayardan) indirin. 1.flaşı takın ve UNetbootin programını açın. Altta iso kalıbı yazan yere GParted iso dosyasını ekleyin.Program altında sürücü harfi ile flaşınızın harfinin aynı olduğuna emin olun. Ve altta Başlat'a basın. Flaşınıza bazı dosyalar gidecek. Unetbootin programı yüklemeyi bitirince çıkış'a basın. Ve 2.flaşı takın. 3.linkteki programı indirip kurun. Ve Windows iso'sunu bu program ile 2.flaşınıza kurun. İşlem bittiğinde kendi bilgisayarınıza geçin. Bilgisayarı Gparted kurduğunuz flaştan başlatın. Other modes gparted live'a basın. Ve gparted live to ram seçeneğini seçin. Mavi bir ekran gelince enter'a basın. Sonra dil seçimi bölümüne 31 yazıp enterlayın. Ve sonra 0 yazıp enterlayın. Farklı masaüstü gelecek. Flaşınızı çıkartın. Ve masaüstündeki boş bir yere sağ tıklayın. Fare ile IXTerminal üstüne gelip sağında IXTerminal for root privilleges seçeneğine basın. Komut satırı gelince oraya;
    cfdisk -Z /dev/sda
    yazın. Bilgisayar UEFI modunda ise gpt, Legacy modunda ise dos seçin. Bu komut tüm diskinizi silecektir. Bilgisayarınızı kapatıp 2.Flaşı takıp Windows setup'a devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 12 Temmuz 2019; 15:42:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trojan acil yardım lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.