Şimdi Ara

Deepfreeze hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

herkeze iyi forumlar dilerim.Deepfreeze hakkında bir problemim var.İnternet cafede tüm makinalarda deepfreeze kurulu fakat bu deepfreeze kısayol tuş kombinasyonu ile açamıyorum.İşletim sisteminin sağ alt tarafındaki araç çubuklarındada görünmüyor.Akınsoft üzerinden kontrol ediyorum deepfreeze bulamıyorum.Yardımcı olursanız gerçekten minnettar kalırım.Vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.

• İnternet cafelerdeki bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok ama normal windows gibi değil. Bildirim çubuğunda o yüzden gözükmüyor olabilir.Ne için istiyorsunuz ?
  • Görev bildirim çubuğundan deepfreeze simgesini kaldırmış gizlemişlerdir büyük ihtimal. C://program files bi göz at yüklenmiş klasör orda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

İnternet cafelerdeki bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok ama normal windows gibi değil. Bildirim çubuğunda o yüzden gözükmüyor olabilir.Ne için istiyorsunuz ?

güncelleme, program ve oyun yüklemek için.

quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Görev bildirim çubuğundan deepfreeze simgesini kaldırmış gizlemişlerdir büyük ihtimal. C://program files bi göz at yüklenmiş klasör orda olabilir.

evet gizlemişler C:/'de malesefki görünmüyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

İnternet cafelerdeki bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok ama normal windows gibi değil. Bildirim çubuğunda o yüzden gözükmüyor olabilir.Ne için istiyorsunuz ?

güncelleme, program ve oyun yüklemek için.

quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Görev bildirim çubuğundan deepfreeze simgesini kaldırmış gizlemişlerdir büyük ihtimal. C://program files bi göz at yüklenmiş klasör orda olabilir.

evet gizlemişler C:/'de malesefki görünmüyor.

• sorunum halen devam etmektedir yardımcı olursanız minnettar kalırım
  • konu günceldir sorunu hala çözemedim
  • deepfrezyi silmek için yine deepfreze setup dosyasını çalıştırman gerekiyor ve şifresini bilmen gerekiyorki ctrl+alt+shift+f5+f6 ile açılıyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tbot Hakkında yardım...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda arkadaşın dediği gibi
    deepfreeze ın setup(kurulum dosyası) ni çalıştırın.Orada uninstall yazacaktir.Ardından şifre isteyecektir sonra bilgisayari yeniden başlatmanızı ister ve program kalkmış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

deepfrezyi silmek için yine deepfreze setup dosyasını çalıştırman gerekiyor ve şifresini bilmen gerekiyorki ctrl+alt+shift+f5+f6 ile açılıyor diye biliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

Yukarıda arkadaşın dediği gibi
    deepfreeze ın setup(kurulum dosyası) ni çalıştırın.Orada uninstall yazacaktir.Ardından şifre isteyecektir sonra bilgisayari yeniden başlatmanızı ister ve program kalkmış olur.

evet ctrl+alt+shift+f5+f6 , ctrl+alt+shift+f5 bu tür kombinasyonların hepsini denedim fakat açılmadı.Dediğiniz gibi deepfreeze setup bulup indirdim çalıştırdım kurdum sildim bir çok işlem yaptım bir türlü deepfreeze görünmüyor.Sanırsam deepfreezen aynı sürümünü bulup kurmak gerekliymiş kaldırmak için, fakat programa ne program filesdan nede işletim sisteminin arama butonundan ve de tuş kombinasyonlarından erişim sağlayamıyorum.Gerçekten tıkandım kaldım diyebilirim.Aklınıza daha farklı alternatifler gelirse benle paylaşırsanız gerçekten minnettar kalırım teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.

• Deep Unfreezer programını denediniz mi ?

• quote:

Deep Unfreezer programını denediniz mi ?

evet denedim malesefki oda işe yaramıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhrasu

quote:

Deepfrezee programı aktif mi su an ?

• quote:

quote:

quote:

evet aktif durumda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet aktif durumda

Kullandığınız işletim sistemi nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet aktif durumda

windows 7 ultimate bu büyük ihtimal ile bir şekilde gizlenmiş akınsofta erişimim var fakat akınsoft üzerinde deepfreeze menüsünü göremiyorum.Tüm makinalarda windows 7 ultimate kurulu.İşletim sisteminin başlat menüsünün en sağ tarafında kalan iconlar bölümündede deepfreeze görünmüyor.Program filesda da göremiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet aktif durumda

windows 7 ultimate bu büyük ihtimal ile bir şekilde gizlenmiş akınsofta erişimim var fakat akınsoft üzerinde deepfreeze menüsünü göremiyorum.Tüm makinalarda windows 7 ultimate kurulu.İşletim sisteminin başlat menüsünün en sağ tarafında kalan iconlar bölümündede deepfreeze görünmüyor.Program filesda da göremiyorum.

Sağ alt köşedeki ok işaretinden simge ve bildirim ayarlarından deepfreeze simgesi var mi varsa eğer bildirim ve simgeleri göster tikini işaretleyn.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet aktif durumda

Sağ alt köşedeki ok işaretinden simge ve bildirim ayarlarından deepfreeze simgesi var mi varsa eğer bildirim ve simgeleri göster tikini işaretleyn.

yok ordada fakat şöyle bir şey buldum klasörleri gizliden çıkarıp program filesdaki klasörlerin içinde fronics diye bir klasör var deepfreeze onun içinde fakat exe dosyasını çalıştırdığım zaman hiç bir sonuç alamıyorum.Yani ne uyarı geliyor ne de bişey.Programı açmak için kullanılan kısayol tuşlarıda işlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhrasu -- 16 Mart 2015; 22:39:19 >

• Su an elimde bilgisayar yok yarin yada bir sonraki gün bilgisayar başında olcam isterseniz teamviewer programından sizin bilgisayara bağlanıp bakabilirim.Bu sayede daha sağlıklı bir çözüm bulabiliriz.

• quote:

Su an elimde bilgisayar yok yarin yada bir sonraki gün bilgisayar başında olcam isterseniz teamviewer programından sizin bilgisayara bağlanıp bakabilirim.Bu sayede daha sağlıklı bir çözüm bulabiliriz.

Aslında çok memnun olurum gerçekten böyle bir iyilik yaparsanız minnettar kalırım :)
  • kardeş aynı problemi b ende yaşıyorum banada yardımcı olurmusun deepfreezin simgesi yokoldu ama çalışıyor. hiçbir müdahale yapamıyorum. üstelik D: sürücümde dondurulmuş önceden o da yoktu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.