Şimdi Ara

****PORSCHE CİP****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Porsche un cipini alcam ama özellik fiyat bi de adı neydi unuttum yardımcı olur musunuz? Geçen yolda gördüm fena diildi en sonunda buldum aracımı

• Cayenne
  • quote:

Orijinalden alıntı: stryker

Cayenne
    abi cayenne de ismi sen nekadarlık bişey arıyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ART

abi cayenne de ismi sen nekadarlık bişey arıyon.

Alıntıları Göster
    adımı vermek istemiyom ama 30 yaşındayım şirket sahibiyim...300 milyara kadar bütçem var en iyi özellik ne olur 300 milyara yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_7

adımı vermek istemiyom ama 30 yaşındayım şirket sahibiyim...300 milyara kadar bütçem var en iyi özellik ne olur 300 milyara yardımcı olur musunuz?

Alıntıları Göster
    MADEM BİTÇEN VAR OZAMAN RANGE ROVER VOGUE YENİ KASA AL DERİM PORSCHE DEN DAHA GÜZEL VE DONANIMLI.PORSCHE ESKİDİ ARTIK.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf_7

ne sirketin var kardes bak ne diyecem eger 300 milyarin varsa m5 al bak sen neden almiyosun dersen varyemez im

• quote:

Alıntıları Göster
    allah daha çoğunu versin de 130 bin euro civarında olması lazım
    işin garibi bu kadar büyük bir adamsınız alacağınız arabayı böyle seçmeniz ilginç geldi
    hayır sizi sorgulamıyorum yanlış anlamayın.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ART

MADEM BİTÇEN VAR OZAMAN RANGE ROVER VOGUE YENİ KASA AL DERİM PORSCHE DEN DAHA GÜZEL VE DONANIMLI.PORSCHE ESKİDİ ARTIK.

Alıntıları Göster
    eskimez porş napcam range i ben ..ben sana özellik soruom sen araba tavsie edion
  • quote:

eskimez porş napcam range i ben ..ben sana özellik soruom sen araba tavsie edion

Alıntıları Göster
    arkadas ayvadan sıkıyor galiba ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImHOTeP

arkadas ayvadan sıkıyor galiba ....

Alıntıları Göster
    SENİN GİBİ ADAMLARDAN 100 TANESİ EMRİMDE ÇALIŞIYO LAN..YERİNİ SÖLE DE YOLDAN GEÇERKEN 100$ ATAYIM YERLERİ YALARSIN
  • quote:

SENİN GİBİ ADAMLARDAN 100 TANESİ EMRİMDE ÇALIŞIYO LAN..YERİNİ SÖLE DE YOLDAN GEÇERKEN 100$ ATAYIM YERLERİ YALARSIN

Alıntıları Göster
    Ahahauhah tipe bak çok sevdim ben bunu, ayy büyümüş de artislik yapıyomuşş şeker senii puhahaha, 100 dolar atarsan almaaazz kim uğraşcak döviz bürosuyla sen 100 ytl at 50siyle seni erkek yapalım puahahaha
  • quote:

Alıntıları Göster
    servet düşmanlığı yapmayalım, adam çalışmış kazanmış helal olsun diyelim, yalan söylese de söylemese de kendine ,bize ne
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kiroyum ama para bende diyen tiplere benziyon ha sende para olsa ne olur olmasa ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Ahahauhah tipe bak çok sevdim ben bunu, ayy büyümüş de artislik yapıyomuşş şeker senii puhahaha, 100 dolar atarsan almaaazz kim uğraşcak döviz bürosuyla sen 100 ytl at 50siyle seni erkek yapalım puahahaha

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ImHOTeP

quote:

kiroyum ama para bende diyen tiplere benziyon ha sende para olsa ne olur olmasa ne olur

Alıntıları Göster
    neyse beyefendi sizinle muhattap olmak istemiyorum...araba tavsiyeniz varsa söleyin

• quote:

neyse beyefendi sizinle muhattap olmak istemiyorum...araba tavsiyeniz varsa söleyin

Alıntıları Göster
    sen arabanı bulmussun sen git bi galeriye ben porşe cip alcamde full olsun onnlar sana yardımcı olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bence burda muhattap arama git ne araba aliyosan al gule oynaya sur ....kimse senin gibi ukala adamla muhattap olmaz adam ol sonra gel forumda yaz ....
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence range rover vouge.kardeş biraz sert davranıyormuşsun gibi geldi....

• quote:

Orijinalden alıntı: BOSS_MSC

bence range rover vouge.kardeş biraz sert davranıyormuşsun gibi geldi....

Alıntıları Göster
    parasıyla artislik yapan tiplerden ne beklerdiniz? Türkiyede bu böyle.. Sen gidip Cayenne alcam full leyin de göbeğini ovala yardımcı olurlar sana emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

parasıyla artislik yapan tiplerden ne beklerdiniz? Türkiyede bu böyle.. Sen gidip Cayenne alcam full leyin de göbeğini ovala yardımcı olurlar sana emin ol

Alıntıları Göster
    akli basinda bir isadami, boyle luks arabalar almak icin direkt showroom a gitmez,

1. sekretere soylersiniz, butun porsche bayilerine faks ceker (dikkat bolumune bilincli olarak butun bayilerin detaylari siralanir ki bilsinler bu faks hepsine gidiyor)
    2. istediginiz model arabayi belirtirsiniz, butun opsiyonlarin fiyatini istersiniz
    3. ondan sonra birakirsiniz bayiler sizin icin birbiriyle yarissin

bircok varlikli insan taniyorum luks arabalirini boyle aliyorlar, bu arabalar peynir ekmek gibi satmiyorki bosversinler, cogu zaman bayi sizi musteri olarak kapabilmek icin opsiyonlarda indirime gider

bundan sonra gidin showroom a krallar gibi.

biz mi ogretcez bunlari.......

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.