Bildirim
****PORSCHE CİP****
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cayenne -
abi cayenne de ismi sen nekadarlık bişey arıyon.quote:
Orijinalden alıntı: stryker
Cayenne -
adımı vermek istemiyom ama 30 yaşındayım şirket sahibiyim...300 milyara kadar bütçem var en iyi özellik ne olur 300 milyara yardımcı olur musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: ART
abi cayenne de ismi sen nekadarlık bişey arıyon.
Alıntıları Göster -
MADEM BİTÇEN VAR OZAMAN RANGE ROVER VOGUE YENİ KASA AL DERİM PORSCHE DEN DAHA GÜZEL VE DONANIMLI.PORSCHE ESKİDİ ARTIK.quote:
Orijinalden alıntı: wolf_7
adımı vermek istemiyom ama 30 yaşındayım şirket sahibiyim...300 milyara kadar bütçem var en iyi özellik ne olur 300 milyara yardımcı olur musunuz?
Alıntıları Göster -
quote:
adımı vermek istemiyom ama 30 yaşındayım şirket sahibiyim...300 milyara kadar bütçem var en iyi özellik ne olur 300 milyara yardımcı olur musunuz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: wolf_7
ne sirketin var kardes bak ne diyecem eger 300 milyarin varsa m5 al bak sen neden almiyosun dersen varyemez im
-
allah daha çoğunu versin de 130 bin euro civarında olması lazımquote:
Alıntıları Göster
işin garibi bu kadar büyük bir adamsınız alacağınız arabayı böyle seçmeniz ilginç geldi
hayır sizi sorgulamıyorum yanlış anlamayın....... -
eskimez porş napcam range i ben ..ben sana özellik soruom sen araba tavsie edionquote:
Orijinalden alıntı: ART
MADEM BİTÇEN VAR OZAMAN RANGE ROVER VOGUE YENİ KASA AL DERİM PORSCHE DEN DAHA GÜZEL VE DONANIMLI.PORSCHE ESKİDİ ARTIK.
Alıntıları Göster -
arkadas ayvadan sıkıyor galiba ....quote:
eskimez porş napcam range i ben ..ben sana özellik soruom sen araba tavsie edion
Alıntıları Göster -
SENİN GİBİ ADAMLARDAN 100 TANESİ EMRİMDE ÇALIŞIYO LAN..YERİNİ SÖLE DE YOLDAN GEÇERKEN 100$ ATAYIM YERLERİ YALARSINquote:
Orijinalden alıntı: ImHOTeP
arkadas ayvadan sıkıyor galiba ....
Alıntıları Göster -
Ahahauhah tipe bak çok sevdim ben bunu, ayy büyümüş de artislik yapıyomuşş şeker senii puhahaha, 100 dolar atarsan almaaazz kim uğraşcak döviz bürosuyla sen 100 ytl at 50siyle seni erkek yapalım puahahahaquote:
SENİN GİBİ ADAMLARDAN 100 TANESİ EMRİMDE ÇALIŞIYO LAN..YERİNİ SÖLE DE YOLDAN GEÇERKEN 100$ ATAYIM YERLERİ YALARSIN
Alıntıları Göster -
servet düşmanlığı yapmayalım, adam çalışmış kazanmış helal olsun diyelim, yalan söylese de söylemese de kendine ,bize nequote:
SENİN GİBİ ADAMLARDAN 100 TANESİ EMRİMDE ÇALIŞIYO LAN..YERİNİ SÖLE DE YOLDAN GEÇERKEN 100$ ATAYIM YERLERİ YALARSIN
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
kiroyum ama para bende diyen tiplere benziyon ha sende para olsa ne olur olmasa ne olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Ahahauhah tipe bak çok sevdim ben bunu, ayy büyümüş de artislik yapıyomuşş şeker senii puhahaha, 100 dolar atarsan almaaazz kim uğraşcak döviz bürosuyla sen 100 ytl at 50siyle seni erkek yapalım puahahaha
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Janjan
Ahahauhah tipe bak çok sevdim ben bunu, ayy büyümüş de artislik yapıyomuşş şeker senii puhahaha, 100 dolar atarsan almaaazz kim uğraşcak döviz bürosuyla sen 100 ytl at 50siyle seni erkek yapalım puahahaha
+1
-
neyse beyefendi sizinle muhattap olmak istemiyorum...araba tavsiyeniz varsa söleyinquote:
Orijinalden alıntı: ImHOTePquote:
kiroyum ama para bende diyen tiplere benziyon ha sende para olsa ne olur olmasa ne olur
Alıntıları Göster
-
sen arabanı bulmussun sen git bi galeriye ben porşe cip alcamde full olsun onnlar sana yardımcı olurquote:
neyse beyefendi sizinle muhattap olmak istemiyorum...araba tavsiyeniz varsa söleyin
Alıntıları Göster -
quote:
neyse beyefendi sizinle muhattap olmak istemiyorum...araba tavsiyeniz varsa söleyin
Alıntıları Gösterquote:
bence burda muhattap arama git ne araba aliyosan al gule oynaya sur ....kimse senin gibi ukala adamla muhattap olmaz adam ol sonra gel forumda yaz .... -
bence range rover vouge.kardeş biraz sert davranıyormuşsun gibi geldi....quote:
Alıntıları Göster
-
parasıyla artislik yapan tiplerden ne beklerdiniz? Türkiyede bu böyle.. Sen gidip Cayenne alcam full leyin de göbeğini ovala yardımcı olurlar sana emin olquote:
Orijinalden alıntı: BOSS_MSC
bence range rover vouge.kardeş biraz sert davranıyormuşsun gibi geldi....
Alıntıları Göster
-
akli basinda bir isadami, boyle luks arabalar almak icin direkt showroom a gitmez,quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
parasıyla artislik yapan tiplerden ne beklerdiniz? Türkiyede bu böyle.. Sen gidip Cayenne alcam full leyin de göbeğini ovala yardımcı olurlar sana emin ol
Alıntıları Göster
1. sekretere soylersiniz, butun porsche bayilerine faks ceker (dikkat bolumune bilincli olarak butun bayilerin detaylari siralanir ki bilsinler bu faks hepsine gidiyor)
2. istediginiz model arabayi belirtirsiniz, butun opsiyonlarin fiyatini istersiniz
3. ondan sonra birakirsiniz bayiler sizin icin birbiriyle yarissin
bircok varlikli insan taniyorum luks arabalirini boyle aliyorlar, bu arabalar peynir ekmek gibi satmiyorki bosversinler, cogu zaman bayi sizi musteri olarak kapabilmek icin opsiyonlarda indirime gider
bundan sonra gidin showroom a krallar gibi.
biz mi ogretcez bunlari.......
Benzer içerikler
- lpg li araç benzinde çalışmıyor muayeneden geçer mi
- kormoran lastik yorumları
- renault laguna alınır mı
- fluence lastik basıncı
- hyundai 4 ileri otomatik şanzıman nasıl
- byd yangwang u9
- 2021 dacia duster
- yeni fiat 600
- byd 7 kişilik
- ford f-line fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X