Şimdi Ara

****PORSCHE CİP**** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav siz tatliyi yersiniz gecer can cekmeniz, ben napiyim, benim icim yaniyor............

• bana 100 dolar atip yerleri yalatacak ve benim gibi 100 adama maas veren adam bu topigehttp://forum.donanimhaber.com/m_3774457/tm.htm cevap olarak berdan mardini-benden cocugun olsun istiyorum yazmis...

no comment porş ve berdan mardini sarkilari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImHOTeP -- 1 Eylül 2005, 23:56:54 >
  • ya bendede 500 milyar var simdi ne alsam diye dsünüom bi cayenna bide m5 olrmu ya bak beni kızdırmayın yoksa agzınıza para tıkarım tamammı benim sizin gibi altımda 1milyon kişi calısıo allam ya adama bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_7

adımı vermek istemiyom ama 30 yaşındayım şirket sahibiyim...300 milyara kadar bütçem var en iyi özellik ne olur 300 milyara yardımcı olur musunuz?

adamin bilgilerinde kemal terzici yaziyor herhalde terziciler odasi baskani ha bide terzici holding yonetim kurulu baskani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImHOTeP

quote:

adımı vermek istemiyom ama 30 yaşındayım şirket sahibiyim...300 milyara kadar bütçem var en iyi özellik ne olur 300 milyara yardımcı olur musunuz?

adamin bilgilerinde kemal terzici yaziyor herhalde terziciler odasi baskani ha bide terzici holding yonetim kurulu baskani

o işte o kadar para var mı

• quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Sen gidip Cayenne alcam full leyin de göbeğini ovala

ayy çok güldüm buna
  • parası çok olan hemde 300 milyar bütçesi olan

gelip buraya jip alacam demez

gider galeriye bastırır parayı alır

3-5 kuruş için soru sormaz...

hem o yere attığın paraları bir gün aramayasın bak dikkatli ol...
  • quote:

SENİN GİBİ ADAMLARDAN 100 TANESİ EMRİMDE ÇALIŞIYO LAN..YERİNİ SÖLE DE YOLDAN GEÇERKEN 100$ ATAYIM YERLERİ YALARSIN

lan totoş sen bana 100 $ ver ben senin ananı 100 kere ....
  • Abi ŞURAYA MSJ YAZMAIN ALLAH'INIZI SEVİOSANIZ yaa ya silinsin ya da yazmayı altlara düşsün ....BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orviper

quote:

SENİN GİBİ ADAMLARDAN 100 TANESİ EMRİMDE ÇALIŞIYO LAN..YERİNİ SÖLE DE YOLDAN GEÇERKEN 100$ ATAYIM YERLERİ YALARSIN

lan totoş sen bana 100 $ ver ben senin ananı 100 kere ....

Sen nie onun seviesine düşüyorsun? GÜYA MSJ YAZMICAZ DEDİK BEN DA YAZDIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

al kardeş buldum bi tane sana..arkadaslar senle eglenmiş biraz sen onlara bakma..en güzeli bu bak 3ü 1arada 49kagıt kampanya yapmışlar...kaçırma derim

****PORSCHE CİP****

puhahahahaha PATLADIM VALLA GÖRKEM OLM NE ADAMSIN LEM AHAHAHAH

30 YAŞINDA İŞ ADAMIYIM ŞİRKETİM VAR Bİ PORŞ ALCAM HANİ ŞU CİPİ VARYA ADINI UNUTTUM HERİFE BAK YAAA AHAHAHAH

BÜTÜN FORUMDA KEK OLMUŞ MİLLETE BAK YA DAHA İLK MESAJDA HERİFİN YAŞININ 12-13 OLDUĞU ANLAŞILIYOR

• quote:

Orjinalden alıntı: was

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

al kardeş buldum bi tane sana..arkadaslar senle eglenmiş biraz sen onlara bakma..en güzeli bu bak 3ü 1arada 49kagıt kampanya yapmışlar...kaçırma derim

4 tane alana bir tabe beleş Rolls Royce da veriyorlarmış.

vardı bi ara böyle. tarihin en güzel kampanyası bence. safran alana 9 veriyolardı. yaşı yeten hatılar =P

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.