Şimdi Ara

****PORSCHE CİP**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz öğretceksiniz biz nerden bilelim... Gidiyoruz pazarlık yapıp en uygun fiyata en kalite hangisi araştırıyoruz.. mantıklı olaraktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Siz öğretceksiniz biz nerden bilelim... Gidiyoruz pazarlık yapıp en uygun fiyata en kalite hangisi araştırıyoruz.. mantıklı olaraktan.

adamın sözü patronara biz ise o showroom senin b ushowroom benim dolaşır ona buna sorar öyle alırız arabamızı.
  • kafa buluyo herif çakmadınız mı
  • Bulsun ya günlük işlerin yanı sıra eğlence işte ama harbi zengin de olabilir bu forumda var bi kaç tane multizengin.. ama onlar iyiler ya hatta biri burda takılıyodu attractivegipsy CLS500 vardı sanırım onda.
  • benim tanıdığım biri ki zengin var ama daha foruma takılanı görmedim
  • palavrasyon ya sözlerinin alayı palavrasyon o kadar servetim olacak buraya soracam birkere güvenlik açısından sormam be IP bulup soyguna uprarım diye açıktan şu kadar bütçem var demem yalan oğlu yalan bu
  • Doğruluunu düşündünüz yani!! YAlan demenize ne gerek var....Adamın canı sıkılmı google dan arayınca ilk sonuçlar burda çıkıo üye olup eğleneyim demiştir nolcak...
  • Ule bırakın şöle şeyleri....
    Porsche alacak adam gelirde burdamı sorar... (Ha bizden birine piyango çıkarsa ayrı)
    Sen 100 $ ı at hadi.... atamazsan merak etme ben sana bi beşlik sıkıştırırım

http://forum.donanimhaber.com/m_3857542/mpage_1/key_//tm.htm#3857542

@ wolf_7

Arkadaşlar öncelikle ben bu foruma yeni üye oldum.Çok güzel bilgiler veriosunuz.Teşekkürler.
    Ben size başlıkta arbanın nasıl olduunu soruyorum. Araba fiyatları hazır düşmüşken.Ama 0 almıcam çok temiz 2. eller buldum hem de Deri Koltuk-Bose Müzik sistemi ve Xenon Farlar. Benim çok hoşuma gitti.33-36 Milyar arasındalar galiba. Dizel almayacağım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler !

http://forum.donanimhaber.com/m_3875442/mpage_1/key_//tm.htm#3877785

@ wolf_7

Arkadaşlar Alfa nın çok yaktıını örenip vazgeçtim. Başlıktaki araç nasıldır VW nin kaliteyi aratır mı? Sorun çıkarır mı? Donanım da kuşkum yok mükemmel.Motor da ii fiyat da. Bu fiyata böyle araç yok-Bulamadım . Ben çok sevdim.Bir de optik ayar paketi alacağım. Sizce nasıl? Önerileriniz neler? Teşekkürler.

• ben mesela google da rastladim buraya,
    yalan da soyleseler, dogru gibi kabul edip ondan sonra hadlerini bildirmek en iyisi
  • Way kereta biz de cevap vermişiz hatırlayamdım ben .... Octavia-Cayenne......
  • herife ayvadan sıkıyor dedik adam 100 dolar vermekten bahsetti benim gibi adamlara maas veriyormus akillara zarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImHOTeP

herife ayvadan sıkıyor dedik adam 100 dolar vermekten bahsetti benim gibi adamlara maas veriyormus akillara zarar

• quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

Way kereta biz de cevap vermişiz hatırlayamdım ben .... Octavia-Cayenne......

bugra kardesim naptiniiz araba isini bir tatliya baglayamadiniz... Ulan benim canimda tatli istedi simdi napacaz keske yazmasaydim
  • quote:

quote:

bugra kardesim naptiniiz araba isini bir tatliya baglayamadiniz... Ulan benim canimda tatli istedi simdi napacaz keske yazmasaydim

hahh
    iyi yaptın benimde canımı istetdin... karıştırdın ortalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 1 Eylül 2005, 23:30:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

Ule bırakın şöle şeyleri....
    Porsche alacak adam gelirde burdamı sorar... (Ha bizden birine piyango çıkarsa ayrı)
    Sen 100 $ ı at hadi.... atamazsan merak etme ben sana bi beşlik sıkıştırırım

İlahi @sadikxp

• quote:

quote:

Tatlı.......BAğladık abi....Yarın Citroenden tanıdık C4 ünü vercek denizliye gitcez araba 0....Ben sürüom biliom da babam da test etsin hem ucuza denizlideki işimzi görelim........Büük ihtimalle alcaz artık napalım ...Benzin coştu civic e binemioz....Bari idare eder donanımlı tip de fena diil dizel alalım..Paramız cepte kalsın dedik.. Biraz da spor öbürlerine göre bana gitmez focus falan....Yani TATLI ya bağlandı.....Abi tam da kadayıf yiyodum

• al kardeş buldum bi tane sana..arkadaslar senle eglenmiş biraz sen onlara bakma..en güzeli bu bak 3ü 1arada 49kagıt kampanya yapmışlar...kaçırma derim

****PORSCHE CİP****
  • quote:

quote:

quote:

Tatlı.......BAğladık abi....Yarın Citroenden tanıdık C4 ünü vercek denizliye gitcez araba 0....Ben sürüom biliom da babam da test etsin hem ucuza denizlideki işimzi görelim........Büük ihtimalle alcaz artık napalım ...Benzin coştu civic e binemioz....Bari idare eder donanımlı tip de fena diil dizel alalım..Paramız cepte kalsın dedik.. Biraz da spor öbürlerine göre bana gitmez focus falan....Yani TATLI ya bağlandı.....Abi tam da kadayıf yiyodum

cok iyi kardesim allah daha iyilerini nasip etsin arabanizida kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin . harbiden be saka falan derken tatli istedi canim bu saatte nerden bulacaz tatliyi

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

al kardeş buldum bi tane sana..arkadaslar senle eglenmiş biraz sen onlara bakma..en güzeli bu bak 3ü 1arada 49kagıt kampanya yapmışlar...kaçırma derim

4 tane alana bir tabe beleş Rolls Royce da veriyorlarmış.
  • @Imhotep saol kardeşim......Yaa git reçel falan yee keser şimdilik Ama harbiden bu saate ben kadayıf canım çektii için öle dedim....Ne yesek ki zararlı ama....Meyve bari yiyim.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.